Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat Jualan

The Curtain

Pejabat Jualan Reka bentuk projek ini mempunyai pendekatan unik untuk menggunakan Metal Mesh sebagai penyelesaian untuk tujuan praktikal dan estetika. Metal Mesh yang lut sinar menghasilkan lapisan tirai yang dapat mengaburkan batas antara ruang dalaman dan luaran - ruang kelabu. Kedalaman ruang yang dihasilkan oleh tirai lut menciptakan tahap kualiti ruang yang kaya. Metal Mesh keluli tahan karat yang digilap berbeza dalam keadaan cuaca yang berbeza dan jangka masa yang berbeza dalam sehari. Pemantulan dan ketelusan Mesh dengan pemandangan yang elegan mewujudkan ruang ZEN gaya Cina yang tenang.

Nama Projek : The Curtain, Nama pereka : Qun Wen, Nama pelanggan : aoe.

The Curtain Pejabat Jualan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.