Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Buku

Guiyang Zhongshuge

Kedai Buku Dengan koridor pegunungan dan rak buku stalaktit yang kelihatan seperti grotto, kedai buku memperkenalkan pembaca ke dunia gua Karst. Dengan cara ini, pasukan reka bentuk membawa pengalaman visual yang hebat dan pada masa yang sama menyebarkan ciri dan budaya tempatan kepada orang ramai. Guiyang Zhongshuge telah menjadi ciri budaya dan mercu tanda bandar di bandar Guiyang. Di samping itu, ia juga merapatkan jurang suasana budaya di Guiyang.

Kedai Buku

Chongqing Zhongshuge

Kedai Buku Menggabungkan pemandangan Chongqing yang indah di kedai buku, pereka telah mencipta ruang di mana para pengunjung mungkin merasa seperti di Chongqing yang menawan ketika membaca. Terdapat lima jenis kawasan bacaan secara keseluruhan, masing-masing seperti kawasan ajaib dengan keistimewaan. Kedai buku Chongqing Zhongshuge telah memberikan pengguna pengalaman yang lebih mewah yang tidak dapat mereka perolehi melalui membeli-belah dalam talian.

Kedai Utama

Zhuyeqing Green Tea

Kedai Utama Minum teh memerlukan persekitaran yang baik dan suasana hati yang baik. Pereka menyajikan motif awan dan gunung dengan cara melukis tinta bebas, dan menaburkan sepasang lukisan lanskap Cina yang indah di ruang terhad yang tertutup. Melalui pembawa fungsi yang disesuaikan, pereka telah mencipta pengalaman sensori bagi pengguna, yang membawa kesan sensual yang besar.

Hotel

Park Zoo

Hotel Tidak syak lagi hotel berdasarkan tema haiwan. Namun, para pereka tidak hanya membuat rangkaian pemasangan berbentuk binatang yang menggemaskan dan anggun untuk menarik perhatian besar di pasaran yang sangat kompetitif. Menggunakan ruang dengan cinta yang mendalam terhadap haiwan, para pereka mengubah hotel menjadi pameran seni, di mana pelanggan dapat melihat dan merasakan keadaan sebenar yang dihadapi haiwan yang terancam pada masa ini.

Terapung Spa

Hungarosauna

Terapung Spa Aspek penting pelaburan adalah penjadualan, kesinambungan dan pengembangan. Menyesuaikan diri dengan keadaan ekonomi yang tidak dijangka. Ini juga berlaku untuk seni bina landskap dan elemen seni bina. Ruang wap air ubat-ubatan, air spa yang dapat diminum dan kolam renang yang berenang di permukaan tasik memberikan sauna berkualiti baru, yang hanya ada di Hungarosauna. Bangunan ini mempunyai balok penyambung berlapis silang dengan bingkai tiang kayu. Dengan cara yang homogen, patung seperti kayu ditutupi dalam dan luar dengan permukaan kayu seperti batang pokok.

Taman Keluarga

Hangzhou Neobio

Taman Keluarga Berdasarkan susunan asal pusat membeli-belah, Hangzhou Neobio Family Park dibahagikan kepada empat kawasan fungsional utama, masing-masing dengan pelbagai ruang aksesori. Pembahagian seperti itu mengambil kira kumpulan umur, minat dan tingkah laku anak-anak, dan pada masa yang sama menggabungkan fungsi untuk hiburan, pendidikan dan rehat semasa aktiviti ibu bapa-anak. Peredaran yang wajar di ruang menjadikannya taman keluarga yang komprehensif yang menggabungkan aktiviti hiburan dan pendidikan.