Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penjenamaan Semula Syarikat

Astra Make-up

Penjenamaan Semula Syarikat Kekuatan jenama bukan hanya terletak pada kemampuan dan visi, tetapi juga komunikasi. Katalog yang mudah digunakan yang dipenuhi dengan fotografi produk yang kuat; laman web berorientasikan pengguna dan menarik yang menyediakan perkhidmatan dalam talian dan gambaran keseluruhan produk jenama. Kami juga mengembangkan bahasa visual dalam representasi sensasi jenama dengan gaya fesyen fotografi dan garis komunikasi segar di media sosial, mewujudkan dialog antara syarikat dan pengguna.

Reka Bentuk Jenis Huruf

Monk Font

Reka Bentuk Jenis Huruf Bhikkhu mencari keseimbangan antara keterbukaan dan keterbacaan humanis sans serif dan watak yang lebih teratur dari square sans serif. Walaupun pada awalnya dirancang sebagai jenis huruf Latin, ia diputuskan sejak awal bahawa ia memerlukan dialog yang lebih luas untuk memasukkan versi bahasa Arab. Kedua-dua bahasa Latin dan Arab merancang rasional yang sama dan idea geometri bersama. Kekuatan proses reka bentuk selari membolehkan kedua-dua bahasa mempunyai harmoni dan rahmat yang seimbang. Kedua-dua bahasa Arab dan Latin bekerja sama dengan lancar yang mempunyai kaunter bersama, ketebalan batang, dan bentuk melengkung.

Lampu Tugas

Pluto

Lampu Tugas Pluto tetap fokus pada gaya. Silinder aerodinamiknya yang padat diorbit oleh pemegang elegan yang bertengger di atas dasar tripod bersudut, menjadikannya lebih mudah diposisikan dengan cahaya lembut tetapi fokus dengan tepat. Bentuknya diilhami oleh teleskop, tetapi sebaliknya, ia ingin memberi tumpuan kepada bumi dan bukannya bintang-bintang. Dibuat dengan percetakan 3d yang menggunakan plastik berasaskan jagung, ia unik, bukan hanya untuk menggunakan pencetak 3d secara industri, tetapi juga mesra alam.

Pembungkusan

Winetime Seafood

Pembungkusan Reka bentuk pembungkusan untuk siri Winetime Seafood harus menunjukkan kesegaran dan kebolehpercayaan produk, jika membezakannya dengan baik daripada pesaing, harmoni dan mudah difahami. Warna yang digunakan (biru, putih dan oren) mencipta kontras, menekankan elemen penting dan mencerminkan kedudukan jenama. Konsep unik tunggal yang dikembangkan membezakan siri ini dari pengeluar lain. Strategi maklumat visual memungkinkan untuk mengenal pasti rangkaian produk yang pelbagai, dan penggunaan ilustrasi dan bukannya foto menjadikan pembungkusan lebih menarik.

Lampu

Mobius

Lampu Cincin Mobius memberi inspirasi untuk reka bentuk lampu Mobius. Satu jalur lampu mungkin mempunyai dua permukaan bayangan (iaitu permukaan dua sisi), yang melintang dan yang sebaliknya, yang akan memenuhi permintaan pencahayaan serba. Bentuknya yang istimewa dan sederhana mengandungi keindahan matematik yang misterius. Oleh itu, keindahan yang lebih berirama akan dibawa ke kehidupan rumah tangga.

Set Kalung Dan Anting-Anting

Ocean Waves

Set Kalung Dan Anting-Anting Kalung ombak samudera adalah perhiasan perhiasan kontemporari yang indah. Inspirasi asas reka bentuk adalah lautan. Kekayaan, kesegaran dan kemurniannya adalah elemen utama yang diproyeksikan dalam kalung. Pereka telah menggunakan keseimbangan warna biru dan putih yang baik untuk menunjukkan visi percikan ombak lautan. Ia buatan tangan dari emas putih 18K dan disatukan dengan berlian dan safir biru. Kalungnya cukup besar namun halus. Ia dirancang agar sesuai dengan semua bentuk pakaian, tetapi lebih sesuai dipasangkan dengan garis leher yang tidak akan tumpang tindih.