Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Stocker

Kerusi The Stocker adalah gabungan antara bangku dan kerusi. Kerusi kayu yang boleh ditumpuk ringan sesuai untuk kemudahan persendirian dan separa pejabat. Bentuk ekspresifnya menggarisbawahi keindahan kayu tempatan. Reka bentuk dan pembinaan struktur yang rumit memungkinkannya dengan ketebalan material 8 mm dari 100% kayu padu untuk membuat artikel yang kuat tetapi ringan dengan berat hanya 2300 Gramm. Pembinaan Stocker yang padat membolehkan penyimpanan ruang menjimatkan. Bercantum satu sama lain, ia dapat disimpan dengan mudah dan kerana reka bentuknya yang inovatif, Stocker dapat didorong sepenuhnya di bawah meja.

Nama Projek : Stocker, Nama pereka : Matthias Scherzinger, Nama pelanggan : FREUDWERK.

Stocker Kerusi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.