Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Animasi Komersial

Simplest Happiness

Animasi Komersial Dalam zodiak Cina, 2019 adalah tahun babi, jadi Yen C merancang babi yang dihiris, dan itu adalah lagu dalam "banyak filem panas" dalam bahasa Cina. Watak gembira sesuai dengan imej saluran dan perasaan gembira yang ingin diberikan oleh saluran kepada penontonnya. Video adalah gabungan empat elemen filem. Kanak-kanak yang bermain dapat menunjukkan kebahagiaan yang terbaik, dan berharap penonton mempunyai perasaan yang sama ketika menonton filem itu.

Nama Projek : Simplest Happiness, Nama pereka : Yen C Chen, Nama pelanggan : Fox Movies.

Simplest Happiness Animasi Komersial

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.