Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

The Empress

Cincin Batu kecantikan yang hebat - pirop - hakikatnya yang membawa keagungan dan kesungguhan. Itulah keindahan dan keunikan batu yang dikenali sebagai gambar, yang dimaksudkan sebagai hiasan masa depan. Terdapat keperluan untuk membuat bingkai unik untuk batu, yang akan membawanya ke udara. Batu itu ditarik di luar logam pegangannya. Formula ini semangat sensual dan daya tarikan yang menarik. Penting untuk mengekalkan konsep klasik, menyokong persepsi moden mengenai perhiasan.

Identiti Korporat

Jae Murphy

Identiti Korporat Ruang negatif digunakan kerana menjadikan penonton penasaran dan setelah mereka merasakan momen Aha itu, mereka langsung menyukainya dan menghafalnya. Tanda logo mempunyai inisial J, M, kamera dan tripod yang digabungkan di ruang negatif. Oleh kerana Jae Murphy sering memotret anak-anak, tangga besar, yang terbentuk dengan nama, dan kamera yang ditempatkan rendah menunjukkan bahawa anak-anak boleh diterima. Melalui reka bentuk Identiti Korporat, idea ruang negatif dari logo dikembangkan lebih lanjut. Ini menambahkan dimensi baru untuk setiap item dan menjadikan slogan, Pandangan Tidak Biasa dari Biasa, tetap berlaku.

Kerongsang

The Sunshine

Kerongsang Ciri perhiasan ini adalah di sini menggunakan bentuk kompleks batu besar yang diatur ke bingkai (udara) yang tidak kelihatan. Paparan Reka Bentuk Perhiasan hanya membuka teknologi pemasangan batu bersembunyi. Batu itu sendiri dipegang oleh dua lekapan yang tidak mencolok dan plat nipis berserakan berlian. Plat ini adalah asas bagi semua kerangka struktur sokongan. Ia memegang dan batu kedua. Keseluruhan komposisi dimungkinkan setelah batu pengisar utama yang rumit.

Dua Tempat Duduk

Mowraj

Dua Tempat Duduk The Mowraj adalah dua tempat duduk yang dirancang untuk mewujudkan semangat gaya etnik Mesir dan Gothic. Bentuknya berasal dari Nowrag, versi Mesir dari kereta luncur yang diubah untuk mewujudkan bakat Gothic tanpa menjejaskan inti pati antediluanya. Reka bentuknya dipernis hitam yang mempamerkan ukiran buatan tangan etnik Mesir di kedua lengan dan kaki serta pelapis baldu kaya yang dilengkapi dengan selak dan cincin tarik yang memberikannya abad pertengahan yang dilemparkan seperti penampilan Gothic.

Rumah Kediaman

Tempo House

Rumah Kediaman Projek ini adalah pengubahsuaian lengkap rumah gaya kolonial di salah satu kawasan kejiranan yang paling menarik di Rio de Janeiro. Terletak di laman yang luar biasa, penuh dengan pokok dan tumbuh-tumbuhan eksotik (rancangan landskap asli oleh arkitek landskap terkenal Burle Marx), tujuan utamanya adalah untuk menggabungkan taman luaran dengan ruang dalaman dengan membuka tingkap dan pintu besar. Hiasan itu mempunyai jenama Itali dan Brazil yang penting, dan konsepnya adalah memakainya sebagai kanvas supaya pelanggan (pengumpul seni) dapat memaparkan karya kegemarannya.

Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi

JIX

Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi JIX adalah kit pembinaan yang dibuat oleh artis visual dan pereka produk yang berpangkalan di New York, Patrick Martinez. Ini terdiri dari elemen modular kecil yang dirancang khusus untuk membolehkan sedotan minuman standard dihubungkan bersama, untuk membuat pelbagai jenis konstruksi. Penyambung JIX hadir dalam grid rata yang mudah terlepas, bersilang, dan terkunci pada tempatnya. Dengan JIX, anda dapat membina semuanya, dari struktur berukuran bilik yang bercita-cita tinggi hingga patung meja yang rumit, semuanya menggunakan penyambung JIX dan sedotan minuman.