Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengaktifan Acara

The Jewel

Pengaktifan Acara Kotak Perhiasan 3D adalah ruang runcit interaktif yang mengundang orang ramai untuk menggunakan teknologi terkini dalam percetakan 3D dengan membuat barang kemas mereka sendiri. Kami dijemput untuk mengaktifkan ruang dan segera berfikir - bagaimana kotak perhiasan dapat lengkap tanpa permata yang dipesan lebih dahulu di dalamnya? Hasilnya adalah patung kontemporari yang menghasilkan prisma warna yang merangkumi keindahan cahaya, warna dan bayangan pantulan.

Robot Bergerak Autonomi

Pharmy

Robot Bergerak Autonomi Robot navigasi autonomi untuk logistik hospital. Ini adalah sistem perkhidmatan produk untuk melakukan penghantaran yang selamat dan selamat, mengurangkan peluang profesional kesihatan untuk terdedah kepada penyakit, menahan penyakit wabak antara kakitangan hospital dan pesakit (COVID-19 atau H1N1). Reka bentuknya membantu menangani penghantaran hospital dengan akses dan keselamatan yang mudah, menggunakan interaksi pengguna yang tidak rumit melalui teknologi yang mesra. Unit robot mempunyai keupayaan untuk bergerak secara autonomi ke persekitaran dalaman dan mempunyai aliran yang diselaraskan dengan unit yang serupa, dapat melakukan kerja sama pasukan robot.

Diffusor Aroma Pintar

Theunique

Diffusor Aroma Pintar Gaharu jarang dan mahal. Aromanya hanya dapat diperoleh dari pembakaran atau pengekstrakan, digunakan di dalam rumah dan diberikan oleh beberapa pengguna. Untuk mengatasi batasan ini, diffusor aroma pintar dan tablet gaharu buatan tangan semula jadi dibuat setelah usaha 3 tahun dengan lebih daripada 60 reka bentuk, 10 prototaip dan 200 eksperimen. Ini menunjukkan model perniagaan baru yang mungkin dan menggunakan konteks untuk industri gaharu. Pengguna hanya boleh memasukkan diffusor di dalam kereta, menyesuaikan waktu, ketumpatan dan pelbagai aroma dengan mudah dan menikmati aromaterapi yang mengasyikkan ke mana sahaja mereka pergi dan bila-bila masa mereka memandu.

Mesin Juicer Automatik

Toromac

Mesin Juicer Automatik Toromac direka khas dengan penampilannya yang hebat untuk membawa cara baru untuk memakan jus oren yang baru diperah. Dibuat untuk pengambilan jus maksimum, ini adalah untuk restoran, kafetaria dan pasar raya dan reka bentuk premiumnya membolehkan pengalaman mesra memberikan rasa, kesihatan dan kebersihan. Ia memiliki sistem inovatif yang memotong buah secara menegak dan menekan bahagiannya dengan tekanan putar. Ini bermakna prestasi maksimum dicapai tanpa menekan atau menyentuh cengkerang.

Tayar Transformatif

T Razr

Tayar Transformatif Dalam masa terdekat, pembangunan pengangkutan elektrik sedang berkembang. Sebagai pengeluar alat ganti kereta, Maxxis terus memikirkan bagaimana ia dapat merancang sistem pintar yang layak yang dapat mengambil bahagian dalam tren ini dan bahkan membantu mempercepatnya. T Razr adalah tayar pintar yang dibangunkan untuk keperluan. Sensor terbina dalamnya secara aktif mengesan keadaan pemanduan yang berbeza dan memberikan isyarat aktif untuk menukar tayar. Tapak diperbesar meregangkan dan mengubah kawasan hubungan sebagai tindak balas kepada isyarat, oleh itu meningkatkan prestasi daya tarikan.

Piano Hibrid Mewah

Exxeo

Piano Hibrid Mewah EXXEO adalah Piano Hibrid Elegant untuk ruang kontemporari. Bentuknya yang unik merangkumi gabungan tiga dimensi gelombang bunyi. Pelanggan dapat menyesuaikan sepenuhnya piano mereka agar selaras dengan persekitarannya sebagai karya Seni Dekorasi. Piano berteknologi tinggi ini terbuat dari bahan eksotik seperti Carbon Fiber, Leather Automotive premium dan Aluminium gred Aerospace. Sistem pembesar suara papan suara maju; mencipta semula piano Grand yang dinamik luas melalui sistem suara pembesar suara 200 Watt, 9. Bateri terpasang khasnya membolehkan piano melakukan sehingga 20 jam dengan sekali cas.