Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perhiasan

Poseidon

Perhiasan Perhiasan yang saya reka meluahkan perasaan saya. Ini mewakili saya sebagai seorang seniman, pereka dan juga sebagai seorang. Pencetus untuk mencipta Poseidon ditetapkan pada waktu paling gelap dalam hidup saya ketika saya merasa takut, rentan dan memerlukan perlindungan. Terutama saya merancang koleksi ini untuk digunakan dalam mempertahankan diri. Walaupun gagasan itu semakin pudar sepanjang projek ini, ia tetap wujud. Poseidon (dewa laut dan "Earth-Shaker," gempa bumi dalam mitologi Yunani) adalah koleksi rasmi pertama saya dan ditujukan untuk wanita yang kuat, yang bertujuan untuk memberikan perasaan dan kekuatan kepada pemakainya.

Perhiasan

odyssey

Perhiasan Idea asas pengembaraan oleh monomer melibatkan meliputi bentuk geometri yang besar dengan kulit yang bercorak. Dari sinilah berkembang interaksi kejelasan dan penyelewengan, ketelusan dan penyembunyian. Semua bentuk dan corak geometri dapat digabungkan sesuka hati, bervariasi dan dilengkapi dengan penambahan. Idea yang menarik dan sederhana ini memungkinkan untuk menghasilkan rangkaian reka bentuk yang hampir tidak habis-habisnya, sesuai dengan peluang yang ditawarkan oleh prototaip pantas (percetakan 3D), kerana setiap pelanggan dapat menghasilkan item yang sepenuhnya individu dan unik yang dihasilkan (lawati: www.monomer. kedai eu).

Kain Taktil

Textile Braille

Kain Taktil Tekstil jacquard industri sejagat dianggap sebagai penterjemah bagi orang buta. Fabrik ini boleh dibaca oleh orang-orang dengan penglihatan yang baik dan bertujuan untuk mereka membantu orang buta yang mulai kehilangan penglihatan atau mengalami masalah penglihatan; untuk mempelajari sistem braille dengan bahan yang mesra dan biasa: kain. Ia mengandungi abjad, angka dan tanda baca. Tidak ada warna yang ditambahkan. Ini adalah produk dalam skala kelabu sebagai prinsip tanpa persepsi cahaya. Ini adalah projek dengan makna sosial dan melampaui tekstil komersial.

Cermin Mata

Mykita Mylon, Basky

Cermin Mata Koleksi MYKITA MYLON diperbuat daripada bahan poliamida ringan yang menampilkan penyesuaian individu yang luar biasa. Bahan khas ini dibuat lapisan demi lapisan berkat teknik Selective Laser Sintering (SLS). Dengan menafsirkan semula bentuk tontonan panto bulat dan bujur tradisional yang bergaya pada tahun 1930-an, model BASKY menambahkan wajah baru pada koleksi tontonan ini yang pada asalnya dirancang untuk digunakan dalam sukan.

Jam Tangan

Ring Watch

Jam Tangan Jam Tangan mewakili penyederhanaan maksimum jam tangan tradisional melalui penghapusan angka dan tangan yang memihak kepada dua cincin. Reka bentuk minimalis ini memberikan penampilan yang bersih dan sederhana yang sangat sesuai dengan estetika yang menarik. Mahkota tandatangannya masih memberikan cara yang berkesan untuk mengubah jam sementara skrin e-dakwat tersembunyinya menunjukkan jalur warna yang terang dengan definisi yang luar biasa, akhirnya mengekalkan aspek analog sambil juga memberikan hayat bateri yang lebih lama.

Gelang

Fred

Gelang Terdapat pelbagai jenis gelang dan gelang: pereka, emas, plastik, murah dan mahal ... tetapi cantik seperti mereka, semuanya adalah gelang yang sederhana dan hanya. Fred adalah sesuatu yang lebih. Sarung tangan ini dalam kesederhanaannya menghidupkan golongan bangsawan zaman dahulu, namun moden. Mereka boleh dipakai di tangan kosong juga di blaus sutera atau sweater hitam, dan mereka akan sentiasa menambah sentuhan kelas pada orang yang memakainya. Gelang ini unik kerana mereka berpasangan. Mereka sangat ringan yang menjadikannya tidak selesa. Dengan memakainya, seseorang akan dengan malu-malu diperhatikan!