Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

Duoo

Meja Meja Duoo adalah keinginan untuk mengekspresikan watak melalui bentuk minimalis. Garis mendatar nipis dan kaki logam bersudut menghasilkan imej visual yang kuat. Rak atas membolehkan anda meletakkan alat tulis supaya tidak terganggu semasa bekerja. Dulang tersembunyi di permukaan untuk menyambungkan peranti mengekalkan estetika yang bersih. Bahagian atas meja yang diperbuat daripada venir semula jadi membawa kehangatan tekstur kayu semula jadi. Meja mengekalkan keseimbangan yang sempurna, berkat bahan, fungsi dan kepraktisan yang dipilih secara harmoni digabungkan dengan estetika bentuk biasa dan ketat.

Nama Projek : Duoo, Nama pereka : Andriy Mohyla, Nama pelanggan : Andriy Mohyla.

Duoo Meja

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.