Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman Hujung Minggu

Cliff House

Kediaman Hujung Minggu Ini adalah kabin memancing dengan pemandangan gunung, di tebing Sungai Heaven ('Tenkawa' dalam bahasa Jepun). Diperbuat daripada konkrit bertetulang, bentuknya adalah tiub sederhana, sepanjang enam meter. Hujung tiub di tepi jalan ditimbang dan berlabuh jauh di dalam tanah, sehingga memanjang secara mendatar dari tebing dan menggantung di atas air. Reka bentuknya sederhana, dalamannya luas, dan dek tepi sungai terbuka ke langit, gunung dan sungai. Dibina di bawah permukaan jalan, hanya bumbung kabin yang dapat dilihat, dari tepi jalan, sehingga pembinaannya tidak menghalang pemandangan.

Nama Projek : Cliff House, Nama pereka : Masato Sekiya, Nama pelanggan : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Kediaman Hujung Minggu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.