Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Paparan Paparan Interaktif Desktop

Ubiquitous Stand

Paparan Paparan Interaktif Desktop Dudukan desktop di mana-mana ini direka untuk menginteraksi orang dengan impian harian. Lubang-lubang itu disusun dan ditambah dengan bunga, lolipop, atau subjek yang berasimilasi dengan coraknya dari pelbagai arah. Permukaan krom mencerminkan dan mengubah nada pada subjek yang dipaparkan dan orang-orang berinteraksi dengannya.

Topeng

Billy Julie

Topeng Reka bentuk ini diilhamkan oleh ekspresi mikro. Pereka memilih Billy dan Julie untuk dua jenis keperibadian pelbagai. Unsur-unsur rumit diciptakan oleh penyesuaian parametrik orientasi geometri seperti tangga, berdasarkan lengkung yang dililit dengan partisi. Sebagai antara muka dan jurubahasa, topeng ini dibuat untuk membuat orang memeriksa hati nurani seseorang.

Pembantu Solek

Eyelash Stand

Pembantu Solek Reka bentuk ini meneroka metafora bulu mata. Pereka menganggap bulu mata adalah mengejar harapan peribadi. Dia membuat pendirian bulu mata sebagai ikon kehidupan atau pentas persembahan miniatur. Pendirian ini melambangkan komitmen yang mengingatkan pada waktu pagi atau sebelum tidur, dengan menetapkan bulu mata buat sementara waktu sebelum atau selepas digunakan. Pendirian bulu mata adalah cara untuk menghafal apa yang telah disumbangkan oleh perkara remeh dalam pengembaraan harian peribadi.

Pemasangan Tema

Dancing Cubes

Pemasangan Tema Reka bentuk ini berinteraksi dengan subjek yang dipaparkan oleh modul. Tema tema ini direka dengan mekanisme pengembangan sendiri untuk menghubungkan enam atau lebih kiub ke unit berskala atas dalam tiga arah tegak lurus. Konfigurasi bentuk bebas dengan takik menjadikan hubungannya serupa dengan orang menari yang saling berkait. Susunan lubang kecil mewujudkan struktur tempat penginapan untuk subjek dengan bahagian linier.

Lampu Meja

Moon

Lampu Meja Lampu ini berperanan aktif untuk menemani orang di tempat kerja dari pagi hingga malam. Ia dirancang dengan mempertimbangkan persekitaran kerja orang. Wayar boleh disambungkan ke komputer riba atau power bank. Bentuk bulan terbuat dari tiga perempat bulatan sebagai ikon naik dari gambar medan yang terbuat dari bingkai tahan karat. Pola permukaan bulan mengingatkan panduan pendaratan dalam projek angkasa. Pengaturannya seperti patung di siang hari dan alat cahaya yang menenangkan ketegangan kerja pada waktu malam.

Cahaya

Louvre

Cahaya Lampu Louvre adalah lampu meja interaktif yang diilhamkan oleh cahaya matahari musim panas Yunani yang mudah melintas dari penutup tertutup melalui Louvres. Terdiri dari 20 cincin, 6 gabus dan 14 dari Plexiglas, yang mengubah susunan dengan cara yang menyenangkan sehingga dapat mengubah penyebaran, kelantangan dan estetika akhir cahaya mengikut pilihan dan keperluan pengguna. Cahaya melewati bahan dan menyebabkan penyebaran, jadi tidak ada bayang-bayang yang muncul sendiri di permukaan di sekitarnya. Cincin dengan ketinggian yang berbeza memberi peluang kombinasi yang tidak berkesudahan, penyesuaian yang selamat dan kawalan cahaya total.