Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Arca Bandar

Santander World

Arca Bandar Santander World adalah acara seni awam yang terdiri daripada sekumpulan patung yang meraikan seni dan menyelimuti kota Santander (Sepanyol) sebagai persiapan untuk World Sailing Championship Santander 2014. Arca setinggi 4.2 meter, diperbuat daripada kepingan keluli dan masing-masing daripadanya dibuat oleh artis visual yang berbeza. Setiap bahagian mewakili konsep budaya salah satu dari 5 benua. Maknanya adalah untuk mewakili cinta dan menghormati kepelbagaian budaya sebagai alat untuk perdamaian, melalui mata artis yang berbeza, dan menunjukkan bahawa masyarakat menyambut kepelbagaian dengan tangan terbuka.

Poster

Chirming

Poster Ketika Sook masih muda, dia melihat burung cantik di gunung tetapi burung cepat terbang, hanya meninggalkan suara di belakang. Dia mendongak ke langit untuk mencari burung itu, tetapi yang dapat dilihatnya hanyalah dahan pokok dan hutan. Burung itu terus menyanyi, tetapi dia tidak tahu di mana ia berada. Sejak kecil lagi, burung adalah dahan pokok dan hutan besar baginya. Pengalaman ini membuatnya dapat menggambarkan suara burung seperti hutan. Suara burung menenangkan fikiran dan badan. Ini menarik perhatiannya, dan dia menggabungkannya dengan mandala, yang secara visual mewakili penyembuhan dan meditasi.

Katalog

Classical Raya

Katalog Satu perkara mengenai Hari Raya - lagu Raya yang abadi di masa lalu masih dekat di hati orang hingga hari ini. Apa cara yang lebih baik untuk melakukan semua itu daripada dengan tema 'Raya Klasik'? Untuk mengemukakan inti dari tema ini, katalog hamper hadiah dirancang untuk menyerupai rakaman vinil lama. Tujuan kami adalah untuk: 1. Membuat reka bentuk khas, bukannya halaman yang terdiri daripada visual produk dan harga masing-masing. 2. Menjana tahap penghayatan muzik klasik dan seni tradisional. 3. Menyemai semangat Hari Raya.

Pemasangan Seni Interaktif

Pulse Pavilion

Pemasangan Seni Interaktif Pulse Pavilion adalah pemasangan interaktif yang menyatukan cahaya, warna, pergerakan dan suara dalam pengalaman pelbagai deria. Di bahagian luarnya adalah kotak hitam sederhana, tetapi melangkah masuk, seseorang tenggelam dalam ilusi bahawa lampu led, bunyi berdenyut dan grafik bertenaga dibuat bersama. Identiti pameran berwarna-warni dibuat dalam semangat paviliun, menggunakan grafik dari bahagian dalam paviliun dan fon yang direka khas.

Animasi Komersial

Simplest Happiness

Animasi Komersial Dalam zodiak Cina, 2019 adalah tahun babi, jadi Yen C merancang babi yang dihiris, dan itu adalah lagu dalam "banyak filem panas" dalam bahasa Cina. Watak gembira sesuai dengan imej saluran dan perasaan gembira yang ingin diberikan oleh saluran kepada penontonnya. Video adalah gabungan empat elemen filem. Kanak-kanak yang bermain dapat menunjukkan kebahagiaan yang terbaik, dan berharap penonton mempunyai perasaan yang sama ketika menonton filem itu.

Promosi Acara

Typographic Posters

Promosi Acara Poster tipografi adalah koleksi poster yang dibuat sepanjang tahun 2013 dan 2015. Projek ini melibatkan eksperimen penggunaan tipografi melalui penggunaan garis, corak dan perspektif isometrik yang menghasilkan pengalaman persepsi yang unik. Setiap poster ini merupakan cabaran untuk berkomunikasi dengan penggunaan jenis sahaja. 1. Poster untuk menyambut ulang tahun ke-40 Felix Beltran. 2. Poster untuk menyambut ulang tahun ke-25 Institut Gestalt. 3. Poster untuk memprotes kehilangan 43 pelajar di Mexico. 4. Poster untuk reka bentuk persidangan Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Thirteen Sound.