Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman

Shkrub

Kediaman Rumah Shkrub muncul kerana cinta dan cinta - pasangan penyayang dengan tiga anak. DNA rumah itu merangkumi prinsip estetika penstrukturan yang mendapat inspirasi dalam sejarah dan budaya Ukraine yang diilhamkan oleh kebijaksanaan Jepun. Unsur bumi sebagai bahan membuat dirinya terasa dalam aspek struktur rumah, seperti bumbung jerami yang asli dan di dinding tanah liat bertekstur yang indah dan padat. Idea untuk memberi penghormatan, sebagai tempat pendirian, dapat dirasakan di seluruh rumah, seperti benang panduan yang halus.

Diffusor Aroma Pintar

Theunique

Diffusor Aroma Pintar Gaharu jarang dan mahal. Aromanya hanya dapat diperoleh dari pembakaran atau pengekstrakan, digunakan di dalam rumah dan diberikan oleh beberapa pengguna. Untuk mengatasi batasan ini, diffusor aroma pintar dan tablet gaharu buatan tangan semula jadi dibuat setelah usaha 3 tahun dengan lebih daripada 60 reka bentuk, 10 prototaip dan 200 eksperimen. Ini menunjukkan model perniagaan baru yang mungkin dan menggunakan konteks untuk industri gaharu. Pengguna hanya boleh memasukkan diffusor di dalam kereta, menyesuaikan waktu, ketumpatan dan pelbagai aroma dengan mudah dan menikmati aromaterapi yang mengasyikkan ke mana sahaja mereka pergi dan bila-bila masa mereka memandu.

Penghawa Dingin

Midea Sensia HW

Penghawa Dingin The Midea Sensia mempromosikan kualiti hidup dan cara inovatif untuk mendedahkan objek hiasan. Selain kecekapan dan keheningan aliran udara, ia menghadirkan panel sentuh inovatif yang memberikan akses kepada fungsi dan warna serta intensiti kilat. Terapi warna membantu proses anti-stres, tren produk inovatif dalam kedua-dua cara, kesejahteraan dan estetika. Selain estetika yang berbeza, bentuknya mengintegrasikan dalaman rumah dengan keanggunan dan gaya, menghargai rumah dengan cahaya tidak langsung.

Meja

Duoo

Meja Meja Duoo adalah keinginan untuk mengekspresikan watak melalui bentuk minimalis. Garis mendatar nipis dan kaki logam bersudut menghasilkan imej visual yang kuat. Rak atas membolehkan anda meletakkan alat tulis supaya tidak terganggu semasa bekerja. Dulang tersembunyi di permukaan untuk menyambungkan peranti mengekalkan estetika yang bersih. Bahagian atas meja yang diperbuat daripada venir semula jadi membawa kehangatan tekstur kayu semula jadi. Meja mengekalkan keseimbangan yang sempurna, berkat bahan, fungsi dan kepraktisan yang dipilih secara harmoni digabungkan dengan estetika bentuk biasa dan ketat.

Mesin Pasta Buatan Sendiri

Hidro Mamma Mia

Mesin Pasta Buatan Sendiri Hidro Mama Mia adalah penyelamatan sosio-budaya melalui gastronomi Itali. Sangat mudah digunakan, ringan dan padat, mudah disimpan dan diangkut. Ia membolehkan produktiviti tinggi yang selamat, memberikan pengalaman memasak yang menyenangkan kepada keluarga dalam kehidupan seharian dan interaksi rakan. Enjin sepenuhnya disepadukan ke set transmisi, menawarkan kekuatan, ketahanan dan penggunaan yang selamat, menyediakan juga pembersihan dan sokongan yang mudah. Ini memotong doh dengan ketebalan yang berbeza, dapat menyediakan pelbagai hidangan: pasta, mi, lasagna, roti, pastri, pizza dan banyak lagi.

Kereta Hiper

Brescia Hommage

Kereta Hiper Pada masa berteknologi tinggi semua alat digital, kerataan skrin sentuh dan kenderaan volume tunggal yang rasional, projek Brescia Hommage adalah kajian reka bentuk kereta dua tempat duduk sekolah lama yang dibayangkan sebagai perayaan ke era di mana kesederhanaan elegan, materialiti sentuhan tinggi, kekuatan mentah, keindahan murni dan hubungan langsung antara manusia dan mesin adalah peraturan permainan. Suatu ketika lelaki yang berani dan cerdik seperti Ettore Bugatti sendiri mencipta peranti mudah alih yang memukau dunia.