Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Singki

Angle

Singki Terdapat banyak singki dengan reka bentuk yang sangat baik di dunia. Tetapi kami menawarkan untuk melihat perkara ini dari sudut baru. Kami ingin memberi peluang untuk menikmati proses menggunakan sinki dan menyembunyikan perincian yang sangat diperlukan tetapi tidak estetik sebagai lubang saliran. "Angle" adalah reka bentuk laconic, di mana memikirkan semua perincian untuk penggunaan dan sistem pembersihan yang selesa. Semasa menggunakannya, anda tidak melihat lubang saliran, semuanya kelihatan seolah-olah air hilang begitu sahaja. Kesan ini, kaitan dengan ilusi optik dicapai dengan lokasi khas permukaan sink.

Nama Projek : Angle, Nama pereka : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Nama pelanggan : ARCHITIME design group.

Angle Singki

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.