Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mesin Kopi

Lavazza Desea

Mesin Kopi Mesin mesra yang direka untuk menawarkan pakej lengkap budaya kopi Itali: dari espresso hingga cappuccino atau latte asli. Antara muka sentuhan mengatur pilihan dalam dua kumpulan yang berasingan - satu untuk kopi dan satu untuk susu. Minuman tersebut dapat disesuaikan dengan fungsi peningkatan suhu dan busa susu. Perkhidmatan yang diperlukan ditunjukkan di tengah dengan ikon yang diterangi. Mesin ini dilengkapi dengan cawan kaca khusus dan menggunakan bahasa bentuk Lavazza dengan permukaan terkawal, perincian halus dan perhatian khusus terhadap warna, bahan & amp; selesai.

Nama Projek : Lavazza Desea, Nama pereka : Florian Seidl, Nama pelanggan : Lavazza.

Lavazza Desea Mesin Kopi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.