Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Tugas

Pluto

Lampu Tugas Pluto tetap fokus pada gaya. Silinder aerodinamiknya yang padat diorbit oleh pemegang elegan yang bertengger di atas dasar tripod bersudut, menjadikannya lebih mudah diposisikan dengan cahaya lembut tetapi fokus dengan tepat. Bentuknya diilhami oleh teleskop, tetapi sebaliknya, ia ingin memberi tumpuan kepada bumi dan bukannya bintang-bintang. Dibuat dengan percetakan 3d yang menggunakan plastik berasaskan jagung, ia unik, bukan hanya untuk menggunakan pencetak 3d secara industri, tetapi juga mesra alam.

Pembungkusan

Winetime Seafood

Pembungkusan Reka bentuk pembungkusan untuk siri Winetime Seafood harus menunjukkan kesegaran dan kebolehpercayaan produk, jika membezakannya dengan baik daripada pesaing, harmoni dan mudah difahami. Warna yang digunakan (biru, putih dan oren) mencipta kontras, menekankan elemen penting dan mencerminkan kedudukan jenama. Konsep unik tunggal yang dikembangkan membezakan siri ini dari pengeluar lain. Strategi maklumat visual memungkinkan untuk mengenal pasti rangkaian produk yang pelbagai, dan penggunaan ilustrasi dan bukannya foto menjadikan pembungkusan lebih menarik.

Lampu

Mobius

Lampu Cincin Mobius memberi inspirasi untuk reka bentuk lampu Mobius. Satu jalur lampu mungkin mempunyai dua permukaan bayangan (iaitu permukaan dua sisi), yang melintang dan yang sebaliknya, yang akan memenuhi permintaan pencahayaan serba. Bentuknya yang istimewa dan sederhana mengandungi keindahan matematik yang misterius. Oleh itu, keindahan yang lebih berirama akan dibawa ke kehidupan rumah tangga.

Set Kalung Dan Anting-Anting

Ocean Waves

Set Kalung Dan Anting-Anting Kalung ombak samudera adalah perhiasan perhiasan kontemporari yang indah. Inspirasi asas reka bentuk adalah lautan. Kekayaan, kesegaran dan kemurniannya adalah elemen utama yang diproyeksikan dalam kalung. Pereka telah menggunakan keseimbangan warna biru dan putih yang baik untuk menunjukkan visi percikan ombak lautan. Ia buatan tangan dari emas putih 18K dan disatukan dengan berlian dan safir biru. Kalungnya cukup besar namun halus. Ia dirancang agar sesuai dengan semua bentuk pakaian, tetapi lebih sesuai dipasangkan dengan garis leher yang tidak akan tumpang tindih.

Pameran

City Details

Pameran Pameran penyelesaian reka bentuk untuk elemen hardscape Detail Bandaraya diadakan dari 3 Oktober hingga 5 Oktober 2019 di Moscow. Konsep lanjutan elemen hardscape, taman sukan dan permainan, penyelesaian pencahayaan dan objek seni bandar yang berfungsi dipersembahkan di kawasan seluas 15 000 meter persegi. Penyelesaian yang inovatif digunakan untuk mengatur kawasan pameran, di mana malah terdapat barisan pameran, malah dibina model miniatur bandar dengan semua komponen tertentu, seperti: alun-alun kota, jalan-jalan, taman umum.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Pejabat seni bina Switzerland Evolution Design bekerjasama dengan arkitek T + T studio seni bina Rusia telah merancang atrium pelbagai fungsi yang luas di ibu pejabat korporat baru Sberbank di Moscow. Atrium yang dipenuhi siang hari menempatkan pelbagai ruang kerja dan bar kopi, dengan ruang pertemuan berbentuk berlian yang digantung menjadi titik tumpuan halaman dalaman. Pantulan cermin, fasad dalaman yang berkaca-kaca dan penggunaan tumbuhan menambah rasa kelapangan dan kesinambungan.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.