Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Hadiah Untuk Kek

Marais

Pembungkusan Hadiah Untuk Kek Pembungkusan hadiah untuk kek (pemodal). Gambar menunjukkan kotak bersaiz 15 kek (Dua oktaf). Biasanya, kotak hadiah hanya menyusun semua kek dengan kemas. Walau bagaimanapun, kotak kek yang dibungkus secara individu adalah berbeza. mereka mengurangkan kos dengan hanya memfokuskan pada satu reka bentuk, dan dengan menggunakan semua enam permukaan, mereka dapat membuat semula setiap jenis papan kekunci. Dengan menggunakan reka bentuk ini, mereka dapat membuat sebarang ukuran papan kekunci, dari papan kekunci kecil, hingga piano besar 88 kekunci, dan bahkan lebih besar. Sebagai contoh, untuk satu oktaf daripada 13 kunci, mereka menggunakan 8 kek. Dan piano besar 88 kunci akan menjadi kotak hadiah 52 kek.

Nama Projek : Marais, Nama pereka : Kazuaki Kawahara, Nama pelanggan : Latona Marketing Inc..

Marais Pembungkusan Hadiah Untuk Kek

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.