Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penapis Rokok

X alarm

Penapis Rokok Penggera X, adalah penggera bagi perokok untuk membuat mereka menyedari apa yang mereka lakukan terhadap diri mereka sendiri semasa mereka melakukannya. Reka bentuk ini adalah penapis rokok generasi baru. Reka bentuk ini boleh menjadi pengganti yang baik untuk iklan yang mahal daripada merokok dan ia lebih mempengaruhi minda perokok daripada iklan negatif yang lain. Ia mempunyai struktur yang sangat sederhana, penapis dicap dengan dakwat tidak kelihatan yang menutupi kawasan negatif lakaran dan dengan setiap puff, lakaran akan kelihatan lebih jelas sehingga setiap puff anda akan melihat jantung anda semakin gelap dan anda tahu apa yang berlaku kepada anda.

Nama Projek : X alarm, Nama pereka : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Nama pelanggan : Creator studio.

X alarm Penapis Rokok

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.