Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Ruang Runcit

Studds

Reka Bentuk Dalaman Ruang Runcit Studds Accessories Ltd adalah pengeluar helmet dan aksesori roda dua. Helmet Studds dijual secara tradisional di kedai pelbagai jenama. Oleh itu, terdapat keperluan untuk mewujudkan identiti jenama yang layak. D'art berkonsepkan kedai, menampilkan titik sentuh yang inovatif seperti Realiti maya produk, meja paparan sentuhan interaktif dan mesin pembersih helmet dan lain-lain. Memasang kedai topi keledar dan aksesori, menarik sejumlah besar pelanggan, mengikuti perjalanan runcit pelanggan ke peringkat seterusnya.

Reka Bentuk Dalaman Cafe

Quaint and Quirky

Reka Bentuk Dalaman Cafe Quaint & Quirky Dessert House adalah projek yang memperlihatkan suasana kontemporari moden dengan sentuhan alam yang secara tepat menggambarkan rasa lazat. Pasukan ingin membuat tempat yang benar-benar unik dan mereka mencari sarang burung untuk mendapatkan inspirasi. Konsep ini kemudian dihidupkan melalui koleksi tempat duduk yang berfungsi sebagai ciri utama ruang. Struktur dan warna yang rapi dari semua pod membantu mewujudkan rasa keseragaman yang mengikat tanah dan lantai mezzanine walaupun mereka memberi suasana sentuhan menarik.

Reka Bentuk Dalaman Cafe

& Dough

Reka Bentuk Dalaman Cafe Pelanggan ini beribu pejabat di Jepun dengan 1,300 kedai jenama kedai donat, dan Dough adalah jenama kafe yang baru dikembangkan dan merupakan kedai pertama yang membuat pembukaan. Kami menyoroti kekuatan yang dapat diberikan oleh pelanggan kami dan kami mencerminkannya ke dalam reka bentuk. Dengan memanfaatkan kekuatan pelanggan kami, salah satu ciri utama kafe ini adalah hubungan antara kaunter pembelian dan dapur. Dengan memasang tembok dan tingkap yang seimbang, pelanggan kami pandai dengan gaya operasi ini, akan membuat pelanggan mengalir dengan lebih lancar.

Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro adalah dewan Bar dan Makanan terhad selama tiga tahun, yang bertujuan untuk memupuk pertukaran budaya dengan tema masakan Sepanyol dan Jepun. Semasa mengunjungi Barcelona yang sibuk, penambahan kota yang indah dan interaksi dengan orang-orang ceria, murah hati di Catalonia telah memberi inspirasi kepada reka bentuk kami. Daripada bersikeras untuk menghasilkan semula, kami fokus pada penyetempatan sebahagian untuk menangkap keaslian.

Restoran Bar

IL MARE

Restoran Bar Kami mengadopsi konsep "reka bentuk yang dapat dipotong dan ditampal" di restoran ini. Untuk mengendalikan pelbagai restoran, sangat berguna untuk menggunakan reka bentuk gabungan protean. Sebagai contoh, bentuk lengkungan yang menghubungkan tiang dan siling akan menjadi satu bahagian dari reka bentuk dan pasti akan berada jauh di atas bangku atau kaunter bar. Secara semula jadi, ini hanya boleh digunakan untuk memecah-belahkan suasana. Sebenarnya, tiga lagi restoran telah siap dibina, dan "reka bentuk yang dapat dipotong dan ditampal" ini memberikan kesan yang baik.

Restoran

George

Restoran Konsep George adalah & quot; tempat makan yang dirancang bersama dengan kenangan pelanggan. & Quot; Ini adalah tempat yang dapat dinikmati oleh orang-orang dengan santai setiap hari, seperti pesta makan dan minum, menghargai budaya Amerika dan sejarah seni bina moden ketika pelanggan tinggal di New York. Oleh itu, restoran ini secara keseluruhannya dibina berdasarkan gambar restoran warisan di New York, bangunan tambahan dibuat sedikit demi sedikit, menunjukkan latar belakang sejarah. Ini untuk memasukkan konsep yang disebutkan di atas dan kami telah berjaya memaksimumkan potensi bangunan ini.