Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Animasi 3D

Alignment to Air

Animasi 3D Mengenai animasi huruf kreatif, Jin bermula dengan abjad A. Dan, ketika sampai pada langkah konsep, dia berusaha melihat suasana yang lebih kuat yang mencerminkan falsafahnya yang cukup aktif tetapi teratur pada masa yang sama. Sepanjang perjalanan, dia mengemukakan kata-kata yang bertentangan dengan tegas untuk mempertahankan ideanya dalam beberapa cara seperti sejajar dengan udara yang merupakan tajuk projek ini. Dengan itu, animasi menyajikan momen yang lebih tepat dan halus pada kata pertama. Sebaliknya, ini berakhir dengan getaran yang agak fleksibel dan longgar untuk menyatakan huruf terakhir.

Reka Bentuk Web Dan Ux

Si Me Quiero

Reka Bentuk Web Dan Ux Laman web Sí, Me Quiero adalah ruang yang dapat menjadi diri sendiri. Untuk melaksanakan projek ini, wawancara harus dilakukan dan konteks sosial dan budaya yang berkaitan dengan wanita harus digali; unjurannya dalam masyarakat dan dengan dirinya sendiri. Disimpulkan bahawa web akan menjadi pendamping dan akan dijalankan dengan pendekatan menolong mengasihi diri sendiri. Dalam reka bentuknya ditunjukkan kesederhanaan dengan nada netral menggunakan kontras merah untuk menarik perhatian pada tindakan tertentu, warna jenama buku yang diterbitkan oleh pelanggan. Inspirasi datang dari seni konstruktivisme.

Reka Bentuk Label Wain

314 Pi

Reka Bentuk Label Wain Mengeksperimen dengan mencuba wain adalah proses yang tidak pernah berakhir yang menuju ke jalan baru dan aroma yang berbeza. Urutan pi yang tidak terhingga, nombor tidak rasional dengan perpuluhan tanpa henti tanpa mengetahui yang terakhir adalah inspirasi untuk nama wain ini tanpa sulfit. Reka bentuk ini bertujuan untuk meletakkan ciri-ciri 3,14 siri wain menjadi tumpuan dan bukannya menyembunyikannya di antara gambar atau grafik. Mengikut pendekatan minimalis dan sederhana, label tersebut hanya menunjukkan ciri-ciri sebenar wain semula jadi ini kerana ia dapat dilihat dalam buku nota Oenologist.

Pengaktifan Energik Footbridges

Solar Skywalks

Pengaktifan Energik Footbridges Metropolis dunia - seperti Beijing - mempunyai sebilangan besar trotoar yang melintasi arteri lalu lintas yang sibuk. Mereka sering tidak menarik, menurunkan keseluruhan kesan bandar. Idea pereka untuk melapisi kawasan kaki dengan estetika, menghasilkan modul PV yang menjana kuasa dan mengubahnya menjadi tempat bandar yang menarik bukan sahaja berkesinambungan tetapi juga mewujudkan kepelbagaian ukiran yang menjadi perhatian dalam pemandangan bandar. Stesen pengecasan E-car atau E-basikal di bawah kawasan kaki menggunakan tenaga suria secara langsung di lokasi.

Buku

ZhuZi Art

Buku Satu siri edisi buku untuk karya kaligrafi dan lukisan tradisional Cina yang diterbitkan diterbitkan oleh Muzium Seni Nanjing Zhuzi. Dengan sejarahnya yang panjang dan teknik yang elegan, lukisan dan kaligrafi tradisional Cina dihargai kerana daya tarikan mereka yang sangat artistik dan praktikal. Semasa merancang koleksi, bentuk, warna, dan garis abstrak digunakan untuk membuat sensualitas yang konsisten dan menonjolkan ruang kosong dalam lakaran. Tanpa usaha bertepatan dengan seniman dalam gaya lukisan tradisional dan kaligrafi.

Najis Lipat

Tatamu

Najis Lipat Menjelang 2050 dua pertiga penduduk bumi akan tinggal di bandar. Cita-cita utama di belakang Tatamu adalah untuk menyediakan perabot yang fleksibel untuk orang yang ruangnya terhad, termasuk mereka yang sering bergerak. Tujuannya adalah untuk membuat perabot intuitif yang menggabungkan ketahanan dengan bentuk yang sangat tipis. Hanya memerlukan satu gerakan memutar untuk menggerakkan najis. Walaupun semua engsel dibuat dari kain tahan lama sehingga ringan, sisi kayu memberikan kestabilan. Setelah tekanan diberikan ke atasnya, najis akan semakin kuat apabila kepingannya terkunci, berkat mekanisme dan geometri yang unik.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.