Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penghawa Dingin

Midea Sensia HW

Penghawa Dingin The Midea Sensia mempromosikan kualiti hidup dan cara inovatif untuk mendedahkan objek hiasan. Selain kecekapan dan keheningan aliran udara, ia menghadirkan panel sentuh inovatif yang memberikan akses kepada fungsi dan warna serta intensiti kilat. Terapi warna membantu proses anti-stres, tren produk inovatif dalam kedua-dua cara, kesejahteraan dan estetika. Selain estetika yang berbeza, bentuknya mengintegrasikan dalaman rumah dengan keanggunan dan gaya, menghargai rumah dengan cahaya tidak langsung.

Nama Projek : Midea Sensia HW, Nama pereka : ARBO design, Nama pelanggan : ARBO design.

Midea Sensia HW Penghawa Dingin

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.