Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Siri Fotografi

U15

Siri Fotografi Projek seniman memanfaatkan ciri bangunan U15 untuk menjalin hubungan dengan elemen semula jadi yang terdapat dalam imaginasi kolektif. Dengan memanfaatkan struktur bangunan dan bahagian-bahagiannya, kerana warna dan bentuknya, mereka berusaha membangkitkan lokasi yang lebih spesifik seperti Hutan Batu Cina, Menara Syaitan Amerika, sebagai ikon semula jadi seperti air terjun, sungai, dan lereng berbatu. Untuk memberikan penafsiran yang berbeza dalam setiap gambar, para seniman menjelajah bangunan melalui pendekatan minimalis, menggunakan sudut dan perspektif yang berbeza.

Jam Tangan

Argo

Jam Tangan Argo by Gravithin adalah jam tangan yang rekaannya diilhamkan oleh sextant. Ia menampilkan dail dua terukir, tersedia dalam dua warna, Deep Blue dan Black Sea, untuk menghormati pengembaraan mitos kapal Argo. Jantungnya berdegup berkat gerakan kuarza Swiss Ronda 705, sementara kaca safir dan keluli berus 316L yang kuat memastikan ketahanan yang lebih tinggi. Ia juga tahan air 5ATM. Jam tangan ini boleh didapati dalam tiga warna casing yang berbeza (emas, perak, dan hitam), dua warna dail (Deep Blue dan Laut Hitam) dan model enam tali, dalam dua bahan yang berbeza.

Reka Bentuk Dalaman

Eataly

Reka Bentuk Dalaman Eataly Toronto disesuaikan dengan nuansa kota kami yang sedang berkembang dan dirancang untuk meningkatkan dan meningkatkan pertukaran sosial melalui pemangkin universal makanan Itali yang hebat. Cukup tepat bahawa "passeggiata" tradisional dan abadi adalah inspirasi di sebalik reka bentuk Eataly Toronto. Ritual abadi ini menyaksikan orang Itali setiap malam pergi ke jalan utama dan piazza, berjalan-jalan dan bersosial dan kadang-kadang berhenti di bar dan kedai di sepanjang jalan. Rangkaian pengalaman ini memerlukan skala jalan baru yang intim di Bloor and Bay.

Kotak Tumbuh Khas Succulent

Bloom

Kotak Tumbuh Khas Succulent Bloom adalah kotak pertumbuhan khusus yang berfungsi sebagai perabot rumah yang bergaya. Ia menyediakan keadaan tumbuh yang sempurna untuk sukulen. Tujuan utama produk adalah untuk memenuhi keinginan dan pengasuhan bagi siapa yang tinggal di kawasan bandar dengan akses persekitaran yang kurang hijau. Kehidupan bandar dilengkapi dengan banyak cabaran dalam kehidupan seharian. Itu menyebabkan orang mengabaikan sifat mereka. Bloom bertujuan untuk menjadi jambatan antara pengguna dan keinginan semula jadi mereka. Produk ini tidak automatik, bertujuan untuk membantu pengguna. Sokongan aplikasi akan membolehkan pengguna mengambil tindakan dengan tanaman mereka yang akan membolehkan mereka memelihara.

Kapel

Coast Whale

Kapel Bentuk ikan paus bionik menjadi bahasa kapel ini. Seekor ikan paus terdampar di pantai Iceland. Seseorang dapat memasuki tubuhnya melalui ekor ikan yang rendah dan mengalami perspektif ikan paus yang melihat ke laut yang mana lebih mudah bagi manusia untuk merenungkan pengabaian degradasi alam sekitar. Struktur penyangga jatuh di pantai untuk memastikan kerosakan minimum pada persekitaran semula jadi. Bahan semula jadi dan mesra alam menjadikan projek ini sebagai destinasi pelancongan yang memerlukan perlindungan alam sekitar.

Tayar Transformatif

T Razr

Tayar Transformatif Dalam masa terdekat, pembangunan pengangkutan elektrik sedang berkembang. Sebagai pengeluar alat ganti kereta, Maxxis terus memikirkan bagaimana ia dapat merancang sistem pintar yang layak yang dapat mengambil bahagian dalam tren ini dan bahkan membantu mempercepatnya. T Razr adalah tayar pintar yang dibangunkan untuk keperluan. Sensor terbina dalamnya secara aktif mengesan keadaan pemanduan yang berbeza dan memberikan isyarat aktif untuk menukar tayar. Tapak diperbesar meregangkan dan mengubah kawasan hubungan sebagai tindak balas kepada isyarat, oleh itu meningkatkan prestasi daya tarikan.