Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gulungan Kayu Manis Dengan Madu

Heaven Drop

Gulungan Kayu Manis Dengan Madu Heaven Drop adalah gulungan kayu manis yang diisi dengan madu tulen yang digunakan bersama teh. Ideanya adalah untuk menggabungkan dua makanan yang digunakan secara berasingan dan membuat produk baru. Para pereka terinspirasi oleh struktur gulungan kayu manis, mereka menggunakan bentuk penggulungnya sebagai wadah untuk madu dan untuk membungkus gulungan kayu manis mereka menggunakan lilin lebah untuk mengasingkan dan mengemas gulungan kayu manis. Ia mempunyai tokoh-tokoh Mesir yang digambarkan di permukaannya dan itu kerana orang Mesir adalah orang pertama yang menyedari pentingnya kayu manis dan menggunakan madu sebagai harta karun! Produk ini boleh menjadi simbol syurga dalam cawan teh anda.

Makanan

Drink Beauty

Makanan Minuman Kecantikan adalah seperti permata yang indah yang boleh anda minum! Kami membuat gabungan dua objek yang digunakan secara berasingan dengan teh: gula-gula batu dan irisan lemon. Reka bentuk ini boleh dimakan sepenuhnya. Dengan menambahkan kepingan lemon ke struktur gula-gula batu, rasanya menjadi lebih baik dan nilai makanannya meningkat kerana vitamin lemon. Pereka hanya mengganti tongkat yang dipegang kristal gula-gula batu dengan sepotong lemon kering. Drink Beauty adalah contoh lengkap dunia moden yang menyatukan keindahan dan kecekapan.

Minuman

Firefly

Minuman Reka bentuk ini adalah koktel baru dengan Chia, idea utama adalah merancang koktel yang mempunyai beberapa fasa rasa. Reka bentuk ini juga dilengkapi dengan warna yang berbeza yang dapat dilihat di bawah cahaya hitam yang menjadikannya sesuai untuk pesta dan kelab. Chia dapat menyerap dan menyimpan apa-apa rasa dan warna sehingga ketika seseorang membuat koktail dengan Firefly dapat merasakan rasa yang berbeda langkah demi langkah. Nilai pemakanan produk ini lebih tinggi dibandingkan dengan koktel lain dan itu semua kerana nilai pemakanan dan kalori rendah Chia . Reka bentuk ini adalah bab baru dalam sejarah minuman dan koktel.

Acuan Ais

Icy Galaxy

Acuan Ais Alam selalu menjadi salah satu sumber inspirasi terpenting bagi pereka. Idea itu muncul di fikiran para pereka dengan melihat ruang dan gambar Milk Way Galaxy. Aspek yang paling penting dalam reka bentuk ini adalah membuat bentuk yang unik. Banyak reka bentuk yang berada di pasaran memfokuskan pada pembuatan ais yang paling jernih tetapi dalam reka bentuk yang dipersembahkan ini, para pereka sengaja memusatkan perhatian pada bentuk-bentuk yang dibuat oleh mineral sementara air berubah menjadi ais, agar lebih jelas para pereka mengubah cacat semula jadi menjadi kesan yang indah. Reka bentuk ini menghasilkan bentuk sfera lingkaran.

Penapis Rokok

X alarm

Penapis Rokok Penggera X, adalah penggera bagi perokok untuk membuat mereka menyedari apa yang mereka lakukan terhadap diri mereka sendiri semasa mereka melakukannya. Reka bentuk ini adalah penapis rokok generasi baru. Reka bentuk ini boleh menjadi pengganti yang baik untuk iklan yang mahal daripada merokok dan ia lebih mempengaruhi minda perokok daripada iklan negatif yang lain. Ia mempunyai struktur yang sangat sederhana, penapis dicap dengan dakwat tidak kelihatan yang menutupi kawasan negatif lakaran dan dengan setiap puff, lakaran akan kelihatan lebih jelas sehingga setiap puff anda akan melihat jantung anda semakin gelap dan anda tahu apa yang berlaku kepada anda.

Parkir Basikal Transformasional

Smartstreets-Cyclepark™

Parkir Basikal Transformasional Smartstreets-Cyclepark adalah kemudahan meletak basikal yang serba boleh untuk dua basikal yang sesuai dalam beberapa minit untuk membolehkan peningkatan kemudahan tempat letak basikal di kawasan bandar dengan pantas tanpa menambahkan kekacauan di jalanan. Peralatan ini membantu mengurangkan kecurian basikal dan boleh dipasang di jalan yang paling sempit sekalipun, melepaskan nilai baru dari infrastruktur yang ada. Diperbuat daripada keluli tahan karat peralatannya boleh dipadankan dengan warna RAL dan berjenama untuk Pihak Berkuasa Tempatan atau penaja. Ia juga dapat digunakan untuk membantu mengenal pasti laluan Kitaran. Ia dapat dikonfigurasi ulang agar sesuai dengan ukuran atau gaya lajur apa pun.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.