Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Nanjing Fishing Port

Restoran Projek ini adalah restoran yang ditukar dengan tiga tingkat di Nanjing, seluas kira-kira 2.000 meter persegi. Selain katering dan perjumpaan, budaya teh dan budaya wain juga disediakan. Dekorasi mengikat rasa Cina baru yang terang dari siling hingga susun atur batu di lantai. Siling dihiasi dengan kurungan dan bumbung kuno Cina. Ia membentuk elemen utama reka bentuk di siling. Bahan seperti venir kayu, keluli tahan karat keemasan, dan lukisan yang menandakan nuansa Cina baru dicampur bersama untuk mewujudkan ruang rasa orang Cina yang baru.

Topi Keledar Basikal

Voronoi

Topi Keledar Basikal Helmet ini diilhamkan oleh struktur 3D Voronoi yang diedarkan secara meluas di Nature. Dengan gabungan teknik parametrik dan bionik, helmet basikal mempunyai sistem mekanikal luaran yang bertambah baik. Ia berbeza dengan struktur perlindungan serpihan tradisional dalam sistem mekanikal 3D bioniknya yang tidak ringkas. Apabila terkena kekuatan luaran, struktur ini menunjukkan kestabilan yang lebih baik. Pada keseimbangan ringan dan keselamatan, topi keledar bertujuan untuk menyediakan topi keledar basikal perlindungan diri yang lebih selesa, lebih bergaya, dan lebih selamat.

Makan Dan Bekerja

Eatime Space

Makan Dan Bekerja Semua manusia berhak dihubungkan dengan masa dan ingatan. Perkataan Makan seperti bunyi waktu dalam bahasa Cina. Ruang makan menawarkan tempat untuk mendorong orang makan, bekerja, dan ingat dengan tenang. Konsep masa berinteraksi dengan bengkel secara dekat, yang telah menyaksikan perubahan seiring berjalannya waktu. Berdasarkan gaya bengkel, reka bentuk merangkumi struktur industri dan persekitaran sebagai elemen asas untuk membina ruang. Waktu makan memberi penghormatan kepada bentuk reka bentuk yang paling murni dengan menggabungkan unsur-unsur yang sesuai untuk hiasan mentah dan siap.

Seni Fotografi

Forgotten Paris

Seni Fotografi Paris yang dilupakan adalah gambar hitam putih dari bawah tanah lama ibu kota Perancis. Reka bentuk ini adalah repertoar tempat yang hanya diketahui oleh sedikit orang kerana tidak sah dan sukar diakses. Matthieu Bouvier telah menjelajahi tempat-tempat berbahaya ini selama sepuluh tahun untuk mengetahui masa lalu yang dilupakan ini.

Beg Tote

Totepographic

Beg Tote Beg tote reka bentuk terinspirasi topografi, untuk berfungsi sebagai alat pengangkutan yang mudah, terutama pada hari-hari sibuk menghabiskan masa berbelanja atau menjalankan tugas. Kapasiti beg Tote adalah seperti gunung dan boleh memegang atau membawa banyak barang. Tulang oracle adalah struktur keseluruhan beg, bentuk peta topografi menjadi bahan permukaan seperti permukaan gunung yang tidak rata.

Kedai Cermin Mata

FVB

Kedai Cermin Mata Kedai cermin mata cuba mencipta ruang yang unik. dengan menggunakan mesh yang diperluas dengan ukuran lubang yang berlainan melalui pengumpulan semula dan pelapisan dan menerapkannya dari dinding seni bina ke siling dalaman, ciri lensa cekung ditunjukkan- kesan pelepasan dan kekaburan yang berbeza. Dengan penggunaan lensa cekung dengan variasi sudut, kesan gambar yang dipintal dan dimiringkan ditunjukkan pada reka bentuk siling dan kabinet paparan. Sifat lensa cembung, yang mengubah ukuran objek sesuka hati, dinyatakan di dinding pameran.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.