Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Magnesium

Kailani

Pembungkusan Magnesium Karya-karya Arome Agency pada identiti grafik dan garis seni untuk pembungkusan Kailani didasarkan pada reka bentuk yang minimum dan bersih. Minimalis ini sesuai dengan produk yang hanya mempunyai satu ramuan, magnesium. Tipografi yang dipilih adalah kuat dan ditaip. Ini mencirikan kekuatan magnesium mineral dan kekuatan produk, yang mengembalikan daya hidup dan tenaga kepada pengguna.

Sebotol Wain

Gabriel Meffre

Sebotol Wain Aroma mencipta identiti grafik untuk mangkuk pemungut Gabriel Meffre yang meraikan 80 tahun. Kami mengusahakan reka bentuk khas 30-an pada masa itu, yang dilambangkan secara grafik oleh seorang wanita dengan segelas wain. Plat warna yang digunakan diberi aksen dengan stamp embossing dan foil panas untuk menonjolkan sisi pengumpul koleksi.

Pembungkusan Makanan

Chips BCBG

Pembungkusan Makanan Cabaran untuk merealisasikan pembungkusan cip jenama BCBG terdiri daripada melaksanakan satu siri pembungkusan yang mencukupi dengan banyaknya tanda. Pembungkusannya mestilah minimalis dan moden, sambil mempunyai sentuhan kerajinan tradisional dan sisi yang menyenangkan dan simpatik yang membawa watak-watak yang digambar dengan pena. Minuman beralkohol adalah momen menarik yang mesti dirasakan pada pembungkusan.

Tangga

U Step

Tangga Tangga U Step dibentuk dengan mengaitkan dua kepingan profil kotak berbentuk U yang mempunyai dimensi yang berbeza. Dengan cara ini, tangga menjadi mandiri dengan syarat dimensi tidak melebihi ambang. Penyediaan potongan-potongan ini terlebih dahulu memberikan kemudahan pemasangan. Pembungkusan dan pengangkutan kepingan lurus ini juga sangat mudah.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine dibentuk dengan mengaitkan profil kotak berbentuk U dan V secara bergantian. Dengan cara ini, tangga menjadi penyangga diri kerana tidak memerlukan tiang tengah atau sokongan perimeter. Melalui struktur modular dan serba bolehnya, reka bentuknya memberikan kemudahan dalam pembuatan, pembungkusan, pengangkutan dan pemasangan.

Bilik Persalinan

Sopron Basket

Bilik Persalinan Sopron Basket adalah pasukan bola keranjang wanita profesional yang berpusat di Sopron, Hungary. Oleh kerana mereka adalah salah satu pasukan Hungary yang paling berjaya dengan 12 piala kejuaraan kebangsaan dan meraih tempat kedua di Euroleague, pihak pengurusan kelab memutuskan untuk melabur di kompleks bilik persalinan baru untuk memiliki kemudahan yang cukup berprestij untuk nama kelab, sesuai dengan keperluan pemain lebih baik, memotivasikan mereka dan meningkatkan perpaduan mereka.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.