Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembuat Teh

Grundig Serenity

Pembuat Teh Serenity adalah pembuat teh kontemporari yang memfokuskan pada pengalaman pengguna yang menggembirakan. Projek ini kebanyakannya menumpukan pada elemen estetika dan pengalaman pengguna kerana tujuan utamanya menunjukkan produk menjadi berbeza daripada produk yang ada. Dermaga pembuat teh lebih kecil daripada badan yang membolehkan produk melihat ke atas tanah yang membawa identiti unik. Tubuh yang sedikit melengkung digabungkan dengan permukaan yang dihiris juga menyokong identiti unik produk.

Candelier

Lory Duck

Candelier Lory Duck direka sebagai sistem suspensi yang dipasang dari modul yang terbuat dari tembaga dan kaca epoksi, masing-masing menyerupai bebek yang meluncur dengan mudah melalui perairan yang sejuk. Modul ini juga menawarkan kebolehaturan; dengan sentuhan, masing-masing dapat disesuaikan untuk menghadap ke arah mana pun dan menggantung pada ketinggian apa pun. Bentuk asas lampu dilahirkan dengan cepat. Namun, ia memerlukan penelitian dan pengembangan selama berbulan-bulan dengan prototaip yang tidak terhitung jumlahnya untuk mewujudkan keseimbangan sempurna dan penampilan terbaik dari semua sudut yang mungkin.

Koleksi Pakaian Wanita

Hybrid Beauty

Koleksi Pakaian Wanita Reka bentuk koleksi Hybrid Beauty adalah menggunakan kelucuan sebagai mekanisme kelangsungan hidup. Ciri-ciri comel yang didirikan adalah pita, ruffles, dan bunga, dan ia dibuat semula dengan teknik tradisional dan teknik couture. Ini mencipta teknik couture lama kepada kacukan moden, yang romantis, gelap, tetapi juga kekal. Seluruh proses reka bentuk Hybrid Beauty mempromosikan kesinambungan untuk membuat reka bentuk abadi.

Portal Kereta Api Masa Depan Portal Ringan

Light Portal

Portal Kereta Api Masa Depan Portal Ringan Light Portal adalah pelan induk Yibin Highspeed Rail City. Pembaharuan gaya hidup mengesyorkan kepada semua peringkat umur sepanjang tahun. Di sebelah Stesen Kereta Api Berkelajuan Tinggi Yibin yang beroperasi sejak Jun 2019, Yibin Greenland Center terdiri daripada Menara Berkembar 160m tinggi yang menggabungkan seni bina dan alam semula jadi dengan jalan lanskap sepanjang 1km. Yibin mempunyai sejarah selama lebih dari 4000 tahun, mengumpulkan kebijaksanaan dan budaya seperti sedimen di sungai yang menandakan perkembangan Yibin. Menara Berkembar berfungsi sebagai portal ringan untuk membimbing pelawat dan juga mercu tanda untuk berkumpul penduduk.

Klinik Pergigian

Clinique ii

Klinik Pergigian Clinique ii adalah klinik ortodontik swasta untuk pemimpin pendapat dan pakar cahaya yang menggunakan dan meneliti teknik dan bahan yang paling maju dalam disiplinnya. Arkitek membayangkan konsep implan berdasarkan ortodontik khas penggunaan alat perubatan ketepatan tinggi sebagai prinsip reka bentuk di seluruh ruang. Permukaan dan perabot dinding dalaman bergabung dengan lancar menjadi cangkang putih dengan percikan corian kuning di mana teknologi perubatan canggih ditanamkan.

Ibu Pejabat Super Megalopolis X Shenzhen

Megalopolis X

Ibu Pejabat Super Megalopolis X Shenzhen Megalopolis X akan menjadi pusat baru di tengah-tengah kawasan teluk yang lebih besar, dekat dengan sempadan antara Hong Kong dan Shenzhen. Pelan induk mengintegrasikan seni bina dengan rangkaian pejalan kaki, taman dan ruang awam. Rangkaian pengangkutan darat di atas dan di bawah sedang dirancang dengan memaksimumkan hubungan di bandar. Rangkaian infrastruktur lestari di bawah tanah akan menyediakan sistem penyejukan daerah dan rawatan sisa automatik dengan lancar. Tujuannya adalah untuk mewujudkan kerangka rancangan induk kreatif bagaimana bandar-bandar akan dirancang pada masa akan datang.