Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Label Wain

314 pi

Reka Bentuk Label Wain Mengeksperimen dengan mencuba wain adalah proses yang tidak pernah berakhir yang menuju ke jalan baru dan aroma yang berbeza. Urutan pi yang tidak terhingga, nombor tidak rasional dengan perpuluhan tanpa henti tanpa mengetahui yang terakhir adalah inspirasi untuk nama wain ini tanpa sulfit. Reka bentuk ini bertujuan untuk meletakkan ciri-ciri 3,14 siri wain menjadi tumpuan dan bukannya menyembunyikannya di antara gambar atau grafik. Mengikut pendekatan minimalis dan sederhana, label tersebut hanya menunjukkan ciri-ciri sebenar wain semula jadi ini kerana ia dapat dilihat dalam buku nota Oenologist.

Pengaktifan Energik Footbridges

Solar Skywalks

Pengaktifan Energik Footbridges Metropolis dunia - seperti Beijing - mempunyai sebilangan besar trotoar yang melintasi arteri lalu lintas yang sibuk. Mereka sering tidak menarik, menurunkan keseluruhan kesan bandar. Idea pereka untuk melapisi kawasan kaki dengan estetika, menghasilkan modul PV yang menjana kuasa dan mengubahnya menjadi tempat bandar yang menarik bukan sahaja berkesinambungan tetapi juga mewujudkan kepelbagaian ukiran yang menjadi perhatian dalam pemandangan bandar. Stesen pengecasan E-car atau E-basikal di bawah kawasan kaki menggunakan tenaga suria secara langsung di lokasi.

Buku

ZhuZi Art

Buku Satu siri edisi buku untuk karya kaligrafi dan lukisan tradisional Cina yang diterbitkan diterbitkan oleh Muzium Seni Nanjing Zhuzi. Dengan sejarahnya yang panjang dan teknik yang elegan, lukisan dan kaligrafi tradisional Cina dihargai kerana daya tarikan mereka yang sangat artistik dan praktikal. Semasa merancang koleksi, bentuk, warna, dan garis abstrak digunakan untuk membuat sensualitas yang konsisten dan menonjolkan ruang kosong dalam lakaran. Tanpa usaha bertepatan dengan seniman dalam gaya lukisan tradisional dan kaligrafi.

Najis Lipat

Tatamu

Najis Lipat Menjelang 2050 dua pertiga penduduk bumi akan tinggal di bandar. Cita-cita utama di belakang Tatamu adalah untuk menyediakan perabot yang fleksibel untuk orang yang ruangnya terhad, termasuk mereka yang sering bergerak. Tujuannya adalah untuk membuat perabot intuitif yang menggabungkan ketahanan dengan bentuk yang sangat tipis. Hanya memerlukan satu gerakan memutar untuk menggerakkan najis. Walaupun semua engsel dibuat dari kain tahan lama sehingga ringan, sisi kayu memberikan kestabilan. Setelah tekanan diberikan ke atasnya, najis akan semakin kuat apabila kepingannya terkunci, berkat mekanisme dan geometri yang unik.

Fotografi

The Japanese Forest

Fotografi Hutan Jepun diambil dari perspektif agama Jepun. Salah satu agama kuno Jepun adalah Animisme. Animisme adalah kepercayaan bahawa makhluk bukan manusia, hidup masih (mineral, artifak, dll) dan benda-benda yang tidak kelihatan juga mempunyai niat. Fotografi serupa dengan ini. Masaru Eguchi sedang menembak sesuatu yang membuat perasaan dalam subjek. Pokok, rumput dan mineral merasakan kehendak hidup. Bahkan artifak seperti empangan yang telah lama wujud di alam ini merasakan kehendaknya. Sama seperti anda melihat alam yang tidak tersentuh, masa depan akan melihat pemandangan sekarang.

Koleksi Kosmetik

Woman Flower

Koleksi Kosmetik Koleksi ini diilhamkan oleh gaya pakaian yang berlebihan dari wanita Eropah abad pertengahan dan bentuk pandangan mata burung. Pereka mengambil bentuk kedua-duanya dan menggunakannya sebagai prototaip kreatif dan digabungkan dengan reka bentuk produk untuk membentuk bentuk dan rasa fesyen yang unik, menunjukkan bentuk yang kaya dan dinamik.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.