Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Terminal Imigresen Automatik

CVision MBAS 2

Terminal Imigresen Automatik MBAS 2 dirancang untuk menentang sifat produk keselamatan dan mengurangkan intimidasi dan ketakutan dari aspek teknologi dan psikologi. Reka bentuknya menafsirkan semula elemen komputer rumah yang tidak asing lagi untuk memberikan gambaran yang mesra pengguna bagi penduduk luar bandar di sekitar sempadan Thailand. Suara dan visual pada panduan skrin pengguna kali pertama melangkah melalui proses tersebut. Nada warna ganda pada pad cap jari menunjukkan zon pengimbasan dengan jelas. MBAS 2 adalah produk unik yang bertujuan untuk mengubah cara kita melintasi sempadan, memungkinkan untuk menggunakan pelbagai bahasa dan pengalaman pengguna yang mesra tanpa diskriminasi.

Bilik Pameran

From The Future

Bilik Pameran Showroom: Di bilik pameran, kasut latihan dan peralatan sukan, yang dihasilkan dengan teknologi suntikan, dipamerkan. Tempat itu, kelihatan seperti dibuat dengan menekan acuan suntikan. Dalam kaedah pembuatan tempat itu, kepingan perabot seolah-olah disatukan dengan pembuatan dalam acuan suntikan untuk menghasilkan keseluruhannya. Jalur jahitan kasar yang di siling, melembutkan semua visualologi teknologi.

Kerusi

SERENAD

Kerusi Saya menghormati semua jenis kerusi. Pada pendapat saya salah satu perkara yang paling penting dan klasik dan istimewa dalam reka bentuk dalaman adalah kerusi. Idea kerusi Serenad berasal dari angsa di atas air yang berpusing dan meletakkan wajahnya di antara sayap. Mungkin permukaan yang bersinar dan licin di kerusi Serenad dengan reka bentuk yang berbeza dan istimewa, ia hanya dibuat untuk tempat yang sangat istimewa dan unik.

Kerusi Berlengan

The Monroe Chair

Kerusi Berlengan Keanggunan menarik, kesederhanaan dalam idea, selesa, direka dengan kesinambungan. Kerusi Monroe adalah usaha untuk mempermudah proses pembuatan secara drastik dalam membuat kerusi berlengan. Ini memanfaatkan potensi teknologi CNC untuk memotong elemen rata dari MDF berulang kali, elemen-elemen ini kemudian diputar di sekitar paksi pusat untuk membentuk kerusi berlengan yang kompleks. Kaki belakang secara beransur-ansur berubah menjadi sandaran kaki dan sandaran tangan ke kaki depan, mewujudkan estetika yang berbeza sepenuhnya yang ditentukan oleh kesederhanaan proses pembuatan.

Bangku Taman

Nessie

Bangku Taman Projek ini berdasarkan idea Konsep "Drop & Forget", iaitu pemasangan mudah di lokasi dengan kos pemasangan minimum sehubungan dengan infrastruktur persekitaran bandar yang ada. Bentuk cecair konkrit yang kuat, seimbang dengan teliti, memberikan pengalaman tempat duduk yang selesa dan selesa.