Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Wishing Well

Cincin Setelah mengunjungi kebun mawar dalam mimpinya, Tippy menemui telaga harapan yang dikelilingi oleh bunga mawar. Di sana, dia melihat ke dalam sumur dan melihat pantulan bintang-bintang malam, dan membuat permintaan. Bintang-bintang malam diwakili oleh berlian, dan rubi melambangkan semangat, impian, dan harapannya yang paling dalam yang dia buat di sumur harapan. Reka bentuk ini menampilkan potongan mawar khas, cakar ruby heksagon yang disusun dalam emas pepejal 14K. Daun kecil diukir untuk menunjukkan tekstur daun semula jadi. Jalur cincin menyokong bahagian atas rata, dan melengkung ke dalam sedikit. Ukuran cincin mesti dikira secara matematik.

Beg Tote

Totepographic

Beg Tote Beg tote reka bentuk terinspirasi topografi, untuk berfungsi sebagai alat pengangkutan yang mudah, terutama pada hari-hari sibuk menghabiskan masa berbelanja atau menjalankan tugas. Kapasiti beg Tote adalah seperti gunung dan boleh memegang atau membawa banyak barang. Tulang oracle adalah struktur keseluruhan beg, bentuk peta topografi menjadi bahan permukaan seperti permukaan gunung yang tidak rata.

Loket

Taq Kasra

Loket Taq Kasra, yang bermaksud kasra arch, adalah kenang-kenangan Kerajaan Sasani yang kini ada di Iraq. Loket ini diilhamkan oleh geometri Taq kasra dan kehebatan bekas kedaulatan yang ada dalam struktur dan subjektivisme mereka, telah digunakan dalam kaedah seni bina ini untuk menjadikan etos ini. Atribut yang paling penting adalah reka bentuk moden yang menjadikannya kepingan dengan pandangan yang berbeza sehingga membentuk pandangan sisi yang kelihatan seperti terowong dan membawa subjektivisme dan membentuk pandangan depan yang dibuatnya sebagai ruang melengkung.

Koleksi Pakaian Wanita

Utopia

Koleksi Pakaian Wanita Dalam koleksi ini, Yina Hwang terinspirasi terutamanya oleh bentuk-bentuk yang simetrik dan asimetri dengan sentuhan budaya muzik bawah tanah. Dia menguruskan koleksi ini berdasarkan saat pentingnya memeluk dirinya untuk membuat koleksi pakaian dan aksesori yang berfungsi namun abstrak untuk merangkumi kisah pengalamannya. Setiap cetakan dan fabrik dalam projek itu asli dan dia menggunakan kulit PU, Satin, Power Mash, dan Spandex untuk asas fabrik.

Set Kalung Dan Anting-Anting

Ocean Waves

Set Kalung Dan Anting-Anting Kalung ombak samudera adalah perhiasan perhiasan kontemporari yang indah. Inspirasi asas reka bentuk adalah lautan. Kekayaan, kesegaran dan kemurniannya adalah elemen utama yang diproyeksikan dalam kalung. Pereka telah menggunakan keseimbangan warna biru dan putih yang baik untuk menunjukkan visi percikan ombak lautan. Ia buatan tangan dari emas putih 18K dan disatukan dengan berlian dan safir biru. Kalungnya cukup besar namun halus. Ia dirancang agar sesuai dengan semua bentuk pakaian, tetapi lebih sesuai dipasangkan dengan garis leher yang tidak akan tumpang tindih.

Tekstil Bercetak

The Withering Flower

Tekstil Bercetak Bunga layu adalah perayaan kekuatan gambar bunga. Bunga itu adalah subjek popular yang ditulis sebagai keperibadian dalam kesusasteraan Cina. Berbeza dengan populariti bunga mekar, gambar bunga busuk sering dikaitkan dengan jinx dan pantang larang. Koleksi ini melihat apa yang membentuk persepsi masyarakat tentang apa yang luhur dan tidak sopan. Didesain dalam gaun tulle sepanjang 100cm hingga 200cm, percetakan silkscreen pada kain mesh tembus, teknik tekstil membolehkan cetakan tetap legap dan melekap pada jala, sehingga menghasilkan cetakan yang terapung di udara.