Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Candelier

Bridal Veil

Candelier Objek seni - seni ini dengan lampu menyala. Bilik yang luas dengan siling profil kompleks, seperti awan cumulus. Chandelier sesuai di ruang, mengalir dengan lancar dari dinding depan ke siling. Daun enamel kristal dan putih bersamaan dengan lenturan tiub nipis yang elastik mencipta imej tudung terbang di seluruh dunia. Kelimpahan burung terbang cahaya dan cahaya keemasan menciptakan perasaan kelapangan dan kegembiraan.

Program Kesetiaan Kad Kredit

Education Currency

Program Kesetiaan Kad Kredit Ini adalah program kesetiaan kad bank jenama bersama yang ditaja antara bank penerbit dan institusi pendidikan rakan kongsi yang memberikan ganjaran dalam bentuk hak jam belajar yang terkumpul kepada unit yang lebih besar iaitu hak jam kredit yang diberikan kepada pemegang kad dengan perbelanjaannya dengan kad, hak jam kredit terkumpul akan ditebus semasa dia mengikuti kursus pendidikan di institusi pendidikan rakan kongsi ini. Sebagai ganti hak jam kredit yang diberikan, bank akan membuat perjanjian pertukaran yuran pertukaran dengan institusi ini. Sasaran projek adalah untuk menyokong orang dari segi kewangan untuk mencapai matlamat pendidikan dan sektor pendidikan.

Ruang Pengenalan Untuk Pameran Perdagangan Jam Tangan

Salon de TE

Ruang Pengenalan Untuk Pameran Perdagangan Jam Tangan Reka bentuk ruang perkenalan seluas 1900m2 diperlukan, sebelum pengunjung meneroka 145 jenama jam tangan antarabangsa di Salon de TE. Untuk menangkap imaginasi pengunjung mengenai gaya hidup dan percintaan mewah, "Deluxe Train Journey" dikembangkan sebagai konsep utama. Untuk membuat dramatisasi, majlis resepsi diubah menjadi tema stesen siang hari yang disandingkan dengan pemandangan platform kereta api dewan dalaman dengan tingkap kereta api bersaiz hidup yang memancarkan visual bercerita. Terakhir, arena pelbagai fungsi dengan panggung terbuka untuk pelbagai pameran berjenama.

Tarikan Pelancongan

In love with the wind

Tarikan Pelancongan Castle In love with the wind adalah kediaman abad ke-20 yang terletak dalam lanskap seluas 10 ekar berhampiran desa Ravadinovo, sebuah kawasan di tengah-tengah gunung Strandza. Kunjungi dan nikmati koleksi terkenal di dunia, seni bina yang menakjubkan dan kisah keluarga yang memberi inspirasi. Bersantai di tengah-tengah taman yang indah, nikmati jalan-jalan hutan dan tepi tasik dan rasakan semangat dongeng.

Tarikan Pelancong

The Castle

Tarikan Pelancong The Castle adalah projek swasta yang dimulakan dua puluh tahun yang lalu pada tahun 1996 dari impian sejak kecil untuk membina Castle sendiri, sama seperti dalam kisah dongeng. Pereka juga merupakan arkitek, pembina dan pereka landskap. Idea utama projek ini adalah untuk mewujudkan tempat rekreasi keluarga, seperti tarikan pelancong.

Produk Pendidikan

Shine and Find

Produk Pendidikan Kelebihan yang paling penting dari produk ini adalah kemudahan pembelajaran dan Peningkatan ingatan. Dalam Shine and Find, setiap Buruj dibuat secara praktikal, dan cabaran ini berulang kali dipraktikkan. Ia menjadikan imej yang tahan lama dalam fikiran. Belajar dengan cara ini, praktikal dan belajar serta diulang, tidak membosankan dan menjadikan Ingatan yang lebih tahan lama dan menyeronokkan. Ia sangat beremosi, berinteraksi, sederhana, suci, minimum dan moden.