Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mesin Pasta Buatan Sendiri

Hidro Mamma Mia

Mesin Pasta Buatan Sendiri Hidro Mama Mia adalah penyelamatan sosio-budaya melalui gastronomi Itali. Sangat mudah digunakan, ringan dan padat, mudah disimpan dan diangkut. Ia membolehkan produktiviti tinggi yang selamat, memberikan pengalaman memasak yang menyenangkan kepada keluarga dalam kehidupan seharian dan interaksi rakan. Enjin sepenuhnya disepadukan ke set transmisi, menawarkan kekuatan, ketahanan dan penggunaan yang selamat, menyediakan juga pembersihan dan sokongan yang mudah. Ini memotong doh dengan ketebalan yang berbeza, dapat menyediakan pelbagai hidangan: pasta, mi, lasagna, roti, pastri, pizza dan banyak lagi.

Kereta Hiper

Brescia Hommage

Kereta Hiper Pada masa berteknologi tinggi semua alat digital, kerataan skrin sentuh dan kenderaan volume tunggal yang rasional, projek Brescia Hommage adalah kajian reka bentuk kereta dua tempat duduk sekolah lama yang dibayangkan sebagai perayaan ke era di mana kesederhanaan elegan, materialiti sentuhan tinggi, kekuatan mentah, keindahan murni dan hubungan langsung antara manusia dan mesin adalah peraturan permainan. Suatu ketika lelaki yang berani dan cerdik seperti Ettore Bugatti sendiri mencipta peranti mudah alih yang memukau dunia.

Kolam Renang

Termalija Family Wellness

Kolam Renang Termalija Family Wellness adalah yang terbaru dalam siri projek yang telah dibina Enota di Terme Olimia dalam lima belas tahun terakhir dan menyimpulkan transformasi lengkap dari kompleks spa. Dilihat dari jarak jauh, bentuk, warna dan skala struktur berkelompok baru dari tetrahedral adalah lanjutan dari kelompok bangunan luar bandar di sekitarnya, yang secara visual meluas ke jantung kompleks. Atap baru berfungsi sebagai warna musim panas yang besar dan tidak merebut mana-mana ruang luar yang berharga.

Mesin Juicer Automatik

Toromac

Mesin Juicer Automatik Toromac direka khas dengan penampilannya yang hebat untuk membawa cara baru untuk memakan jus oren yang baru diperah. Dibuat untuk pengambilan jus maksimum, ini adalah untuk restoran, kafetaria dan pasar raya dan reka bentuk premiumnya membolehkan pengalaman mesra memberikan rasa, kesihatan dan kebersihan. Ia memiliki sistem inovatif yang memotong buah secara menegak dan menekan bahagiannya dengan tekanan putar. Ini bermakna prestasi maksimum dicapai tanpa menekan atau menyentuh cengkerang.

Label Bir

Carnetel

Label Bir Reka bentuk label bir dalam gaya Art Nouveau. Label bir juga mengandungi banyak perincian mengenai proses pembuatan bir. Reka bentuknya juga sesuai dengan dua botol yang berbeza. Ini dapat dilakukan hanya dengan mencetak reka bentuk pada paparan 100 peratus dan ukuran 70 persen. Label disambungkan ke pangkalan data, yang memastikan bahawa setiap botol menerima nombor pengisian yang unik.

Identiti Jenama

BlackDrop

Identiti Jenama Ini adalah Strategi Jenama dan Projek Identiti peribadi. BlackDrop adalah rangkaian kedai dan jenama yang menjual dan mengedar kopi. BlackDrop adalah projek peribadi yang pada mulanya dibangunkan untuk menetapkan nada dan arah kreatif untuk perniagaan kreatif bebas peribadi. Identiti Jenama ini telah dibuat untuk tujuan meletakkan Aleks sebagai perunding jenama yang dipercayai dalam komuniti pemula. BlackDrop bermaksud jenama permulaan yang ringkas, kontemporari, telus yang bertujuan untuk menjadi jenama terkemuka di industri yang abadi dan dikenali.