Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pakaian

Sidharth kumar

Reka Bentuk Pakaian NS GAIA adalah label pakaian wanita kontemporari yang berasal dari New Delhi yang kaya dengan reka bentuk dan teknik fabrik yang unik. Jenama ini merupakan penyokong utama pengeluaran yang penuh perhatian dan semua perkara seperti berbasikal dan mengitar semula. Kepentingan faktor ini tercermin dalam tiang penamaan, 'N' dan 'S' di NS GAIA yang bermaksud Alam dan Kelestarian. Pendekatan NS GAIA adalah "kurang lebih banyak". Label memainkan peranan aktif dalam pergerakan fesyen perlahan dengan memastikan kesan persekitaran minimum.

Anting-Anting

Van Gogh

Anting-Anting Anting-anting yang diilhamkan oleh Pokok Almond di Blossom yang dilukis oleh Van Gogh. Kelezatan dahan dihasilkan oleh rantai jenis Cartier yang halus, seperti ranting, bergoyang dengan angin. Pelbagai warna batu permata yang berbeza, dari hampir putih hingga merah jambu yang lebih sengit, mewakili warna bunga. Sekumpulan bunga mekar dilambangkan dengan batu potong yang berbeza. Dibuat dengan emas 18k, berlian merah jambu, morganit, safir merah jambu dan turmalin merah jambu. Kemasan yang digilap dan bertekstur. Sangat ringan dan sesuai. Ini adalah kedatangan musim bunga dalam bentuk permata.

Beg Tangan

Qwerty Elemental

Beg Tangan Sama seperti evolusi reka bentuk mesin taip menunjukkan transformasi dari bentuk visual yang sangat kompleks ke bentuk geometri sederhana yang kemas, Qwerty-elemental adalah perwujudan kekuatan, simetri, dan kesederhanaan. Bahagian keluli konstruktif yang dibuat oleh pelbagai tukang adalah ciri visual khas produk, yang memberikan beg itu sebagai seni bina. Keunikan penting beg itu ialah dua kunci mesin taip yang dihasilkan sendiri dan dipasang oleh pereka sendiri.

Koleksi Pakaian Wanita

Macaroni Club

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi, Macaroni Club, diilhami oleh The macaroni dari pertengahan abad ke-18 yang menghubungkan mereka dengan orang-orang yang ketagihan logo hari ini. Makaroni adalah istilah untuk lelaki yang melebihi batas fesyen biasa di London. Mereka adalah mania logo abad ke-18. Koleksi ini bertujuan untuk menunjukkan kehebatan logo dari masa lalu hingga sekarang, dan menjadikan Macaroni Club sebagai jenama dengan sendirinya. Perincian reka bentuknya diilhamkan dari kostum Macaroni pada tahun 1770, dan trend fesyen semasa dengan jumlah dan panjang yang melampau.

Jam Tangan

Argo

Jam Tangan Argo by Gravithin adalah jam tangan yang rekaannya diilhamkan oleh sextant. Ia menampilkan dail dua terukir, tersedia dalam dua warna, Deep Blue dan Black Sea, untuk menghormati pengembaraan mitos kapal Argo. Jantungnya berdegup berkat gerakan kuarza Swiss Ronda 705, sementara kaca safir dan keluli berus 316L yang kuat memastikan ketahanan yang lebih tinggi. Ia juga tahan air 5ATM. Jam tangan ini boleh didapati dalam tiga warna casing yang berbeza (emas, perak, dan hitam), dua warna dail (Deep Blue dan Laut Hitam) dan model enam tali, dalam dua bahan yang berbeza.

Koleksi Pakaian Wanita

Hybrid Beauty

Koleksi Pakaian Wanita Reka bentuk koleksi Hybrid Beauty adalah menggunakan kelucuan sebagai mekanisme kelangsungan hidup. Ciri-ciri comel yang didirikan adalah pita, ruffles, dan bunga, dan ia dibuat semula dengan teknik tradisional dan teknik couture. Ini mencipta teknik couture lama kepada kacukan moden, yang romantis, gelap, tetapi juga kekal. Seluruh proses reka bentuk Hybrid Beauty mempromosikan kesinambungan untuk membuat reka bentuk abadi.