Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Permaidani

feltstone rug

Permaidani Permaidani kawasan batu yang dirasakan memberikan ilusi optik batu sebenar. Penggunaan pelbagai jenis bulu melengkapkan penampilan dan nuansa permaidani. Batu berbeza antara satu sama lain dalam ukuran, warna dan tinggi - permukaannya kelihatan seperti di alam. Sebahagian daripada mereka mempunyai kesan lumut. Setiap kerikil mempunyai inti busa yang dikelilingi oleh 100% bulu. Atas dasar teras lembut ini, setiap batu memerah di bawah tekanan. Bahagian belakang permaidani adalah tikar lutsinar. Batu dijahit bersama dan dengan tikar.

Sofa Modular

Laguna

Sofa Modular Tempat duduk berjenama Laguna adalah koleksi sofa modular dan bangku kontemporari yang luas. Direka oleh Arkitek Itali Elena Trevisan dengan mempertimbangkan kawasan tempat duduk korporat, ia adalah penyelesaian yang sesuai untuk kawasan penerimaan dan ruang rehat yang besar atau kecil. Modul sofa melengkung, bulat dan lurus dengan dan tanpa lengan semuanya akan digabungkan dengan lancar dengan meja kopi yang sepadan untuk memberikan fleksibiliti untuk membuat beberapa skema reka bentuk dalaman.

Keran

Moon

Keran Tampilan organik keran dan kelangsungan lengkung ini diilhami oleh fasa sabit bulan. Faucet Mandi Bulan menyatukan kedua-dua badan dan pegangan dalam bentuk yang unik. Keratan rentas bulat naik dari bahagian bawah keran ke cerat keluar yang membuat profil Moon Faucet. Potongan bersih memisahkan badan dari pemegang sambil mengekalkan kelantangannya.

Lampu

Jal

Lampu Cuma Lampu Lain, Jal, didasarkan pada tiga prinsip utama: kesederhanaan, kualiti dan kesucian. Ia melibatkan kesederhanaan reka bentuk, kualiti bahan dan kemurnian tujuan produk. Ini disimpan asas tetapi juga memberi kepentingan pada kaca dan cahaya dalam ukuran yang sama. Oleh kerana itu, Jal dapat digunakan dalam berbagai cara, format dan konteks.

Robot Bantuan

Spoutnic

Robot Bantuan Spoutnic adalah robot sokongan yang direka untuk mendidik ayam untuk berbaring di kotak sarang mereka. Ayam betina bangkit mendekat dan kembali ke sarang. Biasanya, penternak harus mengelilingi semua bangunannya setiap jam atau bahkan setengah jam di puncak peletakan, untuk mengelakkan ayam betina bertelur di tanah. Robot Spoutnic berautonomi kecil dengan mudah melintasi rantai bekalan dan dapat beredar di semua bangunan. Baterinya tahan pada siang hari dan dicas semula dalam satu malam. Ini membebaskan peternak dari tugas yang membosankan dan panjang, memungkinkan hasil yang lebih baik dan membatasi jumlah telur yang tidak berfungsi.

Gitar Pelbagai Fungsi

Black Hole

Gitar Pelbagai Fungsi Lubang hitam adalah gitar pelbagai fungsi berdasarkan gaya muzik hard rock dan metal. Bentuk badan memberikan rasa selesa kepada pemain gitar. Ia dilengkapi dengan paparan kristal cecair di papan fret untuk menghasilkan kesan visual dan program pembelajaran. Tanda-tanda braille di belakang leher gitar, dapat membantu orang yang buta atau mempunyai penglihatan yang rendah untuk bermain gitar.