Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi

JIX

Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi JIX adalah kit pembinaan yang dibuat oleh artis visual dan pereka produk yang berpangkalan di New York, Patrick Martinez. Ini terdiri dari elemen modular kecil yang dirancang khusus untuk membolehkan sedotan minuman standard dihubungkan bersama, untuk membuat pelbagai jenis konstruksi. Penyambung JIX hadir dalam grid rata yang mudah terlepas, bersilang, dan terkunci pada tempatnya. Dengan JIX, anda dapat membina semuanya, dari struktur berukuran bilik yang bercita-cita tinggi hingga patung meja yang rumit, semuanya menggunakan penyambung JIX dan sedotan minuman.

Koleksi Bilik Mandi

CATINO

Koleksi Bilik Mandi CATINO lahir dari keinginan untuk membentuk pemikiran. Koleksi ini membangkitkan puisi kehidupan sehari-hari melalui unsur-unsur sederhana, yang menafsirkan semula arketipe khayalan kita yang ada secara kontemporari. Ini menunjukkan kembalinya ke lingkungan kehangatan dan kekukuhan, melalui penggunaan kayu semula jadi, dimesin dari pepejal dan dipasang agar tetap abadi.

Singki

Angle

Singki Terdapat banyak singki dengan reka bentuk yang sangat baik di dunia. Tetapi kami menawarkan untuk melihat perkara ini dari sudut baru. Kami ingin memberi peluang untuk menikmati proses menggunakan sinki dan menyembunyikan perincian yang sangat diperlukan tetapi tidak estetik sebagai lubang saliran. "Angle" adalah reka bentuk laconic, di mana memikirkan semua perincian untuk penggunaan dan sistem pembersihan yang selesa. Semasa menggunakannya, anda tidak melihat lubang saliran, semuanya kelihatan seolah-olah air hilang begitu sahaja. Kesan ini, kaitan dengan ilusi optik dicapai dengan lokasi khas permukaan sink.

Pembesar Suara Mudah Alih

Ballo

Pembesar Suara Mudah Alih Studio reka bentuk Switzerland BERNHARD | BURKARD merancang pembesar suara unik untuk OYO. Bentuk pembesar suara adalah sfera yang sempurna tanpa pendirian sebenar. Pembesar suara BALLO meletakkan, menggulung atau menggantung pengalaman muzik 360 darjah. Reka bentuknya mengikuti prinsip reka bentuk minimalis. Tali pinggang berwarna menyatukan dua belahan. Ia melindungi pembesar suara dan meningkatkan nada bass ketika berbaring di permukaan. Pembesar suara dilengkapi dengan bateri Lithium yang boleh dicas semula terbina dalam dan serasi dengan kebanyakan peranti audio. Jack 3.5mm adalah palam biasa untuk fon kepala. Pembesar suara BALLO tersedia dalam sepuluh warna yang berbeza.

Termostat Rumah Individu

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Termostat Rumah Individu Thermostat untuk Telefon Pintar menghadirkan reka bentuk minimalis dan elegan, bertentangan dengan reka bentuk termostat tradisional. Kiub lut berubah dari putih ke warna dalam sekelip mata. Yang harus anda lakukan adalah menggunakan salah satu daripada 5 filem warna yang boleh ditukar di bahagian belakang peranti. Lembut dan ringan, warnanya membawa sentuhan keaslian yang halus. Interaksi fizikal minimum. Sentuhan sederhana memungkinkan untuk mengubah suhu sementara semua kawalan lain dibuat dari telefon pintar pengguna. Skrin E-ink dipilih kerana kualiti dan penggunaan tenaga minimum yang tiada tandingannya.

Lampu

Schon

Lampu Sumber cahaya dari lampu unik ini diletakkan di tengah-tengah bentuk keseluruhan, sehingga menerangi sumber cahaya yang lembut dan seragam. Permukaan cahaya dapat dipisahkan dari badan utama sehingga bentuk badan yang sederhana dengan bahagian bawah ditambah penjimatan tenaga melalui penggunaan elektrik yang rendah memberikannya ciri tambahan. Badan yang boleh disentuh untuk menghidupkan atau mematikan lampu adalah ciri moden cahaya unik ini. Ekspresi membawa kepada perbezaan pencahayaan dan pencahayaan lampu telah dirancang. Sebilangan besar cahaya dari lampu supaya penonton tidak memanfaatkan cahaya akan kabur. Cantik untuk hidup.