Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kilang Dapur Pintar

FinaMill

Kilang Dapur Pintar FinaMill adalah kilang dapur yang kuat dengan buah rempah yang boleh ditukar ganti dan diisi semula. FinaMill adalah cara mudah untuk meningkatkan masakan dengan rasa berani dari rempah segar. Isi pod yang boleh digunakan semula dengan rempah kering atau ramuan kering, pasangkan pod di tempatnya, dan gilingkan jumlah rempah yang anda perlukan dengan menekan butang. Tukar bumbu rempah hanya dengan beberapa klik dan terus memasak. Ini adalah satu pengisar untuk semua rempah anda.

Nama Projek : FinaMill, Nama pereka : Alex Liu, Nama pelanggan : Elemex Limited.

FinaMill Kilang Dapur Pintar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.