Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Mudah Alih

Ballo

Pembesar Suara Mudah Alih Studio reka bentuk Switzerland BERNHARD | BURKARD merancang pembesar suara unik untuk OYO. Bentuk pembesar suara adalah sfera yang sempurna tanpa pendirian sebenar. Pembesar suara BALLO meletakkan, menggulung atau menggantung pengalaman muzik 360 darjah. Reka bentuknya mengikuti prinsip reka bentuk minimalis. Tali pinggang berwarna menyatukan dua belahan. Ia melindungi pembesar suara dan meningkatkan nada bass ketika berbaring di permukaan. Pembesar suara dilengkapi dengan bateri Lithium yang boleh dicas semula terbina dalam dan serasi dengan kebanyakan peranti audio. Jack 3.5mm adalah palam biasa untuk fon kepala. Pembesar suara BALLO tersedia dalam sepuluh warna yang berbeza.

Nama Projek : Ballo, Nama pereka : Bernhard Burkard, Nama pelanggan : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Pembesar Suara Mudah Alih

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.