Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Pakaian Wanita

The Hostess

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi siswazah Daria Zhiliaeva adalah mengenai kewanitaan dan kejantanan, kekuatan dan kerapuhan. Inspirasi koleksi ini berasal dari kisah dongeng lama dari sastera Rusia. Hostess of the Copper Mountain adalah pelindung sihir pelombong dari dongeng Rusia lama. Dalam koleksi ini, anda dapat melihat perkahwinan yang indah dari garis lurus, seperti yang diilhami oleh pakaian seragam pelombong, dan pakaian kostum Rusia yang indah. Ahli pasukan: Daria Zhiliaeva (pereka), Anastasiia Zhiliaeva (pembantu pereka), Ekaterina Anzylova (jurugambar)

Beg Tangan, Beg Malam

Tango Pouch

Beg Tangan, Beg Malam The Tango Pouch adalah beg yang luar biasa dengan reka bentuk yang benar-benar inovatif. Ini adalah karya seni yang boleh dipakai yang dipakai oleh pemegang gelang yang membolehkan anda bebas tangan. Di dalamnya cukup ruang dan pembinaan penutupan magnet lipat memberikan bukaan mudah dan luas yang tidak dijangka. The Pouch dibuat dengan kulit kulit lembu yang berlilin lembut untuk sentuhan pemegang yang sangat menyenangkan dan sisipan sisi yang bengkak, dengan sengaja berbeza dengan badan utama yang lebih banyak yang terbuat dari kulit kaca yang disebut.

Kot Yang Boleh Ditukar

Eco Furs

Kot Yang Boleh Ditukar Mantel yang berukuran 7-in-1 ini diilhamkan oleh wanita kerjaya yang sibuk yang memilih almari pakaian harian yang unik, ekologi dan berfungsi. Di dalamnya tekstil Rya Rug yang lama tetapi bergaya, dijahit tangan ditafsirkan semula dengan cara moden yang menghasilkan pakaian bulu yang seperti bulu dari segi penampilannya. Perbezaannya adalah secara terperinci dan mesra haiwan dan persekitaran. Selama bertahun-tahun, Eco Furs telah diuji dalam iklim musim sejuk Eropah yang berbeza yang telah membantu mengembangkan kualiti mantel ini dan kepingan baru-baru ini menjadi sempurna.

Pakaian

Bamboo lattice

Pakaian Di Vietnam, kita melihat teknik kisi buluh dalam banyak produk seperti perahu, perabot, kandang ayam, tanglung ... Kisi buluh kuat, murah, dan mudah dibuat. Visi saya adalah untuk mencipta fesyen pakaian resort yang menarik dan anggun, canggih dan menawan. Saya menggunakan perincian kisi buluh ini pada beberapa fesyen saya dengan menukar kisi biasa yang keras dan keras menjadi bahan lembut. Reka bentuk saya menggabungkan tradisi dengan bentuk moden, kekerasan corak kisi dan kelembutan pasir dari kain halus. Tumpuan saya adalah pada bentuk dan perincian, memberikan daya tarikan dan kewanitaan kepada pemakainya.

Cincin Berlian

The Great Goddess Isida

Cincin Berlian Isida adalah cincin emas 14K yang melekap ke jari anda untuk membuat penampilan yang menawan. Fasad cincin Isida dihiasi dengan elemen unik seperti berlian, batu kecubung, sitrin, tsavorite, topaz dan dilengkapi dengan emas putih dan kuning. Setiap bahagian mempunyai bahan yang tersendiri, menjadikannya satu-satu-jenis. Selain itu, fasad seperti kaca rata pada batu permata yang dihiris memantulkan sinar cahaya yang berbeza dalam pelbagai suasana, menambahkan watak eksklusif pada cincin.

Kalung

Scar is No More a Scar

Kalung Reka bentuknya mempunyai kisah dramatik yang menyakitkan di belakangnya. Ia diilhamkan oleh bekas luka memalukan saya yang tidak dapat dilupakan yang terbakar oleh bunga api yang kuat ketika saya berumur 12 tahun. Setelah cuba menutupnya dengan tatu, ahli tatu memberi amaran kepada saya bahawa akan menjadi lebih teruk untuk menutup ketakutan. Setiap orang mempunyai bekas luka mereka, setiap orang mempunyai kisah atau sejarah menyakitkan yang tidak dapat dilupakan, penyelesaian terbaik untuk penyembuhan adalah belajar bagaimana menghadapinya dan mengatasinya dengan kuat daripada menutup atau cuba melarikan diri daripadanya. Oleh itu, saya berharap orang yang memakai barang kemas saya dapat merasa lebih kuat dan positif.