Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Vila

Shang Hai

Vila Vila ini diilhamkan oleh filem The Great Gatsby, kerana pemilik lelaki itu juga berada dalam industri kewangan, dan nyonya rumahnya menyukai gaya Shanghai Art Deco lama tahun 1930-an. Setelah Pereka mengkaji fasad bangunan, Mereka menyedari bahawa ia juga mempunyai gaya Art Deco. Mereka telah mencipta ruang unik yang sesuai dengan gaya Art Deco 1930-an kegemaran pemiliknya dan sesuai dengan gaya hidup kontemporari. Untuk mengekalkan konsistensi ruang, Mereka memilih beberapa perabot, lampu dan aksesori Perancis yang dirancang pada tahun 1930-an.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Ini adalah vila peribadi yang terletak di China Selatan, di mana para pereka menggunakan teori Zen Buddhisme dalam praktiknya untuk melaksanakan reka bentuknya. Dengan meninggalkan penggunaan bahan semula jadi yang tidak perlu, dan kaedah reka bentuk yang ringkas, para pereka membuat ruang tamu oriental kontemporari yang sederhana, tenang dan selesa. Ruang tamu oriental kontemporari yang selesa menggunakan bahasa reka bentuk sederhana yang sama dengan perabot moden Itali berkualiti tinggi untuk ruang dalaman.

Klinik Kecantikan Perubatan

Chun Shi

Klinik Kecantikan Perubatan Konsep reka bentuk di sebalik projek ini adalah "klinik tidak seperti klinik" dan diilhamkan oleh beberapa galeri seni kecil tetapi cantik, dan para pereka berharap klinik perubatan ini mempunyai perangai galeri. Dengan cara ini para tamu dapat merasakan keindahan yang elegan dan suasana yang santai, bukan persekitaran klinikal yang tertekan. Mereka menambah kanopi di pintu masuk dan kolam renang tanpa batas. Kolam renang secara visual menghubungkan dengan tasik dan mencerminkan seni bina dan siang hari, menarik para tetamu.

Loket

Taq Kasra

Loket Taq Kasra, yang bermaksud kasra arch, adalah kenang-kenangan Kerajaan Sasani yang kini ada di Iraq. Loket ini diilhamkan oleh geometri Taq kasra dan kehebatan bekas kedaulatan yang ada dalam struktur dan subjektivisme mereka, telah digunakan dalam kaedah seni bina ini untuk menjadikan etos ini. Atribut yang paling penting adalah reka bentuk moden yang menjadikannya kepingan dengan pandangan yang berbeza sehingga membentuk pandangan sisi yang kelihatan seperti terowong dan membawa subjektivisme dan membentuk pandangan depan yang dibuatnya sebagai ruang melengkung.

Meja Kopi

Planck

Meja Kopi Meja itu diperbuat daripada kepingan papan lapis yang berlainan yang dilekatkan bersama di bawah tekanan. Permukaannya dilapisi kertas pasir dan dirawat dengan pernis matt dan sangat kuat. Terdapat 2 tingkat - kerana bahagian dalam meja berongga - yang sangat praktikal untuk meletakkan majalah atau kotak-kotak. Di bawah meja terdapat binaan roda peluru. Jadi jurang antara lantai dan meja sangat kecil, tetapi pada masa yang sama, ia mudah dipindahkan. Cara penggunaan papan lapis (menegak) menjadikannya sangat kuat.

Ruang Perniagaan

Rublev

Ruang Perniagaan Reka bentuk ruang tamu diilhamkan berdasarkan konstruktivisme Rusia, Menara Tatlin, dan budaya Rusia. Menara berbentuk kesatuan digunakan sebagai penangkap mata di ruang istirahat, ini untuk mewujudkan ruang yang berbeza di ruang istirahat sebagai jenis pengezonan tertentu. Kerana kubah berbentuk bulat, ruang istirahat adalah kawasan yang selesa dengan zon yang berbeza dengan jumlah kapasiti 460 tempat duduk. Kawasan ini dilihat dengan pelbagai jenis tempat duduk, untuk makan; bekerja; selesa dan santai. Kubah cahaya bulat yang diletakkan di siling yang dibentuk bergelombang mempunyai pencahayaan dinamik yang berubah pada waktu siang.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.