Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel ini terletak di Luzhou, Provinsi Sichuan, sebuah bandar yang terkenal dengan wainnya, yang reka bentuknya diilhamkan oleh gua wain tempatan, sebuah ruang yang membangkitkan keinginan yang kuat untuk dijelajahi. Lobi adalah pembinaan semula gua semula jadi, yang hubungan visualnya yang berkaitan meluaskan konsep gua dan tekstur bandar tempatan ke hotel dalaman, sehingga membentuk pembawa budaya yang khas. Kami menghargai perasaan penumpang ketika menginap di hotel, dan juga berharap agar tekstur bahan serta suasana yang diciptakan dapat dirasakan lebih dalam.

Nama Projek : Aoxin Holiday, Nama pereka : Shaun Lee, Nama pelanggan : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.