Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tekstil Bercetak

The Withering Flower

Tekstil Bercetak Bunga layu adalah perayaan kekuatan gambar bunga. Bunga itu adalah subjek popular yang ditulis sebagai keperibadian dalam kesusasteraan Cina. Berbeza dengan populariti bunga mekar, gambar bunga busuk sering dikaitkan dengan jinx dan pantang larang. Koleksi ini melihat apa yang membentuk persepsi masyarakat tentang apa yang luhur dan tidak sopan. Didesain dalam gaun tulle sepanjang 100cm hingga 200cm, percetakan silkscreen pada kain mesh tembus, teknik tekstil membolehkan cetakan tetap legap dan melekap pada jala, sehingga menghasilkan cetakan yang terapung di udara.

Pusat Kecantikan Perubatan

LaPuro

Pusat Kecantikan Perubatan Reka bentuk lebih daripada estetika yang baik. Ini adalah cara ruang digunakan. Pusat perubatan bersepadu bentuk dan berfungsi sebagai satu. Memahami permintaan pengguna dan memberi mereka pengalaman semua sentuhan halus di persekitaran sekitarnya yang merasa lega dan benar-benar peduli. Reka bentuk dan sistem teknologi baru memberikan penyelesaian kepada pengguna dan mudah dikendalikan. Dengan mempertimbangkan kesihatan, kesejahteraan dan perubatan, pusat ini mengadopsi bahan lestari yang ramah lingkungan dan memantau proses pembinaan. Semua elemen disatukan ke dalam reka bentuk yang sangat sesuai untuk pengguna.

Reka Bentuk Identiti Visual

ODTU Sanat 20

Reka Bentuk Identiti Visual Untuk tahun ke-20 ODTU Sanat, festival seni yang diadakan setiap tahun oleh Universiti Teknikal Timur Tengah, permintaannya adalah untuk membina bahasa visual untuk menonjolkan 20 tahun festival tersebut. Seperti yang diminta, festival ke-20 ini ditekankan dengan mendekatinya seperti karya seni yang dilindungi untuk dilancarkan. Bayangan lapisan berwarna yang sama yang membentuk nombor 2, dan 0 mencipta ilusi 3D. Ilusi ini memberikan rasa lega dan bilangannya kelihatan seperti meleleh ke latar belakang. Pilihan warna yang terang menghasilkan kontras yang halus dengan ketenangan bergelombang 20.

Kayu Wiski Malbec

La Orden del Libertador

Kayu Wiski Malbec Cuba menggabungkan unsur-unsur berbeza yang merujuk pada nama produk, reka bentuknya memperkuatkan mesej yang dicadangkannya. Ia memancarkan gambar yang menarik dan menarik. Ilustrasi kondor yang menantang yang memaparkan sayapnya, menunjukkan rasa kebebasan, bersambung dengan pingat simetri dan sugestif, ditambahkan pada ilustrasi latar dengan pemandangan khayalan yang membawa puisi ke reka bentuk, menghasilkan kombinasi yang ideal untuk menyampaikan mesej yang diinginkan. Palet warna yang tenang memberikan ciri eksklusif dan penggunaan tipografi untuk produk tradisional dan bersejarah.

Reka Bentuk Seni Bina Rumah

Bienville

Reka Bentuk Seni Bina Rumah Logistik keluarga pekerja ini memerlukan mereka berada di dalam rumah untuk jangka masa yang panjang, yang selain pekerjaan dan sekolah menjadi mengganggu kesejahteraan mereka. Mereka mulai merenungkan, seperti banyak keluarga, apakah pindah ke pinggir bandar, pertukaran jarak dekat dengan kemudahan bandar untuk halaman belakang yang lebih besar untuk meningkatkan akses luar diperlukan. Daripada bergerak jauh, mereka memutuskan untuk membina rumah baru yang akan mempertimbangkan semula batasan kehidupan rumah tertutup di kawasan bandar kecil. Prinsip pengorganisasian projek ini adalah untuk membuat akses luar ruangan sebanyak mungkin dari kawasan komunal.

Pil Ganja Yang Disuntik

Secret Tarts

Pil Ganja Yang Disuntik Pembungkusan Secret Tarps dibuat dalam gaya retro / vintaj moden yang dimodenkan dengan rasa nota sekolah lama sehingga jangkaan sentuhan master-apoteker dapat menarik pelanggan dari pandangan pertama dan kemudian sementara pemerhatian terperinci mengenai elemen reka bentuk utama dikodkan ke dalam struktur holistik yang memindahkan titik pemasaran utama: produk ini dikembangkan oleh syarikat profesional kraf ahli farmasi dan mengandungi resipi rahsia ahli farmasi buatan tangan di dalamnya.