Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pakaian

Sidharth kumar

Reka Bentuk Pakaian NS GAIA adalah label pakaian wanita kontemporari yang berasal dari New Delhi yang kaya dengan reka bentuk dan teknik fabrik yang unik. Jenama ini merupakan penyokong utama pengeluaran yang penuh perhatian dan semua perkara seperti berbasikal dan mengitar semula. Kepentingan faktor ini tercermin dalam tiang penamaan, 'N' dan 'S' di NS GAIA yang bermaksud Alam dan Kelestarian. Pendekatan NS GAIA adalah "kurang lebih banyak". Label memainkan peranan aktif dalam pergerakan fesyen perlahan dengan memastikan kesan persekitaran minimum.

Seni Bina Penggunaan Campuran

Shan Shui Plaza

Seni Bina Penggunaan Campuran Terletak di bandar bersejarah Xi'an, antara pusat perniagaan dan sungai TaoHuaTan, projek ini bertujuan bukan sahaja untuk menghubungkan masa lalu dan masa kini tetapi juga bandar dan alam semula jadi. Diilhamkan oleh kisah Cina musim bunga The Peach blossom, projek ini menawarkan tempat tinggal dan tempat kerja paradisiac dengan memberikan hubungan dekat dengan alam. Dalam budaya Cina, falsafah air gunung (Shan Shui) memiliki makna penting hubungan antara manusia dan alam, oleh itu dengan memanfaatkan pemandangan berair di laman web ini, projek ini menawarkan ruang yang mencerminkan falsafah Shan Shui di kota.

Identiti Korporat

film festival

Identiti Korporat "Cinema, ahoy" adalah slogan untuk edisi kedua Festival Filem Eropah di Cuba. Ini adalah sebahagian daripada konsep reka bentuk yang difokuskan pada perjalanan sebagai cara menghubungkan budaya. Reka bentuknya membangkitkan perjalanan kapal pesiar yang bergerak dari Eropah ke Havana yang penuh dengan filem. Reka bentuk undangan dan tiket untuk festival ini diilhamkan oleh pasport dan boarding pass yang digunakan oleh pelancong di seluruh dunia hari ini. Idea perjalanan melalui filem mendorong orang ramai untuk bersikap reseptif dan ingin tahu mengenai pertukaran budaya.

Lampu

Little Kong

Lampu Little Kong adalah rangkaian lampu sekitar yang mengandungi falsafah oriental. Estetika Oriental memberi perhatian besar kepada hubungan antara maya dan sebenar, penuh dan kosong. Menyembunyikan LED secara halus ke tiang logam bukan sahaja memastikan kekosongan dan kesucian kap lampu tetapi juga membezakan Kong dari lampu lain. Pereka mengetahui kraf yang dapat dilaksanakan setelah lebih dari 30 kali bereksperimen untuk mempersembahkan cahaya dan pelbagai tekstur dengan sempurna, yang memungkinkan pengalaman pencahayaan yang luar biasa. Pangkalan ini menyokong pengecasan tanpa wayar dan mempunyai port USB. Ia boleh dihidupkan atau dimatikan hanya dengan melambaikan tangan.

Makanan Ringan

Have Fun Duck Gift Box

Makanan Ringan Kotak hadiah "Have Fun Duck" adalah kotak hadiah khas untuk orang muda. Diilhamkan oleh mainan, permainan dan filem gaya piksel, reka bentuknya menggambarkan "kota makanan" untuk orang muda dengan ilustrasi yang menarik dan terperinci. Imej IP akan disatukan ke jalan-jalan di bandar dan orang muda suka sukan, muzik, hip-hop dan aktiviti hiburan lain. Alami permainan sukan yang menyeronokkan sambil menikmati makanan, nyatakan gaya hidup muda, menyeronokkan dan bahagia.

Bungkusan Makanan

Kuniichi

Bungkusan Makanan Makanan tradisional Jepun yang diawetkan Tsukudani tidak begitu terkenal di dunia. Hidangan rebus berasaskan kicap yang menggabungkan pelbagai makanan laut dan bahan-bahan tanah. Pakej baru ini merangkumi sembilan label yang direka untuk memodenkan corak tradisional Jepun dan menyatakan ciri-ciri ramuan. Logo jenama baru direka dengan harapan untuk meneruskan tradisi itu selama 100 tahun akan datang.