Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

Blossom

Pejabat Walaupun ia adalah ruang pejabat, ia menggunakan kombinasi bahan yang berbeza, dan struktur penanaman hijau memberikan perspektif pada siang hari. Pereka hanya menyediakan ruang, dan daya hidup ruang masih bergantung pada pemiliknya, menggunakan kekuatan alam dan gaya unik pereka! Pejabat bukan lagi satu fungsi, reka bentuknya lebih pelbagai, dan ia akan digunakan di ruang yang luas dan terbuka untuk mewujudkan kemungkinan yang berbeza antara orang dan persekitaran.

Pejabat

Dunyue

Pejabat Semasa proses percakapan, pereka membiarkan reka bentuk tidak hanya pembahagian ruang dalaman tetapi hubungan kota / ruang / orang bersama, agar persekitaran dan ruang rendah tidak bertentangan di kota, siang hari adalah fasad tersembunyi di jalan, malam. Kemudian ia menjadi kotak cahaya kaca di sebuah bandar.

Reka Bentuk Pembungkusan

Milk Baobab Baby Skin Care

Reka Bentuk Pembungkusan Ia diilhamkan oleh susu, bahan utama. Reka bentuk bekas yang unik dari jenis pek susu menggambarkan ciri-ciri produk dan direka untuk tidak asing lagi kepada pengguna kali pertama. Di samping itu, bahan yang diperbuat daripada polietilena (PE) dan getah (EVA) dan ciri lembut warna pastel digunakan untuk menekankan bahawa ia adalah produk ringan untuk kanak-kanak dengan kulit yang lemah. Bentuk bulat diaplikasikan ke sudut untuk keselamatan ibu dan bayi.

Dewan Makan

Elizabeth's Tree House

Dewan Makan Sebagai demonstrasi peranan seni bina dalam proses penyembuhan, Elizabeth's Tree House adalah paviliun makan baru untuk kem terapi di Kildare. Melayan anak-anak yang pulih dari penyakit serius, ruang ini membentuk sebuah oasis kayu di tengah-tengah hutan ek. Sistem diagrid kayu yang dinamik namun berfungsi merangkumi atap ekspresif, kaca yang luas, dan pelapisan larch berwarna-warni, mewujudkan ruang makan dalaman yang membentuk dialog dengan tasik dan hutan di sekitarnya. Hubungan yang mendalam dengan alam di semua peringkat mendorong keselesaan, kelonggaran, penyembuhan, dan pesona pengguna.

Ruang Berbilang Komersial

La Moitie

Ruang Berbilang Komersial Nama projek La Moitie berasal dari setengah terjemahan Perancis, dan reka bentuknya mencerminkan ini dengan tepat oleh keseimbangan yang telah dicapai antara unsur-unsur yang bertentangan: segi empat dan bulatan, terang dan gelap. Memandangkan ruang yang terbatas, pasukan berusaha untuk menjalin hubungan dan pembahagian antara dua kawasan runcit yang terpisah melalui penerapan dua warna yang berlawanan. Walaupun sempadan antara ruang merah jambu dan hitam jelas tetapi juga kabur pada perspektif yang berbeza. Tangga spiral, separuh merah jambu dan separuh hitam, diletakkan di tengah-tengah kedai dan menyediakan.

Kempen Iklan

Feira do Alvarinho

Kempen Iklan Feira do Alvarinho adalah pesta arak tahunan yang berlangsung di Moncao, Portugal. Untuk menyampaikan acara tersebut, ia diciptakan kerajaan kuno dan fiksyen. Dengan nama dan peradaban sendiri, Kerajaan Alvarinho, yang ditetapkan kerana Moncao terkenal sebagai buaian anggur Alvarinho, diilhamkan dalam sejarah, tempat, orang ikonik dan legenda Moncao. Cabaran terbesar projek ini adalah membawa kisah sebenar wilayah ke dalam reka bentuk watak.