Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kawalan Kualiti Udara

Midea Sensia AQC

Kawalan Kualiti Udara Midea Sensia AQC adalah kacukan pintar yang menggabungkan bahagian dalam rumah dengan keanggunan dan gaya. Ia menghadirkan teknologi dan inovasi yang diperkuatkan manusia melalui fitur, mengawal suhu dan pemurnian kualiti udara dengan pencahayaan dan pasu hingga hiasan bilik. Kesejahteraan datang melalui teknologi sensor yang dapat membaca persekitaran dan menjaga suhu dan kelembapan tempatan stabil, seperti persediaan sebelumnya, yang dibuat oleh MideaApp.

Robot Bergerak Autonomi

Pharmy

Robot Bergerak Autonomi Robot navigasi autonomi untuk logistik hospital. Ini adalah sistem perkhidmatan produk untuk melakukan penghantaran yang selamat dan selamat, mengurangkan peluang profesional kesihatan untuk terdedah kepada penyakit, menahan penyakit wabak antara kakitangan hospital dan pesakit (COVID-19 atau H1N1). Reka bentuknya membantu menangani penghantaran hospital dengan akses dan keselamatan yang mudah, menggunakan interaksi pengguna yang tidak rumit melalui teknologi yang mesra. Unit robot mempunyai keupayaan untuk bergerak secara autonomi ke persekitaran dalaman dan mempunyai aliran yang diselaraskan dengan unit yang serupa, dapat melakukan kerja sama pasukan robot.

Kediaman

Shkrub

Kediaman Rumah Shkrub muncul kerana cinta dan cinta - pasangan penyayang dengan tiga anak. DNA rumah itu merangkumi prinsip estetika penstrukturan yang mendapat inspirasi dalam sejarah dan budaya Ukraine yang diilhamkan oleh kebijaksanaan Jepun. Unsur bumi sebagai bahan membuat dirinya terasa dalam aspek struktur rumah, seperti bumbung jerami yang asli dan di dinding tanah liat bertekstur yang indah dan padat. Idea untuk memberi penghormatan, sebagai tempat pendirian, dapat dirasakan di seluruh rumah, seperti benang panduan yang halus.

Diffusor Aroma Pintar

Theunique

Diffusor Aroma Pintar Gaharu jarang dan mahal. Aromanya hanya dapat diperoleh dari pembakaran atau pengekstrakan, digunakan di dalam rumah dan diberikan oleh beberapa pengguna. Untuk mengatasi batasan ini, diffusor aroma pintar dan tablet gaharu buatan tangan semula jadi dibuat setelah usaha 3 tahun dengan lebih daripada 60 reka bentuk, 10 prototaip dan 200 eksperimen. Ini menunjukkan model perniagaan baru yang mungkin dan menggunakan konteks untuk industri gaharu. Pengguna hanya boleh memasukkan diffusor di dalam kereta, menyesuaikan waktu, ketumpatan dan pelbagai aroma dengan mudah dan menikmati aromaterapi yang mengasyikkan ke mana sahaja mereka pergi dan bila-bila masa mereka memandu.

Penghawa Dingin

Midea Sensia HW

Penghawa Dingin The Midea Sensia mempromosikan kualiti hidup dan cara inovatif untuk mendedahkan objek hiasan. Selain kecekapan dan keheningan aliran udara, ia menghadirkan panel sentuh inovatif yang memberikan akses kepada fungsi dan warna serta intensiti kilat. Terapi warna membantu proses anti-stres, tren produk inovatif dalam kedua-dua cara, kesejahteraan dan estetika. Selain estetika yang berbeza, bentuknya mengintegrasikan dalaman rumah dengan keanggunan dan gaya, menghargai rumah dengan cahaya tidak langsung.

Meja

Duoo

Meja Meja Duoo adalah keinginan untuk mengekspresikan watak melalui bentuk minimalis. Garis mendatar nipis dan kaki logam bersudut menghasilkan imej visual yang kuat. Rak atas membolehkan anda meletakkan alat tulis supaya tidak terganggu semasa bekerja. Dulang tersembunyi di permukaan untuk menyambungkan peranti mengekalkan estetika yang bersih. Bahagian atas meja yang diperbuat daripada venir semula jadi membawa kehangatan tekstur kayu semula jadi. Meja mengekalkan keseimbangan yang sempurna, berkat bahan, fungsi dan kepraktisan yang dipilih secara harmoni digabungkan dengan estetika bentuk biasa dan ketat.