Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman Peribadi

City Point

Kediaman Peribadi Pereka mencari inspirasi dari pemandangan bandar. Pemandangan ruang bandar yang sibuk dengan demikian 'diperluas' ke ruang tamu, yang dicirikan oleh projek dengan tema Metropolitan. Warna gelap diserlahkan oleh cahaya untuk mewujudkan kesan visual dan suasana yang indah. Dengan mengadopsi mozek, lukisan dan cetakan digital dengan bangunan tinggi, kesan kota moden dibawa ke pedalaman. Pereka berusaha sedaya upaya dalam perancangan ruang, terutama yang berfokus pada fungsi. Hasilnya adalah rumah yang bergaya dan mewah yang cukup luas untuk melayani 7 orang.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Pejabat seni bina Switzerland Evolution Design bekerjasama dengan arkitek T + T studio seni bina Rusia telah merancang atrium pelbagai fungsi yang luas di ibu pejabat korporat baru Sberbank di Moscow. Atrium yang dipenuhi siang hari menempatkan pelbagai ruang kerja dan bar kopi, dengan ruang pertemuan berbentuk berlian yang digantung menjadi titik tumpuan halaman dalaman. Pantulan cermin, fasad dalaman yang berkaca-kaca dan penggunaan tumbuhan menambah rasa kelapangan dan kesinambungan.

Reka Bentuk Pejabat

Puls

Reka Bentuk Pejabat Syarikat kejuruteraan Jerman Puls berpindah ke premis baru dan menggunakan kesempatan ini untuk memvisualisasikan dan merangsang budaya kolaborasi baru dalam syarikat itu. Reka bentuk pejabat baru mendorong perubahan budaya, dengan pasukan melaporkan peningkatan komunikasi dalaman yang signifikan, terutama antara penyelidikan dan pengembangan dan jabatan lain. Syarikat itu juga telah menyaksikan peningkatan dalam pertemuan tidak rasmi secara spontan, yang dikenal sebagai salah satu petunjuk utama kejayaan dalam inovasi penyelidikan dan pembangunan.

Bangunan Kediaman

Flexhouse

Bangunan Kediaman Flexhouse adalah rumah keluarga tunggal di Tasik Zurich di Switzerland. Dibangun di atas sebidang tanah segitiga yang mencabar, tersekat di antara landasan kereta api dan jalan masuk tempatan, Flexhouse adalah hasil dari mengatasi banyak cabaran seni bina: jarak sempadan yang terhad dan jumlah bangunan, bentuk segitiga plot, sekatan mengenai vernakular tempatan. Bangunan yang dihasilkan dengan dinding kaca yang lebar dan fasad putih seperti pita sangat ringan dan mudah bergerak sehingga menyerupai kapal futuristik yang telah berlayar keluar dari tasik dan mendapati dirinya adalah tempat semula jadi untuk berlabuh.

Hub Kerja Sama 6280.ch

Novex Coworking

Hub Kerja Sama 6280.ch Terletak di antara gunung dan tasik di Switzerland Tengah yang indah, hub kerja sama 6280.ch adalah tindak balas terhadap keperluan yang semakin meningkat untuk ruang kerja yang fleksibel dan mudah diakses di kawasan luar bandar Switzerland. Ia menawarkan freelancer dan perniagaan kecil ruang kerja kontemporari dengan ruang dalaman yang menarik inspirasi dari laman web bucolic dan memberi penghormatan kepada masa lalu perindustriannya sambil dengan tegas merangkul sifat kehidupan kerja abad ke-21.

Reka Bentuk Pejabat

Sberbank

Reka Bentuk Pejabat Kerumitan projek ini adalah untuk merancang tempat kerja yang tangkas dengan ukuran yang sangat besar dalam jangka masa yang sangat terhad dan untuk memastikan keperluan fizikal dan emosi pengguna pejabat selalu menjadi inti rancangan. Dengan reka bentuk pejabat baru, Sberbank telah menetapkan langkah pertama untuk memodenkan konsep tempat kerja mereka. Reka bentuk pejabat baru membolehkan kakitangan melaksanakan tugas mereka dalam persekitaran kerja yang paling sesuai dan mewujudkan identiti seni bina yang baru bagi institusi kewangan terkemuka di Rusia dan Eropah Timur.