Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites terletak di penempatan Nikiti, Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Kompleks ini terdiri daripada tiga unit dengan dua puluh suite dan kolam renang. Unit bangunan menandakan bentuk cakrawala ruang yang mendalam sambil menawarkan pemandangan optimum ke laut. Kolam renang adalah inti antara penginapan dan kemudahan awam. Kompleks perhotelan merupakan mercu tanda di daerah ini, sebagai cangkang ekstrovert dengan kualiti dalaman.

Program Acara Reka Bentuk

Russian Design Pavilion

Program Acara Reka Bentuk pameran, pertandingan reka bentuk, bengkel, perundingan reka bentuk pendidikan dan projek penerbitan yang bertujuan untuk mempromosikan pereka dan jenama Rusia di luar negara. Kegiatan kami merangsang pereka berbahasa Rusia untuk menyempurnakan pengetahuan dan kemahiran mereka melalui projek antarabangsa dan membantu mereka memahami peranan mereka dalam komuniti reka bentuk, bagaimana mempromosikan dan menjadikan produk mereka berdaya saing, dan membuat inovasi sebenar.

Pelekat Kod Qr

Marketplace on the Move

Pelekat Kod Qr Kaedah baru untuk menjual kereta anda di mana sahaja! Hanya di www.krungsriautomarketplace.com di mana anda boleh menghantar untuk menjual kereta anda dan kami akan menghasilkan QR Code Sticker berdasarkan alamat web unik kereta anda yang disenaraikan, dengan reka bentuk pelekat yang anda pilih kemudian hantar ke tempat anda supaya anda boleh melekat pelekat di kereta anda! !! Untuk Pembeli, cukup imbas Kod QR yang anda lihat di tempat letak kereta Penjual di gedung membeli-belah, kedai kopi, bangunan, dan lain-lain. Akses ke butiran kereta dengan serta-merta. Hubungi Penjual dan periksa. Semua tiba-tiba berlaku di tempat anda berdua !!!

Alat Pendidikan Dan Latihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Dan Latihan Mandala korporat adalah alat pendidikan dan latihan yang baru. Ini adalah penyatuan prinsip mandala kuno dan identiti korporat yang inovatif dan unik yang dirancang untuk meningkatkan kerja berpasukan dan prestasi perniagaan secara keseluruhan. Tambahan pula, ia adalah elemen baru identiti korporat syarikat. Mandala korporat adalah aktiviti kumpulan untuk pasukan atau aktiviti individu untuk pengurus. Ia direka khas untuk syarikat tertentu dan diwarnai oleh pasukan atau individu secara percuma dan intuitif di mana setiap orang boleh memilih warna atau bidang apa pun.

Alat Pengesan Kecacatan Ultrasonik Mudah Alih

Prisma

Alat Pengesan Kecacatan Ultrasonik Mudah Alih Prisma direka untuk ujian bahan bukan invasif di persekitaran yang paling ekstrem. Ini adalah pengesan pertama yang menggabungkan pengimejan masa nyata dan pengimbasan 3D yang maju, menjadikan tafsiran cacat lebih mudah, mengurangkan masa juruteknik di lokasi. Dengan penutup yang hampir tidak dapat dihancurkan dan pelbagai mod pemeriksaan yang unik, Prisma dapat merangkumi semua aplikasi pengujian, dari saluran paip minyak hingga komponen aeroangkasa. Ia adalah alat pengesan pertama dengan rakaman data yang bersepadu, dan penghasilan laporan PDF automatik. Kesambungan tanpa wayar dan Ethernet membolehkan unit ini ditingkatkan atau didiagnosis dengan mudah.

Sistem Pembersihan Air Makmal

Purelab Chorus

Sistem Pembersihan Air Makmal Purelab Chorus adalah sistem pemurnian air modular pertama yang dirancang untuk memenuhi keperluan dan ruang makmal individu. Ia memberikan semua tahap air yang disucikan, memberikan penyelesaian yang disesuaikan, fleksibel dan disesuaikan. Elemen modular dapat diedarkan ke seluruh makmal atau saling terhubung dalam format menara yang unik, meminimumkan jejak sistem. Alat kawalan haptik menawarkan kadar aliran pengeluaran yang sangat terkawal, sementara cahaya cahaya menunjukkan status Chorus. Teknologi baru menjadikan Chorus sistem termaju yang tersedia, mengurangkan kesan persekitaran dan kos operasi.