Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mesin Kopi

Lavazza Idola

Mesin Kopi Penyelesaian yang sempurna untuk pencinta kopi yang mencari pengalaman espresso Itali di rumah. Antara muka pengguna yang sensitif sentuhan dengan maklum balas akustik mempunyai empat pilihan dan fungsi peningkatan suhu yang menawarkan pengalaman yang disesuaikan untuk setiap selera atau kesempatan. Mesin menunjukkan air yang hilang, bekas penutup penuh atau keperluan untuk penyuciran melalui ikon tambahan yang disinari dan dulang titisan dapat disesuaikan dengan mudah. Reka bentuk dengan semangat terbuka, permukaan yang berkualiti dan perincian yang canggih adalah evolusi bahasa bentuk Lavazza yang mapan.

Nama Projek : Lavazza Idola, Nama pereka : Florian Seidl, Nama pelanggan : Lavazza.

Lavazza Idola Mesin Kopi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.