Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Promosi Jenama

Project Yellow

Promosi Jenama Project Yellow adalah Projek seni komprehensif yang membina konsep visual Semuanya adalah Kuning. Menurut visi utama, paparan luar yang besar akan dibuat di pelbagai bandar, dan satu siri turunan budaya dan kreatif akan dihasilkan pada masa yang sama. Sebagai IP visual, Project Yellow mempunyai imej visual yang menarik dan skema warna yang bertenaga untuk membentuk visi utama yang bersatu, yang menjadikan orang tidak dapat dilupakan. Sesuai untuk promosi dalam talian dan luar talian berskala besar, dan hasil turunan visual, ia adalah projek reka bentuk yang unik.

Reka Bentuk Visual Ip

Project Yellow

Reka Bentuk Visual Ip Project Yellow adalah Projek seni komprehensif yang membina konsep visual Semuanya adalah Kuning. Menurut visi utama, paparan luar yang besar akan dibuat di pelbagai bandar, dan satu siri turunan budaya dan kreatif akan dihasilkan pada masa yang sama. Sebagai IP visual, Project Yellow mempunyai imej visual yang menarik dan skema warna yang bertenaga untuk membentuk visi utama yang bersatu, yang menjadikan orang tidak dapat dilupakan. Sesuai untuk promosi dalam talian dan luar talian berskala besar, dan hasil turunan visual, ia adalah projek reka bentuk yang unik.

Reka Bentuk Dalaman

Gray and Gold

Reka Bentuk Dalaman Warna kelabu dianggap membosankan. Tetapi hari ini warna ini adalah warna dari penutup kepala dalam gaya seperti loteng, minimalis dan berteknologi tinggi. Kelabu adalah warna pilihan untuk privasi, ketenangan, dan ketenangan. Ini kebanyakannya mengundang mereka, yang bekerja dengan orang atau terlibat dalam tuntutan kognitif, sebagai warna dalaman umum. Dinding, siling, perabot, langsir, dan lantai berwarna kelabu. Warna dan tepu kelabu hanya berbeza. Emas ditambah dengan perincian dan aksesori tambahan. Ini diserlahkan oleh bingkai gambar.

Reka Bentuk Semula Identiti Jenama

InterBrasil

Reka Bentuk Semula Identiti Jenama Inspirasi untuk memikirkan semula dan merancang semula jenama adalah perubahan dalam pemodenan dan integrasi dalam budaya syarikat. Reka bentuk jantung tidak lagi boleh diluar jenama, memberi inspirasi kepada perkongsian secara dalaman dengan pekerja, tetapi juga dengan pelanggan. Gabungan antara faedah, komitmen dan kualiti perkhidmatan. Dari bentuk hingga warna, reka bentuk baru menyatukan jantung ke B dan titik kesihatan di T. Kedua kata bergabung di tengah menjadikan logo kelihatan seperti satu kata, satu simbol, menyatukan R dan B di jantung.

Reka Bentuk Jenama

EXP Brasil

Reka Bentuk Jenama Reka bentuk untuk jenama EXP Brasil berasal dari prinsip kesatuan dan perkongsian syarikat. Mempergunakan campuran antara teknologi dan reka bentuk dalam projek mereka seperti dalam kehidupan pejabat. Unsur tipografi mewakili kesatuan dan kekuatan syarikat ini. Reka bentuk huruf X padat dan bersepadu tetapi sangat ringan dan teknologi. Jenama ini mewakili kehidupan studio, dengan unsur-unsur dalam huruf, baik pada ruang positif dan negatif yang menyatukan orang dan reka bentuk, individu dan kolektif, sederhana dengan teknologi, ringan dan kuat, profesional dan peribadi.

Set Kopi

Riposo

Set Kopi Reka bentuk perkhidmatan ini diilhamkan oleh dua sekolah pada awal abad ke-20 Bauhaus Jerman dan avant-garde Rusia. Geometri lurus yang ketat dan fungsi yang difikirkan sepenuhnya sesuai dengan semangat manifesto pada masa itu: "apa yang senang itu indah". Pada masa yang sama mengikuti trend moden, pereka menggabungkan dua bahan yang berbeza dalam projek ini. Porselin susu putih klasik dilengkapi dengan penutup terang yang diperbuat daripada gabus. Fungsi reka bentuk disokong oleh pegangan yang mudah dan senang dan keseluruhan penggunaan borang.