Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kapal Layar

Atlantico

Kapal Layar Atlantico 77 meter adalah kapal layar keseronokan dengan kawasan luar yang luas dan ruang dalaman yang luas, yang membolehkan tetamu menikmati pemandangan laut dan berhubung dengannya. Matlamat reka bentuk adalah untuk mencipta kapal layar moden dengan keanggunan abadi. Tumpuan khusus adalah pada perkadaran untuk mengekalkan profil rendah. Kapal layar ini mempunyai enam dek dengan kemudahan dan perkhidmatan sebagai helipad, garaj lembut dengan bot laju dan jetski. Enam kabin suite menempatkan dua belas tetamu, manakala pemiliknya mempunyai geladak dengan ruang istirahat di luar dan jakuzi. Terdapat kolam luar dan dalaman sepanjang 7 meter. Kapal layar itu mempunyai pendorong hibrid.

Mainan

Werkelkueche

Mainan Werkelkueche ialah stesen kerja aktiviti terbuka jantina yang membolehkan kanak-kanak melibatkan diri dalam dunia permainan percuma. Ia menggabungkan ciri formal dan estetik dapur dan meja kerja kanak-kanak. Oleh itu Werkelkueche menawarkan pelbagai kemungkinan untuk bermain. Bahagian atas kerja papan lapis melengkung boleh digunakan sebagai singki, bengkel atau cerun ski. Petak sisi boleh menyediakan ruang penyimpanan dan persembunyian atau membakar gulungan rangup. Dengan bantuan alat yang berwarna-warni dan boleh ditukar ganti, kanak-kanak boleh merealisasikan idea mereka dan meniru dunia orang dewasa dengan cara yang suka bermain.

Item Pencahayaan

Collection Crypto

Item Pencahayaan Crypto ialah koleksi pencahayaan modular kerana ia boleh berkembang secara menegak dan juga mendatar, bergantung pada cara unsur kaca tunggal yang menyusun setiap struktur diedarkan. Idea yang mengilhamkan reka bentuk berasal dari alam semula jadi, mengingatkan stalaktit ais khususnya. Keistimewaan item Crypto terdapat pada kaca yang ditiup bertenaga yang membolehkan cahaya menyebar ke banyak arah dengan cara yang sangat lembut. Pengeluaran berlaku melalui proses buatan tangan sepenuhnya dan pengguna akhirlah yang menentukan cara pemasangan akhir akan digubah, setiap kali dengan cara yang berbeza.

Aksesori Dapur

KITCHEN TRAIN

Aksesori Dapur Menggunakan pelbagai jenis alat dapur mewujudkan persekitaran memasak yang tidak rapi selain gangguan visual. Singkatnya, saya cuba membuat satu set gabungan aksesori dapur yang popular ini yang biasa digunakan di semua rumah. Reka bentuk ini semata-mata diilhami oleh kreativiti. "Bentuk bersatu" dan "Penampilan yang menyenangkan" adalah dua ciri-cirinya. Lebih-lebih lagi, ia akan disambut baik oleh pasaran kerana penampilannya yang inovatif. Ini akan menjadi peluang bagi pengeluar dan pelanggan bahawa 6 peralatan dibeli dalam satu bungkusan.

Terminal Imigresen Automatik

CVision MBAS 2

Terminal Imigresen Automatik MBAS 2 dirancang untuk menentang sifat produk keselamatan dan mengurangkan intimidasi dan ketakutan dari aspek teknologi dan psikologi. Reka bentuknya menafsirkan semula elemen komputer rumah yang tidak asing lagi untuk memberikan gambaran yang mesra pengguna bagi penduduk luar bandar di sekitar sempadan Thailand. Suara dan visual pada panduan skrin pengguna kali pertama melangkah melalui proses tersebut. Nada warna ganda pada pad cap jari menunjukkan zon pengimbasan dengan jelas. MBAS 2 adalah produk unik yang bertujuan untuk mengubah cara kita melintasi sempadan, memungkinkan untuk menggunakan pelbagai bahasa dan pengalaman pengguna yang mesra tanpa diskriminasi.

Kerusi

SERENAD

Kerusi Saya menghormati semua jenis kerusi. Pada pendapat saya salah satu perkara yang paling penting dan klasik dan istimewa dalam reka bentuk dalaman adalah kerusi. Idea kerusi Serenad berasal dari angsa di atas air yang berpusing dan meletakkan wajahnya di antara sayap. Mungkin permukaan yang bersinar dan licin di kerusi Serenad dengan reka bentuk yang berbeza dan istimewa, ia hanya dibuat untuk tempat yang sangat istimewa dan unik.