Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Termostat Rumah Individu

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Termostat Rumah Individu Thermostat untuk Telefon Pintar menghadirkan reka bentuk minimalis dan elegan, bertentangan dengan reka bentuk termostat tradisional. Kiub lut berubah dari putih ke warna dalam sekelip mata. Yang harus anda lakukan adalah menggunakan salah satu daripada 5 filem warna yang boleh ditukar di bahagian belakang peranti. Lembut dan ringan, warnanya membawa sentuhan keaslian yang halus. Interaksi fizikal minimum. Sentuhan sederhana memungkinkan untuk mengubah suhu sementara semua kawalan lain dibuat dari telefon pintar pengguna. Skrin E-ink dipilih kerana kualiti dan penggunaan tenaga minimum yang tiada tandingannya.

Nama Projek : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Nama pereka : Netatmo, Nama pelanggan : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Termostat Rumah Individu

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.