Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Unit Perumahan

The Square

Unit Perumahan Idea Reka Bentuk adalah untuk mengkaji hubungan seni bina antara pelbagai bentuk yang disusun bersama untuk membuat seperti unit bergerak. Projek ini terdiri daripada 6 unit masing-masing adalah 2 kontena penghantaran terpasang di atas satu sama lain membentuk Massa Bentuk L. Unit berbentuk L ini dipasang pada kedudukan bertindih yang mewujudkan Kekosongan dan Pepejal untuk memberikan perasaan pergerakan dan memberikan cahaya siang yang mencukupi dan pengudaraan yang baik persekitaran. Matlamat reka bentuk utama adalah untuk membuat sebuah rumah kecil bagi mereka yang bermalam di jalanan tanpa rumah atau tempat tinggal.

Podcast

News app

Podcast Berita adalah aplikasi wawancara untuk maklumat audio. Ia diilhamkan oleh reka bentuk rata epal iOS dengan ilustrasi untuk menggambarkan blok maklumat. Secara visual latar belakang mempunyai warna biru elektrik sebagai misi untuk menjadikan blok-bloknya menonjol. Terdapat sedikit elemen grafik, objektifnya, untuk menjadikan aplikasi mudah digunakan tanpa mengalihkan perhatian pengguna atau kehilangannya.

Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D

Ezalor

Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D Temui pelbagai sistem kawalan akses sensor dan kamera, Ezalor. Algoritma dan pengkomputeran tempatan direkayasa untuk privasi. Teknologi anti-spoofing tahap kewangan menghalang topeng muka palsu. Pencahayaan reflektif lembut membawa keselesaan. Dalam sekelip mata, pengguna dapat mengakses tempat yang mereka sukai dengan mudah. Pengesahan tanpa sentuhan memastikan kebersihan.

Restoran Cina

Ben Ran

Restoran Cina Ben Ran adalah Restoran Cina yang harmoni secara artistik, yang terletak di Hotel Mewah, Vangohh Eminent, Malaysia. Pereka menggunakan teknik gaya Oriental yang introvert dan ringkas untuk mewujudkan rasa, budaya, dan jiwa sebenar restoran. Ini adalah simbol kejernihan mental, meninggalkan kesejahteraan, dan mencapai kembali semula jadi dan semula jadi ke fikiran semula jadi. Bahagian dalamannya semula jadi dan tidak canggih. Dengan menggunakan konsep kuno juga sinkronis dengan nama restoran Ben Ran, yang bermaksud asli dan semula jadi. Restorannya seluas 4088 kaki persegi.

Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea

Darin

Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea Darin direka untuk membebaskan orang moden dari keengganan terhadap produk makanan kesihatan tradisional Korea dalam masyarakat yang keletihan, yang menampilkan kejelasan grafik yang ringkas dalam menyampaikan bungkusan untuk kepekaan orang moden, tidak seperti gambar yang tidak dirancang yang telah digunakan oleh kedai makanan kesihatan tradisional Korea . Semua reka bentuk dibuat dari motif peredaran darah, menggambarkan tujuan memberikan kecergasan dan kesihatan kepada 20-an dan 30-an yang letih.

Koleksi Pakaian Wanita

Utopia

Koleksi Pakaian Wanita Dalam koleksi ini, Yina Hwang terinspirasi terutamanya oleh bentuk-bentuk yang simetrik dan asimetri dengan sentuhan budaya muzik bawah tanah. Dia menguruskan koleksi ini berdasarkan saat pentingnya memeluk dirinya untuk membuat koleksi pakaian dan aksesori yang berfungsi namun abstrak untuk merangkumi kisah pengalamannya. Setiap cetakan dan fabrik dalam projek itu asli dan dia menggunakan kulit PU, Satin, Power Mash, dan Spandex untuk asas fabrik.