Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Salun Rambut

Vibrant

Salun Rambut Menangkap inti dari gambar botani, taman langit diciptakan di sepanjang lorong, segera menyambut para tamu untuk berjemur di bawah, menjauh dari orang ramai, menyambut mereka dari pintu masuk. Melihat lebih jauh ke ruang, susun atur yang menyempit memanjang ke atas dengan sentuhan keemasan yang terperinci. Metafora botani masih diekspresikan dengan penuh semangat di seluruh ruangan, menggantikan bunyi bising yang keluar dari jalan-jalan, dan di sini menjadi taman rahsia.

Kediaman Peribadi

City Point

Kediaman Peribadi Pereka mencari inspirasi dari pemandangan bandar. Pemandangan ruang bandar yang sibuk dengan demikian 'diperluas' ke ruang tamu, yang dicirikan oleh projek dengan tema Metropolitan. Warna gelap diserlahkan oleh cahaya untuk mewujudkan kesan visual dan suasana yang indah. Dengan mengadopsi mozek, lukisan dan cetakan digital dengan bangunan tinggi, kesan kota moden dibawa ke pedalaman. Pereka berusaha sedaya upaya dalam perancangan ruang, terutama yang berfokus pada fungsi. Hasilnya adalah rumah yang bergaya dan mewah yang cukup luas untuk melayani 7 orang.

Seni Pemasangan

Inorganic Mineral

Seni Pemasangan Diilhamkan oleh perasaan mendalam terhadap alam dan pengalaman sebagai arkitek, Lee Chi memfokuskan diri pada penciptaan pemasangan seni botani yang unik. Dengan merefleksikan sifat seni dan meneliti teknik kreatif, Lee mengubah peristiwa kehidupan menjadi karya seni formal. Tema siri karya ini adalah untuk menyelidiki sifat bahan dan bagaimana bahan dapat dibina semula oleh sistem estetika dan perspektif baru. Lee juga percaya bahawa pengubahsuaian semula dan pembinaan semula tumbuhan dan bahan buatan lain boleh menjadikan landskap semula jadi memberi kesan emosi kepada orang.

Kerusi

Haleiwa

Kerusi The Haleiwa menenun rotan yang lestari menjadi lekuk-lekuk dan menyusun bayangan yang berbeza. Bahan semula jadi memberi penghormatan kepada tradisi artisanal di Filipina, yang dibuat semula untuk masa kini. Berpasangan, atau digunakan sebagai pernyataan, kesesuaian reka bentuk menjadikan kerusi ini dapat disesuaikan dengan gaya yang berbeza. Menciptakan keseimbangan antara bentuk dan fungsi, rahmat dan kekuatan, seni bina dan reka bentuk, Haleiwa selesa seperti indah.

Penjenamaan Semula Syarikat

Astra Make-up

Penjenamaan Semula Syarikat Kekuatan jenama bukan hanya terletak pada kemampuan dan visi, tetapi juga komunikasi. Katalog yang mudah digunakan yang dipenuhi dengan fotografi produk yang kuat; laman web berorientasikan pengguna dan menarik yang menyediakan perkhidmatan dalam talian dan gambaran keseluruhan produk jenama. Kami juga mengembangkan bahasa visual dalam representasi sensasi jenama dengan gaya fesyen fotografi dan garis komunikasi segar di media sosial, mewujudkan dialog antara syarikat dan pengguna.

Reka Bentuk Jenis Huruf

Monk Font

Reka Bentuk Jenis Huruf Bhikkhu mencari keseimbangan antara keterbukaan dan keterbacaan humanis sans serif dan watak yang lebih teratur dari square sans serif. Walaupun pada awalnya dirancang sebagai jenis huruf Latin, ia diputuskan sejak awal bahawa ia memerlukan dialog yang lebih luas untuk memasukkan versi bahasa Arab. Kedua-dua bahasa Latin dan Arab merancang rasional yang sama dan idea geometri bersama. Kekuatan proses reka bentuk selari membolehkan kedua-dua bahasa mempunyai harmoni dan rahmat yang seimbang. Kedua-dua bahasa Arab dan Latin bekerja sama dengan lancar yang mempunyai kaunter bersama, ketebalan batang, dan bentuk melengkung.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.