Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Digital

Surface

Seni Digital Sifat halus karya menghasilkan sesuatu yang nyata. Idea ini berasal dari penggunaan air sebagai elemen untuk menyampaikan konsep permukaan dan menjadi permukaan. Pereka mempunyai daya tarikan untuk menjadikan identiti kita dan peranan yang ada di sekitar kita dalam proses itu. Baginya, kita "muncul" ketika kita menunjukkan sesuatu dari diri kita sendiri.

Topografi Buatan

Artificial Topography

Topografi Buatan Perabot Besar Seperti Gua Ini adalah projek pemenang anugerah yang memenangi Grand Prize of Art in Container International Competition. Idea saya adalah untuk melonggarkan kelantangan di dalam bekas untuk membina ruang amorf seperti gua. Ia hanya diperbuat daripada bahan plastik. Kira-kira 1000 kepingan bahan plastik lembut dengan ketebalan 10 mm ditebang dalam bentuk garis kontur dan dilaminasi seperti stratum. Ini bukan sahaja seni tetapi juga perabot besar. Kerana semua bahagiannya lembut seperti sofa, dan orang yang masuk ke ruang ini dapat bersantai dengan mencari tempat yang sesuai untuk bentuk tubuhnya sendiri.

Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Town adalah alat kraf kertas dengan bahagian yang dapat dipasang secara bebas ke dalam kalendar. Kumpulkan bangunan dalam pelbagai bentuk dan nikmati mewujudkan bandar kecil anda sendiri. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Kit kraf kertas Farm senang dipasang. Tidak perlu gam atau gunting. Berkumpul dengan memasang bahagian dengan tanda yang sama. Setiap haiwan akan mempunyai kalendar dua bulan. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.

Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Botanical Life adalah kalendar yang menonjolkan kehidupan tumbuhan yang indah dalam satu helaian. Buka helaian dan letakkan di dasar untuk menikmati pelbagai jenis tanaman timbul. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.

Kad Mesej

Pop-up Message Card “Leaves”

Kad Mesej Daun adalah kad mesej yang menampilkan motif daun pop timbul. Cerahkan mesej anda dengan sentuhan ekspresif hijau bermusim. Didatangkan dalam satu set empat kad berbeza dengan empat sampul surat. Reka bentuk yang berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang. Produk asli kami direka menggunakan konsep Life with Design.