Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

Codependent

Meja Codependent menggabungkan psikologi dan reka bentuk, secara khusus memfokuskan pada manifestasi fizikal keadaan psikologi, ketergantungan kod. Kedua-dua jadual yang saling berkaitan ini mesti saling bergantung untuk berfungsi. Kedua-dua bentuk tidak mampu berdiri sendiri, tetapi bersama-sama membuat satu bentuk fungsional. Jadual akhir adalah contoh kuat yang keseluruhannya lebih besar daripada jumlah bahagiannya.

Nama Projek : Codependent, Nama pereka : Fletcher Eshbaugh, Nama pelanggan : 1th Studio.

Codependent Meja

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.