Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aplikasi Mudah Alih

DeafUP

Aplikasi Mudah Alih Pekak memicu pentingnya pendidikan dan pengalaman profesional bagi komuniti pekak di Eropah Timur. Mereka mewujudkan persekitaran di mana profesional pendengaran dan pelajar pekak dapat bertemu dan bekerjasama. Bekerja bersama akan menjadi cara semula jadi untuk memperkasakan dan memotivasi orang pekak untuk menjadi lebih aktif, meningkatkan bakat mereka, mempelajari kemahiran baru, untuk membuat perbezaan.

Beg Tangan

Qwerty Elemental

Beg Tangan Sama seperti evolusi reka bentuk mesin taip menunjukkan transformasi dari bentuk visual yang sangat kompleks ke bentuk geometri sederhana yang kemas, Qwerty-elemental adalah perwujudan kekuatan, simetri, dan kesederhanaan. Bahagian keluli konstruktif yang dibuat oleh pelbagai tukang adalah ciri visual khas produk, yang memberikan beg itu sebagai seni bina. Keunikan penting beg itu ialah dua kunci mesin taip yang dihasilkan sendiri dan dipasang oleh pereka sendiri.

Koleksi Pakaian Wanita

Macaroni Club

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi, Macaroni Club, diilhami oleh The macaroni dari pertengahan abad ke-18 yang menghubungkan mereka dengan orang-orang yang ketagihan logo hari ini. Makaroni adalah istilah untuk lelaki yang melebihi batas fesyen biasa di London. Mereka adalah mania logo abad ke-18. Koleksi ini bertujuan untuk menunjukkan kehebatan logo dari masa lalu hingga sekarang, dan menjadikan Macaroni Club sebagai jenama dengan sendirinya. Perincian reka bentuknya diilhamkan dari kostum Macaroni pada tahun 1770, dan trend fesyen semasa dengan jumlah dan panjang yang melampau.

Laman Web

Tailor Made Fragrance

Laman Web Tailor Made Fragrance lahir dari pengalaman syarikat Itali yang mengkhususkan diri dalam pengembangan dan pengeluaran pembungkusan utama untuk sektor wangian, penjagaan kulit, kosmetik warna dan wangian rumah. Peranan Webgriffe adalah untuk menyokong Strategi Perniagaan pelanggan dengan merancang penyelesaian yang memihak kepada Kesedaran Jenama dan pelancaran Unit Perniagaan baru yang difokuskan untuk membiarkan pengguna membuat minyak wangi unik dan disesuaikan sepenuhnya, merupakan langkah awal dari proses pertumbuhan industri yang luas dan segmentasi penawaran B2B.

Kawalan Kualiti Udara

Midea Sensia AQC

Kawalan Kualiti Udara Midea Sensia AQC adalah kacukan pintar yang menggabungkan bahagian dalam rumah dengan keanggunan dan gaya. Ia menghadirkan teknologi dan inovasi yang diperkuatkan manusia melalui fitur, mengawal suhu dan pemurnian kualiti udara dengan pencahayaan dan pasu hingga hiasan bilik. Kesejahteraan datang melalui teknologi sensor yang dapat membaca persekitaran dan menjaga suhu dan kelembapan tempatan stabil, seperti persediaan sebelumnya, yang dibuat oleh MideaApp.

Robot Bergerak Autonomi

Pharmy

Robot Bergerak Autonomi Robot navigasi autonomi untuk logistik hospital. Ini adalah sistem perkhidmatan produk untuk melakukan penghantaran yang selamat dan selamat, mengurangkan peluang profesional kesihatan untuk terdedah kepada penyakit, menahan penyakit wabak antara kakitangan hospital dan pesakit (COVID-19 atau H1N1). Reka bentuknya membantu menangani penghantaran hospital dengan akses dan keselamatan yang mudah, menggunakan interaksi pengguna yang tidak rumit melalui teknologi yang mesra. Unit robot mempunyai keupayaan untuk bergerak secara autonomi ke persekitaran dalaman dan mempunyai aliran yang diselaraskan dengan unit yang serupa, dapat melakukan kerja sama pasukan robot.