Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D

Ezalor

Kawalan Akses Pengecaman Wajah 3D Temui pelbagai sistem kawalan akses sensor dan kamera, Ezalor. Algoritma dan pengkomputeran tempatan direkayasa untuk privasi. Teknologi anti-spoofing tahap kewangan menghalang topeng muka palsu. Pencahayaan reflektif lembut membawa keselesaan. Dalam sekelip mata, pengguna dapat mengakses tempat yang mereka sukai dengan mudah. Pengesahan tanpa sentuhan memastikan kebersihan.

Restoran Cina

Ben Ran

Restoran Cina Ben Ran adalah Restoran Cina yang harmoni secara artistik, yang terletak di Hotel Mewah, Vangohh Eminent, Malaysia. Pereka menggunakan teknik gaya Oriental yang introvert dan ringkas untuk mewujudkan rasa, budaya, dan jiwa sebenar restoran. Ini adalah simbol kejernihan mental, meninggalkan kesejahteraan, dan mencapai kembali semula jadi dan semula jadi ke fikiran semula jadi. Bahagian dalamannya semula jadi dan tidak canggih. Dengan menggunakan konsep kuno juga sinkronis dengan nama restoran Ben Ran, yang bermaksud asli dan semula jadi. Restorannya seluas 4088 kaki persegi.

Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea

Darin

Pembungkusan Untuk Makanan Kesihatan Korea Darin direka untuk membebaskan orang moden dari keengganan terhadap produk makanan kesihatan tradisional Korea dalam masyarakat yang keletihan, yang menampilkan kejelasan grafik yang ringkas dalam menyampaikan bungkusan untuk kepekaan orang moden, tidak seperti gambar yang tidak dirancang yang telah digunakan oleh kedai makanan kesihatan tradisional Korea . Semua reka bentuk dibuat dari motif peredaran darah, menggambarkan tujuan memberikan kecergasan dan kesihatan kepada 20-an dan 30-an yang letih.

Koleksi Pakaian Wanita

Utopia

Koleksi Pakaian Wanita Dalam koleksi ini, Yina Hwang terinspirasi terutamanya oleh bentuk-bentuk yang simetrik dan asimetri dengan sentuhan budaya muzik bawah tanah. Dia menguruskan koleksi ini berdasarkan saat pentingnya memeluk dirinya untuk membuat koleksi pakaian dan aksesori yang berfungsi namun abstrak untuk merangkumi kisah pengalamannya. Setiap cetakan dan fabrik dalam projek itu asli dan dia menggunakan kulit PU, Satin, Power Mash, dan Spandex untuk asas fabrik.

Koleksi Perabot

Phan

Koleksi Perabot Koleksi Phan diilhamkan oleh bekas Phan yang merupakan budaya kontena Thailand. Pereka menggunakan struktur bekas Phan untuk membuat struktur perabot yang menjadikannya kuat. Reka bentuk dan perincian yang menjadikannya moden dan ringkas. Pereka menggunakan teknologi potong laser dan kombinasi mesin kepingan logam lipat dengan kayu CNC untuk membuat perincian yang kompleks dan unik yang berbeza daripada yang lain. Permukaannya telah selesai dengan sistem bersalut serbuk untuk menjadikan strukturnya tetap panjang, kuat tetapi ringan.

Kerusi Roda

Ancer Dynamic

Kerusi Roda Ancer, tempat tidur yang mencegah kerusi roda, tidak hanya berfokus pada kelancaran pergerakannya, tetapi juga keselesaan pesakit, terutama mereka yang menggunakannya untuk jangka waktu yang lama. Reka bentuk inovatif bersama dengan beg udara dinamik yang dibina di dalam kusyen tempat duduk, dan pemegang yang boleh diputar, membezakannya dari kerusi roda biasa. Dengan banyak usaha yang dilaburkan, reka bentuk kerusi roda disiapkan dan terbukti dapat membantu mencegah terjadinya luka. Penyelesaian dan prinsip reka bentuk didasarkan pada hasil yang dikumpulkan dari pengguna kerusi roda, yang membawa kepada pengalaman pengguna yang asli.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.