Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Mudah Alih

Ballo

Pembesar Suara Mudah Alih Studio reka bentuk Switzerland BERNHARD | BURKARD merancang pembesar suara unik untuk OYO. Bentuk pembesar suara adalah sfera yang sempurna tanpa pendirian sebenar. Pembesar suara BALLO meletakkan, menggulung atau menggantung pengalaman muzik 360 darjah. Reka bentuknya mengikuti prinsip reka bentuk minimalis. Tali pinggang berwarna menyatukan dua belahan. Ia melindungi pembesar suara dan meningkatkan nada bass ketika berbaring di permukaan. Pembesar suara dilengkapi dengan bateri Lithium yang boleh dicas semula terbina dalam dan serasi dengan kebanyakan peranti audio. Jack 3.5mm adalah palam biasa untuk fon kepala. Pembesar suara BALLO tersedia dalam sepuluh warna yang berbeza.

Nama Projek : Ballo, Nama pereka : Bernhard Burkard, Nama pelanggan : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Pembesar Suara Mudah Alih

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.