Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gelang

Phenotype 002

Gelang Bentuk gelang Phenotype 002 adalah hasil simulasi digital pertumbuhan biologi. Algoritma yang digunakan dalam proses kreatif membolehkan meniru tingkah laku struktur biologi membuat bentuk organik yang tidak biasa, mencapai keindahan yang tidak mencolok berkat struktur dan kejujuran material yang optimum. Prototaip ini dilaksanakan menggunakan teknologi percetakan 3D. Pada peringkat akhir, bahagian perhiasan itu dilukis dengan tangan dari tembaga, digilap dan selesai dengan perhatian terhadap perincian.

Nama Projek : Phenotype 002, Nama pereka : Maciej Nisztuk, Nama pelanggan : In Silico.

Phenotype 002 Gelang

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.