Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Perabot

ChuangHua Tracery

Set Perabot ChuangHua Tracery sesuai untuk deco rumah, ruang komersial, hotel atau studio yang intinya diilhami oleh ChuangHua, corak kisi-kisi tingkap Cina. Menggunakan teknologi lenturan logam lembaran dan lapisan cat serbuk dengan warna kemerahan terang dengan warna putih murni yang mencerahkan penampilan meriahnya, menjadikannya bebas dari imej logam yang keras, sejuk dan berat. Secara estetik sederhana bersih dan rapi dalam bentuk strukturnya yang dirancang, ketika cahaya melewati corak jejak pemotongan laser, bayangan diproyeksikan ke dinding dan lantai sekitarnya yang menunjukkan sekilas keindahan.

Mainan Pembelajaran Pendidikan

GrowForest

Mainan Pembelajaran Pendidikan Membantu anak-anak memahami tujuan pembangunan lestari kehidupan di darat, perlindungan, pemuliharaan dan pemulihan hutan. Model pohon serupa dengan spesies akasia kayu domestik Taiwan, cedar dupa, Tochigi, cemara Taiwan, pohon kapur barus, dan cemara Asia. Sentuhan hangat dari tekstur kayu, aroma unik setiap spesies pokok, dan medan ketinggian untuk spesies pokok yang berbeza. Buku cerita bergambar membantu mendalami anak-anak dengan konsep pemuliharaan hutan, perbezaan pembelajaran antara spesies pokok Taiwan, membawa konsep hutan konservasi dengan buku bergambar.

Kerusi Logam Luaran

Tomeo

Kerusi Logam Luaran Pada tahun 60-an, pereka berwawasan mengembangkan perabot plastik pertama. Bakat pereka yang digabungkan dengan keserbagunaan bahan menyebabkan kemahuannya. Kedua-dua pereka dan pengguna menjadi ketagih dengannya. Hari ini, kita mengetahui bahaya persekitarannya. Namun, teres restoran tetap dipenuhi dengan kerusi plastik. Ini kerana pasaran menawarkan sedikit alternatif. Dunia reka bentuk masih jarang dihuni oleh pengeluar perabot keluli, bahkan kadang-kadang menerbitkan semula reka bentuk dari akhir abad ke-19… Di sinilah lahirnya Tomeo: kerusi keluli moden, ringan dan boleh ditumpuk.

Pemasangan Tanglung

Linear Flora

Pemasangan Tanglung Linear Flora terinspirasi oleh angka "tiga" dari bougainvillea, bunga Pingtung County. Selain dari tiga kelopak bougainvillea yang dilihat dari bawah karya seni, variasi dan kelipatan tiga dapat dilihat dalam aspek yang berbeza. Untuk meraikan ulang tahun ke-30 Festival Tanglung Taiwan, artis reka bentuk lampu Ray Teng Pai telah dijemput oleh Jabatan Hal Ehwal Kebudayaan Kabupaten Pingtung untuk membuat tanglung yang tidak konvensional, gabungan bentuk dan teknologi yang unik, yang menghantar mesej mengubah warisan festival dan menghubungkannya dengan masa depan.

Cahaya Ambien

25 Nano

Cahaya Ambien 25 Nano adalah instrumen cahaya artistik untuk mewakili kekal dan kekal, kelahiran dan kematian. Bekerja dengan Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, yang visinya membangun gelung kitar semula kaca yang sistematik untuk masa depan yang lestari, 25 Nano memilih gelembung yang agak rapuh sebagai medium yang berbeza dengan kaca padat untuk mewujudkan ideanya. Dalam instrumen, cahaya berkilau melalui kitaran hidup gelembung, memproyeksikan warna seperti pelangi dan bayangan ke persekitaran, mewujudkan suasana yang melamun di sekitar pengguna.

Task Task

Linear

Task Task Teknik membongkok tiub Linear Light banyak digunakan untuk menghasilkan bahagian kenderaan. Garis sudut bendalir direalisasikan oleh kawalan ketepatan pengeluar Taiwan, sehingga memiliki bahan minimum untuk membuat Linear Light ringan, kuat, dan mudah alih; sesuai untuk menerangi mana-mana bahagian dalaman moden. Ia menggunakan cip LED peredupan sentuhan bebas kerlipan, dengan fungsi memori yang menyala pada kelantangan set sebelumnya. Tugas Linear dirancang untuk dipasang dengan mudah oleh pengguna, terdiri daripada bahan tidak beracun dan dilengkapi dengan kemasan rata; melakukan yang terbaik untuk mengurangkan kesan terhadap alam sekitar.