Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan Arca

Superegg

Pemasangan Arca Superegg mewakili penggandaan kapsul kopi penggunaan tunggal yang cepat, yang melambangkan kemudahan manusia dan kesannya terhadap alam sekitar. Muncul melayang di atas tanah, bentuk superegg geometri bertekstur, seperti yang didokumentasikan oleh ahli matematik Gabriel Lame, dihiasi dengan kapsul kopi yang dibuang secara rawak yang disusun menjadi garis sempurna. Pengalaman viseral menarik perhatian penonton dari semua sudut dan jarak. Lebih 3000 kapsul dikumpulkan melalui ajakan bertindak di media sosial dan masyarakat setempat. Superegg membolehkan penonton melihat sampah dan mendorong tabiat kitar semula yang baru.

Nama Projek : Superegg, Nama pereka : Jaco Roeloffs, Nama pelanggan : Jaco Roeloffs.

Superegg Pemasangan Arca

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.