Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objeknya adalah piggy bank. Penampilan berbentuk watak yang unik menggabungkan perhiasan yang mahal dan berprestij yang disukai dan baik dan kehadiran ahli keluarga yang berterusan, penggalangan dana adalah sifat yang sangat berfungsi. Tetapi ciri DeePee yang paling luar biasa - semua selain fungsi standard sesuai - adalah kata-kata baru, "permata" yang unik dan saling melengkapi semua rumah eksklusif.

Nama Projek : DEEPE, Nama pereka : Zoltan Madosfalvi, Nama pelanggan : Lima Home design studio.

DEEPE Piggy Bank

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.