Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

The Empress

Cincin Batu kecantikan yang hebat - pirop - hakikatnya yang membawa keagungan dan kesungguhan. Itulah keindahan dan keunikan batu yang dikenali sebagai gambar, yang dimaksudkan sebagai hiasan masa depan. Terdapat keperluan untuk membuat bingkai unik untuk batu, yang akan membawanya ke udara. Batu itu ditarik di luar logam pegangannya. Formula ini semangat sensual dan daya tarikan yang menarik. Penting untuk mengekalkan konsep klasik, menyokong persepsi moden mengenai perhiasan.

Kerongsang

The Sunshine

Kerongsang Ciri perhiasan ini adalah di sini menggunakan bentuk kompleks batu besar yang diatur ke bingkai (udara) yang tidak kelihatan. Paparan Reka Bentuk Perhiasan hanya membuka teknologi pemasangan batu bersembunyi. Batu itu sendiri dipegang oleh dua lekapan yang tidak mencolok dan plat nipis berserakan berlian. Plat ini adalah asas bagi semua kerangka struktur sokongan. Ia memegang dan batu kedua. Keseluruhan komposisi dimungkinkan setelah batu pengisar utama yang rumit.

Cincin

Pollen

Cincin Setiap bahagian adalah tafsiran serpihan alam. Alam menjadi dalih untuk menghidupkan permata, bermain dengan lampu dan bayangan tekstur. Tujuannya adalah untuk menyediakan permata dengan bentuk yang ditafsirkan kerana sifat akan merancangnya dengan kepekaan dan kepekaannya. Semua kepingan dibuat dengan tangan untuk meningkatkan tekstur dan keistimewaan permata. Gaya ini tulen untuk mencapai bahan hidup tumbuhan. Hasilnya memberikan karya unik dan abadi yang sangat berkaitan dengan alam semula jadi.

Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan

Gravity

Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan Walaupun pada abad ke-21, penggunaan teknologi kontemporari yang tinggi, bahan baru atau bentuk baru yang melampau sering kali perlu dilakukan inovasi, Gravity membuktikan sebaliknya. Gravity adalah koleksi perhiasan yang dapat disesuaikan dengan hanya menggunakan benang, teknik yang sangat lama, dan graviti, sumber yang tidak habis-habisnya. Koleksi ini terdiri daripada sebilangan besar elemen perak atau emas, dengan pelbagai reka bentuk. Masing-masing boleh dikaitkan dengan helai mutiara atau batu dan loket. Koleksi ini menjadi begitu banyak perhiasan yang tidak terhingga.

Koleksi Pakaian Wanita

The Hostess

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi siswazah Daria Zhiliaeva adalah mengenai kewanitaan dan kejantanan, kekuatan dan kerapuhan. Inspirasi koleksi ini berasal dari kisah dongeng lama dari sastera Rusia. Hostess of the Copper Mountain adalah pelindung sihir pelombong dari dongeng Rusia lama. Dalam koleksi ini, anda dapat melihat perkahwinan yang indah dari garis lurus, seperti yang diilhami oleh pakaian seragam pelombong, dan pakaian kostum Rusia yang indah. Ahli pasukan: Daria Zhiliaeva (pereka), Anastasiia Zhiliaeva (pembantu pereka), Ekaterina Anzylova (jurugambar)

Beg Tangan, Beg Malam

Tango Pouch

Beg Tangan, Beg Malam The Tango Pouch adalah beg yang luar biasa dengan reka bentuk yang benar-benar inovatif. Ini adalah karya seni yang boleh dipakai yang dipakai oleh pemegang gelang yang membolehkan anda bebas tangan. Di dalamnya cukup ruang dan pembinaan penutupan magnet lipat memberikan bukaan mudah dan luas yang tidak dijangka. The Pouch dibuat dengan kulit kulit lembu yang berlilin lembut untuk sentuhan pemegang yang sangat menyenangkan dan sisipan sisi yang bengkak, dengan sengaja berbeza dengan badan utama yang lebih banyak yang terbuat dari kulit kaca yang disebut.