Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Animasi Komersial

Simplest Happiness

Animasi Komersial Dalam zodiak Cina, 2019 adalah tahun babi, jadi Yen C merancang babi yang dihiris, dan itu adalah lagu dalam "banyak filem panas" dalam bahasa Cina. Watak gembira sesuai dengan imej saluran dan perasaan gembira yang ingin diberikan oleh saluran kepada penontonnya. Video adalah gabungan empat elemen filem. Kanak-kanak yang bermain dapat menunjukkan kebahagiaan yang terbaik, dan berharap penonton mempunyai perasaan yang sama ketika menonton filem itu.

Nama Projek : Simplest Happiness, Nama pereka : Yen C Chen, Nama pelanggan : Fox Movies.

Simplest Happiness Animasi Komersial

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.