Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Bungkusan Permen Karet

ZEUS

Reka Bentuk Bungkusan Permen Karet Reka bentuk pakej untuk permen karet. Konsep reka bentuk ini adalah "merangsang kepekaan". Sasaran produk adalah lelaki berusia dua puluhan, dan reka bentuk inovatif itu menolong mereka memilih produk di kedai secara naluriah. Visual utama menunjukkan pemandangan dunia yang menakjubkan mengenai fenomena semula jadi yang berkaitan dengan setiap rasa. THUNDER SPARK untuk rasa argumen dan elektrik, SNOW STORM untuk pembekuan dan rasa penyejuk yang kuat, dan RAIN SHOWER untuk rasa rasa lembap, berair dan berair.

Struktur Kanopi Photochromic

Or2

Struktur Kanopi Photochromic Or2 adalah struktur bumbung permukaan tunggal yang bertindak balas terhadap cahaya matahari. Segmen poligonal permukaan bertindak balas terhadap cahaya ultra-ungu, memetakan kedudukan dan intensiti sinar suria. Ketika berada di tempat teduh, bahagian Or2 berwarna putih lut sinar. Namun apabila terkena cahaya matahari, mereka menjadi berwarna, membanjiri ruang di bawah ini dengan warna cahaya yang berbeza. Pada siang hari Or2 menjadi alat teduhan secara pasif mengawal ruang di bawahnya. Pada waktu malam Or2 berubah menjadi candelier besar, menyebarkan cahaya yang telah dikumpulkan oleh sel fotovoltaik bersepadu pada siang hari.

Label Dan Paket Wain Bersoda

Il Mosnel QdE 2012

Label Dan Paket Wain Bersoda Sama seperti Tasik Iseo yang memercik di tebing Franciacorta, begitu juga anggur bersoda membasahi sisi gelas. Konsepnya adalah penjelasan semula grafik bentuk tasik dan menyatakan semua kekuatan botol Reserve dituangkan ke dalam gelas kristal. Label yang elegan dan meriah, seimbang dalam grafik dan warnanya, adalah penyelesaian yang berani dengan polipropilena telus dan percetakan emas kerajang sepenuhnya untuk memberikan sensasi baru. Pencucian anggur digarisbawahi pada kotak, di mana grafik membungkus paket: sederhana dan memberi kesan yang disusun oleh dua elemen "slive et tiroir".

Identiti Visual

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Identiti Visual Le Coffret adalah tempat penginapan dan sarapan reka bentuk yang menawan di tengah-tengah Valle d'Aosta. Projek ini dirancang sepenuhnya dengan gaya asli: oleh itu dinding batu, balok kayu dan perabot antik. Lingkaran yang melambangkan langit di atas segitiga yang mewakili gunung, di mana B&B berada, dari idea pendakian manusia ke langit. Fon Onciale yang disemak semula dalam versi moden untuk mengingati asal Celtic dari Lembah dengan tepat menyeimbangkan dan menyokong simbol yang kuat dan penting untuk akhirnya memperoleh logo yang mudah dikenali dan mudah menarik perhatian.

Seni Sampul Album

Haezer

Seni Sampul Album Haezer terkenal dengan suara bassnya yang kuat, rehat epik dengan kesan yang baik. Jenis suara yang dihasilkan hanya sebagai muzik tarian lurus ke depan, tetapi apabila diperiksa atau didengarkan dengan lebih dekat, anda akan mula menemui pelbagai lapisan frekuensi dalam produk siap. Untuk konsep kreatif dan pelaksanaannya, cabarannya adalah untuk mensimulasikan pengalaman audio yang dikenali sebagai Haezer. Gaya karya seni sama sekali tidak sama dengan gaya muzik tarian, sehingga menjadikan Haezer sebagai genre tersendiri.

Penutup Untuk Menu

Magnetic menu

Penutup Untuk Menu Beberapa kerajang plastik lutsinar yang dihubungkan dengan magnet yang berfungsi sebagai penutup yang sempurna untuk pelbagai jenis bahan bercetak. Mudah untuk digunakan. Mudah dibuat dan diselenggara. Produk tahan lama yang menjimatkan masa, wang, bahan mentah. Mesra alam. Mudah disesuaikan untuk tujuan yang berbeza. Penggunaan yang sesuai di restoran sebagai penutup menu. Apabila pelayan membawa anda hanya satu halaman dengan koktel buah, dan hanya satu halaman dengan kek untuk rakan anda, misalnya, ini hampir seperti menu peribadi yang dibuat khas untuk anda.