Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Diffusor Aroma Pintar

Theunique

Diffusor Aroma Pintar Gaharu jarang dan mahal. Aromanya hanya dapat diperoleh dari pembakaran atau pengekstrakan, digunakan di dalam rumah dan diberikan oleh beberapa pengguna. Untuk mengatasi batasan ini, diffusor aroma pintar dan tablet gaharu buatan tangan semula jadi dibuat setelah usaha 3 tahun dengan lebih daripada 60 reka bentuk, 10 prototaip dan 200 eksperimen. Ini menunjukkan model perniagaan baru yang mungkin dan menggunakan konteks untuk industri gaharu. Pengguna hanya boleh memasukkan diffusor di dalam kereta, menyesuaikan waktu, ketumpatan dan pelbagai aroma dengan mudah dan menikmati aromaterapi yang mengasyikkan ke mana sahaja mereka pergi dan bila-bila masa mereka memandu.

Mesin Juicer Automatik

Toromac

Mesin Juicer Automatik Toromac direka khas dengan penampilannya yang hebat untuk membawa cara baru untuk memakan jus oren yang baru diperah. Dibuat untuk pengambilan jus maksimum, ini adalah untuk restoran, kafetaria dan pasar raya dan reka bentuk premiumnya membolehkan pengalaman mesra memberikan rasa, kesihatan dan kebersihan. Ia memiliki sistem inovatif yang memotong buah secara menegak dan menekan bahagiannya dengan tekanan putar. Ini bermakna prestasi maksimum dicapai tanpa menekan atau menyentuh cengkerang.

Tayar Transformatif

T Razr

Tayar Transformatif Dalam masa terdekat, pembangunan pengangkutan elektrik sedang berkembang. Sebagai pengeluar alat ganti kereta, Maxxis terus memikirkan bagaimana ia dapat merancang sistem pintar yang layak yang dapat mengambil bahagian dalam tren ini dan bahkan membantu mempercepatnya. T Razr adalah tayar pintar yang dibangunkan untuk keperluan. Sensor terbina dalamnya secara aktif mengesan keadaan pemanduan yang berbeza dan memberikan isyarat aktif untuk menukar tayar. Tapak diperbesar meregangkan dan mengubah kawasan hubungan sebagai tindak balas kepada isyarat, oleh itu meningkatkan prestasi daya tarikan.

Piano Hibrid Mewah

Exxeo

Piano Hibrid Mewah EXXEO adalah Piano Hibrid Elegant untuk ruang kontemporari. Bentuknya yang unik merangkumi gabungan tiga dimensi gelombang bunyi. Pelanggan dapat menyesuaikan sepenuhnya piano mereka agar selaras dengan persekitarannya sebagai karya Seni Dekorasi. Piano berteknologi tinggi ini terbuat dari bahan eksotik seperti Carbon Fiber, Leather Automotive premium dan Aluminium gred Aerospace. Sistem pembesar suara papan suara maju; mencipta semula piano Grand yang dinamik luas melalui sistem suara pembesar suara 200 Watt, 9. Bateri terpasang khasnya membolehkan piano melakukan sehingga 20 jam dengan sekali cas.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites terletak di penempatan Nikiti, Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Kompleks ini terdiri daripada tiga unit dengan dua puluh suite dan kolam renang. Unit bangunan menandakan bentuk cakrawala ruang yang mendalam sambil menawarkan pemandangan optimum ke laut. Kolam renang adalah inti antara penginapan dan kemudahan awam. Kompleks perhotelan merupakan mercu tanda di daerah ini, sebagai cangkang ekstrovert dengan kualiti dalaman.

Pensteril Uv

Sun Waves

Pensteril Uv SunWaves ialah pensteril yang mampu menghapuskan kuman, kulat, bakteria dan virus dalam masa 8 saat sahaja. Direka bentuk untuk memecahkan beban bakteria yang terdapat pada permukaan seperti cawan kopi atau piring. SunWaves telah dicipta dengan mengambil kira nasib buruk tahun COVID-19, untuk membantu anda menikmati gerak isyarat seperti minum teh di kafe dengan selamat. Ia boleh digunakan dalam persekitaran profesional dan rumah kerana dengan gerak isyarat mudah ia mensterilkan dalam masa yang singkat melalui cahaya UV-C yang mempunyai jangka hayat yang panjang dan penyelenggaraan yang minimum, juga membantu mengurangkan bahan pakai buang.