Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sofa

Gloria

Sofa Reka bentuk bukan hanya bentuk luaran, tetapi juga merupakan penyelidikan mengenai struktur dalaman, ergonomi dan inti objek. Dalam kes ini bentuknya adalah komponen yang sangat kuat, dan potongan yang diberikan kepada produk itulah yang memberikan keistimewaannya. Kelebihan Gloria mempunyai kekuatan untuk disesuaikan 100%, menambahkan elemen, bahan dan kemasan yang berbeza. Keanehan yang luar biasa adalah semua elemen tambahan yang dapat ditambahkan dengan magnet pada struktur, memberikan produk beratus-ratus bentuk yang berbeza.

Pasu Kaca

Jungle

Pasu Kaca Terinspirasi oleh alam semula jadi, premis koleksi kaca Jungle adalah untuk membuat objek yang memperoleh nilai dari kualiti, reka bentuk dan bahan. Bentuk sederhana menggambarkan ketenangan medium, pada masa yang sama tidak berat dan kuat. Pasu ditutup dengan mulut dan dibentuk dengan tangan, ditandatangani dan diberi nombor. Irama proses pembuatan kaca memastikan bahawa setiap objek dalam Koleksi Jungle mempunyai permainan warna yang unik yang meniru pergerakan gelombang.

Pasu

Rainforest

Pasu Vas Rainforest adalah campuran bentuk yang direka bentuk 3D dan teknik batang wap Scandinavia tradisional. Potongan berbentuk tangan mempunyai kaca yang sangat tebal dengan percikan warna yang tidak terapung. Koleksi buatan studio diilhamkan oleh kontras alam, dan bagaimana ia mewujudkan keharmonian.

Pencahayaan

Thorn

Pencahayaan Percaya bahawa mungkin tumbuh dan membezakan bentuk organik di alam tanpa mengganggu struktur dan ekspresi mereka secara kebetulan, dan bahawa manusia mempunyai pertalian naluri untuk bentuk semula jadi, Yılmaz Dogan mengatakan bahawa semasa merancang Thorn, dia ingin mencerminkan pertumbuhan dengan bentuk yang mencontohi alam tanpa batasan dimensi dalam pencahayaan. Thorn, yang merupakan sumber inspirasi untuk cabang semula jadi Thorn; tumbuh dalam struktur rawak dan berbentuk semula jadi, memenuhi keperluan yang berbeza dan tidak mempunyai had ukuran sebagai reka bentuk pencahayaan yang baik.

Meja

Patchwork

Meja Yılmaz Dogan, yang memulakan dengan idea bahawa bahan industri yang berbeza dapat digunakan bersama di atas dulang meja, mengatakan bahawa dia merancang fleksibiliti di meja anda agar anda dapat membuat perubahan untuk menyesuaikan diri dengan tren yang berbeza pada bila-bila masa. Dengan reka bentuknya yang sangat mudah pecah, Patchwork adalah reka bentuk dinamik yang dapat dengan mudah menyesuaikan diri dengan ruang yang berbeza seperti meja makan dan mesyuarat.

Kemudahan Pembersihan Air

Waterfall Towers

Kemudahan Pembersihan Air Bangunan ini melampaui lokasi kerana merumuskan semula tapak buatan yang menjadi sebahagian daripada persekitaran semula jadi yang bersatu. Batasan antara kota dan alam ditentukan dan dipergiatkan oleh adanya empangan. Setiap bentuk saling berkaitan, yang menggambarkan sistem susunan simbiotik dari alam. Lebih khusus lagi dalam konsep khusus, perpaduan landskap dan seni bina berlaku dengan penggunaan aliran air sebagai fungsi dan seterusnya elemen organisasi.