Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

film festival

Identiti Korporat "Cinema, ahoy" adalah slogan untuk edisi kedua Festival Filem Eropah di Cuba. Ini adalah sebahagian daripada konsep reka bentuk yang difokuskan pada perjalanan sebagai cara menghubungkan budaya. Reka bentuknya membangkitkan perjalanan kapal pesiar yang bergerak dari Eropah ke Havana yang penuh dengan filem. Reka bentuk undangan dan tiket untuk festival ini diilhamkan oleh pasport dan boarding pass yang digunakan oleh pelancong di seluruh dunia hari ini. Idea perjalanan melalui filem mendorong orang ramai untuk bersikap reseptif dan ingin tahu mengenai pertukaran budaya.

Lampu

Little Kong

Lampu Little Kong adalah rangkaian lampu sekitar yang mengandungi falsafah oriental. Estetika Oriental memberi perhatian besar kepada hubungan antara maya dan sebenar, penuh dan kosong. Menyembunyikan LED secara halus ke tiang logam bukan sahaja memastikan kekosongan dan kesucian kap lampu tetapi juga membezakan Kong dari lampu lain. Pereka mengetahui kraf yang dapat dilaksanakan setelah lebih dari 30 kali bereksperimen untuk mempersembahkan cahaya dan pelbagai tekstur dengan sempurna, yang memungkinkan pengalaman pencahayaan yang luar biasa. Pangkalan ini menyokong pengecasan tanpa wayar dan mempunyai port USB. Ia boleh dihidupkan atau dimatikan hanya dengan melambaikan tangan.

Makanan Ringan

Have Fun Duck Gift Box

Makanan Ringan Kotak hadiah "Have Fun Duck" adalah kotak hadiah khas untuk orang muda. Diilhamkan oleh mainan, permainan dan filem gaya piksel, reka bentuknya menggambarkan "kota makanan" untuk orang muda dengan ilustrasi yang menarik dan terperinci. Imej IP akan disatukan ke jalan-jalan di bandar dan orang muda suka sukan, muzik, hip-hop dan aktiviti hiburan lain. Alami permainan sukan yang menyeronokkan sambil menikmati makanan, nyatakan gaya hidup muda, menyeronokkan dan bahagia.

Bungkusan Makanan

Kuniichi

Bungkusan Makanan Makanan tradisional Jepun yang diawetkan Tsukudani tidak begitu terkenal di dunia. Hidangan rebus berasaskan kicap yang menggabungkan pelbagai makanan laut dan bahan-bahan tanah. Pakej baru ini merangkumi sembilan label yang direka untuk memodenkan corak tradisional Jepun dan menyatakan ciri-ciri ramuan. Logo jenama baru direka dengan harapan untuk meneruskan tradisi itu selama 100 tahun akan datang.

Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Reka bentuk kotak hadiah madu diilhamkan oleh "perjalanan ekologi" Shennongjia dengan tumbuh-tumbuhan liar yang banyak dan persekitaran ekologi semula jadi yang baik. Melindungi persekitaran ekologi tempatan adalah tema reka bentuk kreatif. Reka bentuknya mengadopsi seni potong kertas tradisional dan seni wayang kulit untuk menunjukkan ekologi semula jadi tempatan dan lima haiwan terlindung kelas pertama yang jarang dan terancam punah. Rumput kasar dan kertas kayu digunakan pada bahan pembungkusan, yang mewakili konsep perlindungan alam dan alam sekitar. Kotak luar boleh digunakan sebagai kotak penyimpanan yang indah untuk digunakan semula.

Bangku Dapur

Coupe

Bangku Dapur Najis ini direka untuk membantu seseorang mengekalkan postur duduk yang netral. Dengan memerhatikan tingkah laku harian orang, pasukan rekaan mendapati perlunya orang duduk di bangku untuk jangka masa yang lebih pendek seperti duduk di dapur untuk berehat sebentar, yang memberi inspirasi kepada pasukan untuk membuat bangku ini khusus untuk menampung tingkah laku tersebut. Bangku ini direka dengan bahagian dan struktur yang minimum, menjadikan bangku itu berpatutan dan menjimatkan kos untuk pembeli dan penjual dengan mengambil kira produktiviti pembuatan.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.