Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Makanan

Chips BCBG

Pembungkusan Makanan Cabaran untuk merealisasikan pembungkusan cip jenama BCBG terdiri daripada melaksanakan satu siri pembungkusan yang mencukupi dengan banyaknya tanda. Pembungkusannya mestilah minimalis dan moden, sambil mempunyai sentuhan kerajinan tradisional dan sisi yang menyenangkan dan simpatik yang membawa watak-watak yang digambar dengan pena. Minuman beralkohol adalah momen menarik yang mesti dirasakan pada pembungkusan.

Tangga

U Step

Tangga Tangga U Step dibentuk dengan mengaitkan dua kepingan profil kotak berbentuk U yang mempunyai dimensi yang berbeza. Dengan cara ini, tangga menjadi mandiri dengan syarat dimensi tidak melebihi ambang. Penyediaan potongan-potongan ini terlebih dahulu memberikan kemudahan pemasangan. Pembungkusan dan pengangkutan kepingan lurus ini juga sangat mudah.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine dibentuk dengan mengaitkan profil kotak berbentuk U dan V secara bergantian. Dengan cara ini, tangga menjadi penyangga diri kerana tidak memerlukan tiang tengah atau sokongan perimeter. Melalui struktur modular dan serba bolehnya, reka bentuknya memberikan kemudahan dalam pembuatan, pembungkusan, pengangkutan dan pemasangan.

Bilik Persalinan

Sopron Basket

Bilik Persalinan Sopron Basket adalah pasukan bola keranjang wanita profesional yang berpusat di Sopron, Hungary. Oleh kerana mereka adalah salah satu pasukan Hungary yang paling berjaya dengan 12 piala kejuaraan kebangsaan dan meraih tempat kedua di Euroleague, pihak pengurusan kelab memutuskan untuk melabur di kompleks bilik persalinan baru untuk memiliki kemudahan yang cukup berprestij untuk nama kelab, sesuai dengan keperluan pemain lebih baik, memotivasikan mereka dan meningkatkan perpaduan mereka.

E-Basikal Kayu

wooden ebike

E-Basikal Kayu Syarikat Berlin Aceteam mencipta e-basikal kayu pertama, tugasnya adalah membuatnya dengan cara yang mesra alam. Pencarian rakan kerjasama yang kompeten berjaya dengan Fakulti Sains dan Teknologi Kayu Universiti Eberswalde untuk Pembangunan Lestari. Idea Matthias Broda menjadi kenyataan, menggabungkan teknologi CNC dan pengetahuan bahan kayu, E-Bike kayu dilahirkan.

Pemasangan Desktop

Wood Storm

Pemasangan Desktop The Wood Storm adalah pemasangan desktop untuk keseronokan visual. Turbulensi aliran udara dibuat nyata oleh tirai kayu seperti yang ditingkatkan dengan lampu yang dilemparkan dari bawah untuk dunia tanpa graviti. Pemasangan berkelakuan seperti gelung dinamik yang tidak berkesudahan. Ini memandu garis pandang di sekitarnya untuk mencari titik awal atau akhir kerana penonton sebenarnya menari dengan ribut.