Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Faucet Basin Mixer

Straw

Faucet Basin Mixer Reka bentuk pengadun keran faucet Straw diilhamkan dalam bentuk tabung sedotan muda dan menyenangkan yang disertakan dengan minuman menyegarkan pada musim panas atau minuman panas pada musim sejuk. Dengan projek ini, kami ingin membuat objek reka bentuk kontemporari, gagah dan menyeronokkan secara serentak. Dengan mengandaikan baskom sebagai bekas, idea awal bertujuan untuk menekankan keran sebagai elemen hubungan dengan pengguna, sama seperti sedotan minuman adalah titik kontak dengan minuman.

Faucet Basin Mixer

Smooth

Faucet Basin Mixer Reka bentuk pengadun lembangan faucet Smooth diilhamkan dalam bentuk silinder yang paling murni, menjadikan corak semula jadi paip di mana ia mengalir sehingga sampai ke pengguna. Kami berhasrat untuk mendekonstruksi bentuk kompleks biasa yang dimiliki produk semacam ini, menghasilkan bentuk silinder yang halus dan cukup minimalis. Tampilan ramping yang disebabkan oleh garis menjadi sangat mengejutkan apabila objek ini berfungsi sebagai antara muka pengguna, kerana ini adalah model yang menggabungkan reka bentuk dinamik dengan fungsi sempurna pengadun lembangan.

Sarung Bateri Mudah Alih

Parallel

Sarung Bateri Mudah Alih Seperti iPhone 5, Parallel ditetapkan untuk memikat pengguna dengan bank bateri super 2.500mAh - itulah jangka hayat 1.7X yang lebih tinggi. Ini sangat sesuai untuk pengguna yang selalu dalam perjalanan dan menggunakan sepenuhnya kemampuan iPhone. Parallel adalah bateri yang boleh dilepas dengan sarung polikarbonat sukar pelengkap. Aktifkan apabila lebih banyak tenaga diperlukan. Keluarkan untuk mengurangkan berat badan. Ia direka secara ergonomik agar sesuai dengan tangan anda. Dengan kabel kilat terpasang dan 5 warna yang sepadan dengan sarung pelindung, ia mempunyai panjang yang sama dengan iPhone 5.

Meja Dengan Meja Boleh Laras

Dining table and beyond

Meja Dengan Meja Boleh Laras Jadual ini mempunyai kemampuan untuk menyesuaikan permukaannya dengan pelbagai bentuk, bahan, tekstur dan warna. Berbeza dengan meja konvensional, yang meja berfungsi sebagai permukaan tetap untuk aksesori penyediaan (pinggan, pinggan piring, dll.), Komponen meja ini bertindak sebagai permukaan dan aksesori penyediaan. Aksesori ini boleh disusun dalam komponen berbentuk dan ukuran yang berbeza bergantung pada keperluan makan yang diperlukan. Reka bentuk yang unik dan inovatif ini mengubah meja makan tradisional menjadi bahagian tengah yang dinamik melalui penyusunan semula aksesori melengkung yang berterusan.

Kereta Hiper

Shayton Equilibrium

Kereta Hiper Shayton Equilibrium melambangkan hedonisme murni, penyimpangan pada empat roda, konsep abstrak bagi kebanyakan orang dan merealisasikan impian kepada beberapa orang yang bertuah. Ini mewakili keseronokan utama, persepsi baru untuk mendapatkan dari satu titik ke titik yang lain, di mana tujuannya tidak sepenting pengalaman. Shayton siap untuk mengetahui had kemampuan material, untuk menguji cadangan dan bahan hijau alternatif baru yang dapat meningkatkan prestasi sambil menjaga silsilah hipercar. Fasa yang berikut adalah mencari pelabur dan menjadikan Shayton Equilibrium menjadi kenyataan.

Meja Yang Boleh Ditukar Ke Tempat Tidur

1,6 S.M. OF LIFE

Meja Yang Boleh Ditukar Ke Tempat Tidur Konsep utamanya adalah mengomentari hakikat bahawa kehidupan kita semakin menyusut untuk masuk ke dalam ruang pejabat kita yang terkurung. Akhirnya, saya menyedari bahawa setiap tamadun mungkin mempunyai persepsi yang sangat berbeza terhadap sesuatu perkara bergantung pada konteks sosialnya. Sebagai contoh, meja ini boleh digunakan untuk tidur siang atau tidur selama beberapa jam pada waktu malam pada hari-hari ketika seseorang berjuang untuk memenuhi tarikh akhir. Projek ini diberi nama berdasarkan dimensi prototaip (panjang 2,00 meter dan lebar 0,80 meter = 1,6 mm) dan hakikat bahawa kerja terus memerlukan lebih banyak ruang dalam kehidupan kita.