Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Reka bentuk menggunakan teknik reka bentuk keseimbangan formal sebagai aix untuk menyampaikan konsepsi seni oriental. Ini menerapkan unsur buluh, anggrek, bunga plum dan lanskap. Skrin sederhana dibentuk dengan pemanjangan bentuk buluh melalui pemotongan bentuk konkrit dan berhenti di tempat yang sepatutnya berhenti. Susun atur ruang tamu dan ruang makan dari atas dan bawah menentukan had ruang dan merangkumi ruang prospek oriental yang jarang dan tambal sulam. Mengenai tema hidup sederhana dan perjalanan ringan, Garis bergerak jelas, ini adalah percubaan baru untuk persekitaran tempat tinggal orang.

Penjenamaan Salon Kecantikan

Silk Royalty

Penjenamaan Salon Kecantikan Objektif proses penjenamaan adalah meletakkan jenama dalam kategori kelas atas dengan melihat dan merasakan menyesuaikan diri dengan trend global dalam bidang solek dan penjagaan kulit. Cantik di bahagian dalaman dan luarannya, menawarkan pelanggan percutian mewah untuk berundur untuk rawatan diri dan diperbaharui. Berjaya menyampaikan pengalaman kepada pengguna tertanam dalam proses reka bentuk. Oleh itu, Alharir Salon telah dikembangkan, mengekspresikan kewanitaan, elemen visual, warna dan tekstur mewah dengan memperhatikan perincian halus untuk menambahkan lebih banyak keyakinan dan keselesaan.

Kilang Dapur Pintar

FinaMill

Kilang Dapur Pintar FinaMill adalah kilang dapur yang kuat dengan buah rempah yang boleh ditukar ganti dan diisi semula. FinaMill adalah cara mudah untuk meningkatkan masakan dengan rasa berani dari rempah segar. Isi pod yang boleh digunakan semula dengan rempah kering atau ramuan kering, pasangkan pod di tempatnya, dan gilingkan jumlah rempah yang anda perlukan dengan menekan butang. Tukar bumbu rempah hanya dengan beberapa klik dan terus memasak. Ini adalah satu pengisar untuk semua rempah anda.

Apartmen

Nishisando Terrace

Apartmen Kondominium ini terdiri daripada 4 rumah tiga tingkat dengan jumlah yang lebih rendah dan berdiri di lokasi berhampiran pusat bandar. Kisi cedar yang mengelilingi luar bangunan melindungi privasi dan mengelakkan pengekangan badan bangunan akibat cahaya matahari langsung. Walaupun dengan pelan segiempat sederhana, pembinaan 3D spiral dibuat dengan menghubungkan taman peribadi tingkat yang berbeza, setiap bilik dan ruang tangga membawa jumlah bangunan ini maksimum. Perubahan fasad papan cedar dan bahagian terkawal mungkin membiarkan bangunan ini terus menjadi organik dan menyatu dengan perubahan seketika di bandar.

Pusat Membeli-Belah Keluarga

Funlife Plaza

Pusat Membeli-Belah Keluarga Funlife Plaza adalah pusat membeli-belah keluarga untuk masa lapang dan pendidikan anak-anak. Bertujuan untuk membuat koridor kereta lumba untuk anak-anak menunggang kereta semasa membeli-belah orang tua, rumah pokok untuk anak-anak berjaga-jaga dan bermain di dalam, siling "lego" dengan nama pusat tersembunyi untuk memberi inspirasi kepada imaginasi kanak-kanak. Latar belakang putih sederhana dengan Merah, kuning dan biru, biarkan anak-anak melukis dan mewarnainya di dinding, lantai dan tandas!

Reka Bentuk Dalaman

Suzhou MZS Design College

Reka Bentuk Dalaman Projek ini terletak di Suzhou, yang terkenal dengan reka bentuk taman tradisional Cina. Pereka berusaha untuk menyatukan kepekaan modernisnya dan juga Suzhou vernakular. Reka bentuknya mengambil petunjuk dari seni bina Suzhou tradisional dengan penggunaan dinding plaster bercat putih, pintu bulan dan seni bina taman yang rumit untuk melihat kembali vernakular Suzhou dalam konteks kontemporari. Perabot dibuat semula dengan dahan kitar semula, buluh, dan tali jerami dengan penyertaan pelajar, yang memberi makna khas untuk ruang pendidikan ini.