Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

Trish House Yalding

Rumah Kediaman Reka bentuk rumah itu dibangunkan sebagai tindak balas langsung ke laman web dan lokasinya. Struktur bangunan disusun untuk mencerminkan kawasan hutan di sekitarnya dengan tiang menyapu yang mewakili sudut batang dan ranting pokok yang tidak teratur. Bentangan kaca yang besar memenuhi jurang antara struktur dan membolehkan anda menghargai pemandangan dan pemandangan seolah-olah anda mengintip dari antara batang dan dahan pokok. Papan cuaca hitam dan putih tradisional Kentish mewakili dedaunan yang membungkus bangunan dan menutup ruang di dalamnya.

Kedai Rasmi, Runcit

Real Madrid Official Store

Kedai Rasmi, Runcit Konsep reka bentuk kedai berdasarkan pengalaman di Santiago Bernabeu, yang berfokus pada pengalaman berbelanja dan penciptaan kesan. Ini adalah konsep yang pada masa yang sama menghormati, memuji dan mengabadikan kelab, menyatakan bahawa pencapaian adalah hasil bakat, usaha, perjuangan, dedikasi dan tekad. Projek ini merangkumi Reka Bentuk Konsep dan Pelaksanaan Komersial, Penjenamaan, Pembungkusan, Garis Grafik dan Reka Bentuk Perabot Industri.

Rumah Kediaman

Tempo House

Rumah Kediaman Projek ini adalah pengubahsuaian lengkap rumah gaya kolonial di salah satu kawasan kejiranan yang paling menarik di Rio de Janeiro. Terletak di laman yang luar biasa, penuh dengan pokok dan tumbuh-tumbuhan eksotik (rancangan landskap asli oleh arkitek landskap terkenal Burle Marx), tujuan utamanya adalah untuk menggabungkan taman luaran dengan ruang dalaman dengan membuka tingkap dan pintu besar. Hiasan itu mempunyai jenama Itali dan Brazil yang penting, dan konsepnya adalah memakainya sebagai kanvas supaya pelanggan (pengumpul seni) dapat memaparkan karya kegemarannya.

Studio Reka Bentuk Dengan Galeri

PARADOX HOUSE

Studio Reka Bentuk Dengan Galeri Paradox House, sebuah studio reka bentuk multimedia bergaya gudang yang berbeza-beza, menemukan keseimbangan sempurna antara fungsi dan gaya sambil mencerminkan rasa dan cara hidup pemiliknya yang unik. Ia membuat studio reka bentuk multimedia yang menarik dengan garis bersudut bersih yang mempamerkan kotak kaca berwarna kuning yang menonjol di mezanin. Bentuk dan garis geometri moden dan mengagumkan tetapi dibuat dengan berselera untuk memastikan ruang kerja yang unik.

Pusat Pembelajaran

STARLIT

Pusat Pembelajaran Pusat Pembelajaran Starlit dirancang untuk memberikan latihan prestasi dalam persekitaran pembelajaran santai untuk kanak-kanak berumur 2-6 tahun. Kanak-kanak di Hong Kong belajar di bawah tekanan tinggi. Untuk memperkasakan bentuk & ruang melalui susun atur dan sesuai dengan pelbagai program, kami menerapkan Perancangan Bandar Rom Kuno. Unsur-unsur bulat adalah umum sepanjang memancarkan lengan dalam susunan paksi untuk mengikat kelas dan studio di antara dua sayap yang berbeza. Pusat pembelajaran ini dirancang untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang menyenangkan dengan ruang yang maksimum.

Reka Bentuk Pejabat

Brockman

Reka Bentuk Pejabat Sebagai firma pelaburan yang berpusat di perdagangan perlombongan, kecekapan dan produktiviti adalah aspek utama dalam rutin perniagaan. Reka bentuk pada mulanya diilhamkan oleh alam semula jadi. Inspirasi lain yang jelas dalam reka bentuk adalah penekanan pada geometri. Unsur-unsur utama ini berada di barisan hadapan reka bentuk dan dengan itu diterjemahkan secara visual melalui penggunaan pemahaman geometri dan psikologi mengenai bentuk dan ruang. Untuk menjaga prestij dan reputasi bangunan komersial bertaraf dunia, arena korporat yang unik lahir melalui penggunaan kaca dan keluli.