Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

SV Villa

Rumah Kediaman Premis SV Villa adalah tinggal di bandar dengan keistimewaan kawasan desa dan juga reka bentuk kontemporari. Laman web ini, dengan pemandangan kota Barcelona, Gunung Montjuic dan Laut Mediterranean di latar belakang, mewujudkan keadaan pencahayaan yang tidak biasa. Rumah ini memfokuskan pada bahan tempatan dan kaedah pengeluaran tradisional sambil mengekalkan tahap estetika yang sangat tinggi. Ini adalah rumah yang mempunyai kepekaan dan rasa hormat terhadap laman webnya

Koktel Bungkusan

Boho Ras

Koktel Bungkusan Boho Ras menjual koktel bungkusan yang dibuat dengan minuman beralkohol India terbaik. Produk ini mempunyai getaran Bohemia, yang menggambarkan gaya hidup artistik yang tidak konvensional dan visual produk adalah gambaran abstrak kegembiraan yang diterima pengguna setelah minum koktel. Ia berjaya mencapai titik tengah di mana Global dan Local bertemu, di mana mereka bergabung untuk membentuk getaran Glocal untuk produk tersebut. Boho Ras menjual minuman keras dalam botol 200ml dan minuman koktel dalam botol 200ml dan 750 ml.

Robot Penjagaan Haiwan Kesayangan

Puro

Robot Penjagaan Haiwan Kesayangan Objektif pereka adalah untuk menyelesaikan masalah dalam anjing yang membesarkan isi rumah. Gangguan kegelisahan anjing dan masalah fisiologi berpunca dari ketidakhadiran penjaga yang berpanjangan. Oleh kerana tempat tinggal mereka yang kecil, pengasuh berkongsi persekitaran tempat tinggal dengan haiwan pendamping, menyebabkan masalah kebersihan. Diilhamkan dari titik kesakitan, pereka datang dengan robot perawatan yang 1. bermain dan berinteraksi dengan haiwan pendamping dengan membuang makanan, 2. membersihkan debu dan serpihan setelah melakukan aktiviti di dalam rumah, dan 3. mengeluarkan bau dan rambut ketika haiwan pendamping mengambil berehat.

Konsep Ruang Rehat

Dhyan

Konsep Ruang Rehat Konsep ruang rehat Dyhan menggabungkan reka bentuk moden dengan idea timur tradisional dan prinsip ketenangan dalaman dengan menghubungkan dengan alam semula jadi. Menggunakan Lingam sebagai inspirasi bentuk dan pohon Bodhi dan kebun Jepun sebagai asas pada modul konsep, Dhyan (Sanskrit: meditasi) mengubah falsafah timur menjadi konfigurasi yang bervariasi, yang memungkinkan pengguna untuk memilih jalan menuju zen / relaksasi. Mod kolam air mengelilingi pengguna dengan air terjun dan kolam, sedangkan mod taman mengelilingi pengguna dengan tanaman hijau. Mod standard mengandungi kawasan penyimpanan di bawah platform yang berfungsi sebagai rak.

Unit Perumahan

The Square

Unit Perumahan Idea Reka Bentuk adalah untuk mengkaji hubungan seni bina antara pelbagai bentuk yang disusun bersama untuk membuat seperti unit bergerak. Projek ini terdiri daripada 6 unit masing-masing adalah 2 kontena penghantaran terpasang di atas satu sama lain membentuk Massa Bentuk L. Unit berbentuk L ini dipasang pada kedudukan bertindih yang mewujudkan Kekosongan dan Pepejal untuk memberikan perasaan pergerakan dan memberikan cahaya siang yang mencukupi dan pengudaraan yang baik persekitaran. Matlamat reka bentuk utama adalah untuk membuat sebuah rumah kecil bagi mereka yang bermalam di jalanan tanpa rumah atau tempat tinggal.

Podcast

News app

Podcast Berita adalah aplikasi wawancara untuk maklumat audio. Ia diilhamkan oleh reka bentuk rata epal iOS dengan ilustrasi untuk menggambarkan blok maklumat. Secara visual latar belakang mempunyai warna biru elektrik sebagai misi untuk menjadikan blok-bloknya menonjol. Terdapat sedikit elemen grafik, objektifnya, untuk menjadikan aplikasi mudah digunakan tanpa mengalihkan perhatian pengguna atau kehilangannya.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.